Реклама
Реклама
Реклама

Лічильники, промислові лічильники води і теплолічильники на національних виставках: новини

  1. Фірмові системи телеметрії сертифіковані для Росії! Все наше обладнання і програмне забезпечення...
  2. Квартири без лічильників «поставили на лічильник»
  3. У нас є сертифікати на розподільники тепла!

Фірмові системи телеметрії сертифіковані для Росії!

Все наше обладнання і програмне забезпечення для знімання показань з лічильників на відстані відтепер затверджено як тип засобів вимірювальної техніки і може застосовуватися для комерційного обліку.

Вимірювально-обчислювальні системи АСКОЕ ZENNER-Minol представляють собою програмно-апаратний комплекс, що дозволяє "бачити" будь-які прилади обліку, не маючи до них прямого доступу - наприклад, лічильники, встановлені в зачиненій квартирі, підвалі будинку або інших важкодоступних місцях. Для цього в лічильник встановлюється спеціальний модуль, що стежить за його станом і передає сигнали за звичайними проводам або зовсім без них. Завдяки модулю можна не тільки знімати показання приладу обліку в даний момент, але і дізнатися показання, які були годину назад, вчора або в будь-якому минулого місяця. Також можна вчасно помітити несправність, спроби шахрайства, попередити аварійну ситуацію (витік, роботу лічильника на граничному режимі і т.д.). Інформація з декількох десятків, сотень або навіть тисяч приладів може збиратися і оброблятися в автоматичному режимі, а потім в потрібний момент надаватися у вигляді звітної таблиці, графіка, квитанції або іншому вигляді.

Зручність від використання наших систем особливо високо цінують керуючі компанії, диспетчерські служби і інші структури, в чиєму віданні перебувають багатоквартирні будинки, житлові мікрорайони і автоматизовані виробництва.

Міжповірочний інтервал - тепер 6 років!

Міжповірочний інтервал крильчатих водолічильників Міномесс на гарячу воду збільшений до 6 років!

Збільшення міжповірочного інтервалу забезпечує відповідність вимогам сучасних російських споживачів і скорочує витрати на експлуатацію.

ТОВ «Мінолі енергозбереження» підтвердило високу якість і надійність своєї продукції, збільшивши міжповірочний інтервал (МПІ) для крильчатих лічильників гарячої води серій СВГ, СТ, СВГД з 4 до 6 років (наказ Росстандарта №651 від 04.06.2015).

Збільшення МПІ стало своєчасним відповіддю групи компаній Minol-Zenner на постійно змінюються вимоги ринку контрольно-вимірювальних приладів. Шестирічний міжповірочний цикл вдалося забезпечити завдяки унікальній конструкції і матеріалами плаваючою крильчатки. 100% контроль якості продукції, що випускається гарантує її багаторічну метрологічну надійність.

Збільшення інтервалу між повірки засобів вимірювальної техніки є не тільки поліпшенням однієї з характеристик наших приладів, але і веде до реальної економії коштів! Адже міжповірочний інтервал в 6 років, в порівнянні з приладами з інтервалом в 4 роки, скорочує в 1,5 рази фінансові і трудовитрати на обслуговування засобів вимірювання, зокрема - на перевірку. Але і після закінчення цього терміну від наших приладів резонно очікувати позитивний результат періодичної повірки.

Квартири без лічильників «поставили на лічильник»

Держдума прийняла в другому і третьому читаннях закон про підвищення платіжної дисципліни в сфері житлово-комунального господарства. Нововведення, зокрема, збільшать квартплату для мешканців, які не встановили лічильники на воду, газ і т.п.

Для громадян без лічильників вводяться підвищувальні коефіцієнти, які будуть додаватися до нормативів споживання енергоресурсів, що використовуються при розрахунку плати за житлово-комунальні послуги за відсутності лічильників. Ці підвищувальні коефіцієнти будуть повністю оплачувати навіть пільговики, для яких існує 50-відсоткова знижка на комунальні послуги.

У нас є сертифікати на розподільники тепла!

Отримано сертифікати про затвердження типу на розподільники тепловитрат марки "Minol" Minometer! Номер в держреєстрі DE.С.32.004.AN 57920. Тепер вони можуть застосовуватися на території Росії, зокрема - для обліку теплової енергії в системах опалення з вертикальною розводкою труб теплопостачання.

ВІДЕО
Тут Ви можете подивитися відео, яке розповідає про діяльність фірми ZENNER і її продуктах ...
>> далі

ВИСТАВКИ
Огляд важливих національних і інтернаціональних виставок, на яких ZENNER принемает участь ...
>> докладніше