Реклама
Реклама
Реклама

Собчак і Гордон помирилися після 5 років війни

(Казань, 24 червня, «Татар-інформ»). Не секрет, що тілі і радіо ведуча Катя Гордон «прославилася» завдяки перепалки з Собчак , Після якої першу відсторонили від роботи. Відсторонена від ефіру (Казань, 24 червня, «Татар-інформ») радіостанції «Маяк» ведуча Катя Гордон отримала роботу на Першому каналі.

Сталося це в 2008 році, коли Собчак стала гостею Каті в прямому ефірі радіо "Маяк". "Ксенія володіє певними зв'язками, але керівництво« Маяка »- це не маріонетки в чужих руках, а незалежні професійні люди. Я б не хотіла, щоб конфлікт гламуру і живої людини, якому набридло хамство, набував політичне підґрунтя", - говорила Катерина про ситуацію на "Маяку". Саму Ксенію Катя називала "хабалки" і запитувала її: "Чому ти робиш щоденну підлість по відношенню до нового покоління країни, змушуючи його думати, що твоя модель поведінки і поведінка твоїх вихованців - шлях до успіху і шоколаду?".

Минуло довгих 5 років, і дівчата оголосили про свій перемир'я. Про це вони повідомили в своїх мікроблогах, зробивши однакові підписі до знімка: «Втрата ворога - ще один крок до самотності».

Приводом для примирення послужило інтерв'ю, яке Ксенія взяла у Катерини для журналу SNC ( Собчак є головним редактором журналу). "Ну нарешті-то дорослі дівчатка зрозуміли і пробачили один одного !!!)" - прокоментували читачі. "Краще пізно, ніж ніколи, а взагалі ви разом - сила!" - підтримали обох баиршено шанувальники.

Еліна Карякіна готова замінити Собчак на «Домі-2» (фото)

Бородіна стала найпопулярнішою в «Домі-2» (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.