Реклама
Реклама
Реклама

Підбирати кандидатів в Coca-Cola HBC Росія буде робот Віра

+2041 перегляд

Компанія Coca-Cola HBC Росія прийняла на роботу незвичайного співробітника - тепер шукати менеджерів-стажистів відділу підбору персоналу допомагає робот Віра.

Віртуальний помічник сам знайде резюме здобувачів, обдзвонити їх, розповість про вакансії і проведе з кандидатами первинні відео-співбесіди Віртуальний помічник сам знайде резюме здобувачів, обдзвонити їх, розповість про вакансії і проведе з кандидатами первинні відео-співбесіди. Компанія розраховує, що використання цієї технології дозволить значно скоротити терміни на пошук нових талантів.

У Coca-Cola HBC Росія діє дворічна програма підготовки майбутніх лідерів компанії. Охочих взяти участь в програмі тисячі. При цьому, компанія пред'являє високі вимоги до кандидатів. В цілому, співвідношення надісланих заявок до найнятих кандидатам приблизно 400/1. Для того, щоб обдзвонити всіх претендентів, які відгукнулися на програму, менеджерам по пошуку талантів потрібно 3-4 тижні. Робот Віра справляється з цим за 2-3 години. Крім цього, «штучний інтелект» вміє розпізнавати дублювання резюме і не подзвонить людині двічі.

До кінця грудня 2017 року компанія планує завершити тестування сервісу. У разі позитивних результатів Coca-Cola HBC Росія буде використовувати робота Віру не тільки для обробки заявок від кандидатів на участь в програмі розвитку майбутніх лідерів, але і для масового найму. До таких категорій співробітників відносяться, наприклад, водії, співробітники «гарячої лінії», торгові представники.

Директор з персоналу Coca-Cola HBC Росія Ірина Петрова зазначила: «Плануємо, що в разі позитивних результатів тестування робота Віри до кінця 2018 року біля 10% від загального обсягу підбору персоналу буде автоматизовано».

Раніше X5 Retail Group підвела підсумки використання ботів при підборі персоналу.

Retail.ru

Стаття відноситься до тематиками: Retail Поділитися публікацією: Джерело: Retail.ru Підписуйтесь на наш канал в Telegram і Яндекс.Дзен , Щоб першим бути в курсі головних новин Retail.ru.