Реклама
Реклама
Реклама

Росспоживнагляд запускає гарячу лінію за цінами на готелі під час ЧС-2018

  1. сюжет

Росспоживнагляд запускає гарячу лінію за завищеними цінами на готелі до ЧС-2018. Фото: Олексій кунільо

З 22 січня Росспоживнагляд запускає гарячу лінію, по якій можна буде повідомити про завищені ціни на номери в готелях в період проведення в Росії ЧС-2018. Скарги будуть прийматися до кінця проведення чемпіонату, йдеться на сайті відомства.

Номери телефонів з'являться на сайтах регіональних управлінь Росспоживнагляду і ФБУЗ "Центр гігієни і епідеміології".

Нагадаємо, максимальна вартість проживання в готелях під час проведення ЧС-2018 затверджена у всіх містах, які приймають змагання, постановою Уряду РФ №89 від 10 лютого 2016 року . Ціна фіксується за місяць до чемпіонату, в період і протягом місяця після нього.

У повідомленні Росспоживнагляду наголошується, що завищення регульованих державою цін є адміністративним правопорушенням по 1 ст. 14.6 КоАП РФ. Підставами для притягнення до відповідальності будуть порушення встановленого порядку ціноутворення, а також факти завищення максимальної вартості, пов'язані з бронюванням.

"З метою недопущення подібних порушень управліннями Росспоживнагляду по містах Москві і Санкт-Петербургу, Республікам Татарстан і Мордовія, Краснодарському краю, Нижегородської, Калінінградської, Волгоградської, Свердловській, Самарській і Ростовської областей організована відповідна робота", - зазначає прес-служба відомства.

сюжет

Чемпіонат світу з футболу в Єкатеринбурзі   Футбольна першість планети відбудеться в Росії вперше Чемпіонат світу з футболу в Єкатеринбурзі
Футбольна першість планети відбудеться в Росії вперше. Фінальний турнір ЧС пройде з 14 червня по 15 липня 2018 року в 11 російських містах, в тому числі в столиці Середнього Уралу.