Реклама
Реклама
Реклама

Названо найдорожчі і найдешевші російські гірськолижні курорти

Фахівці компаній Blackwood і Top Hotel Experts оприлюднили рейтинг російських гірськолижних курортів

Фахівці компаній Blackwood і Top Hotel Experts оприлюднили рейтинг російських гірськолижних курортів.

Критерієм став рівень цін на розміщення і використання гірськолижної інфраструктури курортів в сезоні 2015/2016. Вартість була розрахована на сім'ю, що включає двох дорослих і одну дитину. Враховувалися такі показники, як розміщення в тризірковому готелі в високий сезон, сімейний скипасс, прокат повного комплекту інвентарю та заняття з інструктором по дві години на кожного гостя, передає "Російська газета" .

В результаті найдорожчим гірськолижним курортом країни стала Червона Поляна (Краснодарський край) - відпочинок тут обійдеться в 38 250 руб. в день. Найбільш витратним тут виявилося розміщення.

На другому місці - Приельбруссі (Кабардино-Балкарія), 30 175 руб. в день. Третя позиція - у курорту Шерегеш (Кемеровська область), 26 900 руб. У рейтинг також увійшли Абазково (Башкирія, 24 100 руб.), Кіровськ (Мурманська область, 21 890 руб.), «Шаянська» (17 950 руб.).

Найдоступнішим курортом виявився Домбай (Карачаєво-Черкесія). Тут відпочинок, за оцінками експертів, обійдеться в 14 800 руб. на добу.