Реклама
Реклама
Реклама

У Києві відкрили новий тролейбусний маршрут, який курсує до Лук'янівки

Тролейбуси готові виходити на маршрут / Фото: УНІАН

У Києві сьогодні відкрився новий тролейбусний маршрут №6, який курсуватиме від зупинки «Діагностичний центр», що на вул. Кондратюка, до зупинки «Станція метро« Лук'янівська ».

Про це УНІАН повідомили в прес-службі Київської міської держадміністрації.

Довжина маршруту досягає 9,5 км, час проїзду між кінцевими зупинками - 36 хвилин. На маршруті в робочі дні в години пік буде працювати 10 тролейбусів з інтервалом руху 7-8 хвилин. У вихідні на маршрут виходитимуть 8 одиниць транспорту, інтервал руху - 9-10 хвилин.

Читайте також Більше 90% киян проти торгівлі на входах і виходах станцій метро - КМДА

Крім того, відтепер тролейбуси №18 їздитимуть за подовженим маршрутом в напрямку Діагностичного центру. Тобто відкрита частина тролейбусної лінії від площі Тараса Шевченка (по проспекту Маршала Рокоссовського і вулиці Кондратюка) до Діагностичного центру та Київської міської клінічної лікарні №8.

Тобто, відтепер пасажири зможуть дістатися від Майдану Незалежності до Діагностичного центру без пересадок на площі Шевченка, що поліпшить транспортне обслуговування киян, які живуть в цьому районі або відвідують Діагностичний центр і КМКЛ №8.

Читайте також На місці Київського іподрому можуть побудувати торговий центр IKEA - Бондаренко

Присутній на відкритті нових тролейбусних маршрутів голова КМДА Володимир Бондаренко зазначив, що поки існуюча транспортна система Києва не враховує загальних вимог до такого мегаполісу щодо балансу різних видів транспорту: наземного і підземного, в наземному - електричного і бензинового. "Ми почали процес розвитку муніципального транспорту, сподіваємося, що перші результати кияни відчують найближчим часом», - зазначив він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter