Реклама
Реклама
Реклама

Розповідь про те, як я весільну сукню собі шукала

У день власного весілля хочеться бути особливо красивою. Я не з тих, хто з дитинства мріяв про "той самий плаття", про який так часто пишуть на весільних сайтах, я просто за те, щоб все було доречно, без надмірностей, але при цьому виглядало ідеально.

Заміжні подруги відразу зорієнтували: прокат хорошого сукні в Мінську обійдеться в 400-500 у.о. Довіряй але перевіряй. Та й що однією - "гарну сукню", то інший - "фу-фу-фу" або "ми не можемо собі цього дозволити". Тут, як то кажуть, на смак і колір всі фломастери різні.

Загалом, в першу чергу вирішила посерфити по інтернету і дізнатися, скільки салонів мені належить об'їхати і, природно, що ці салони пропонують на своїх сайтах. А виявилося їх чимало ...

У день власного весілля хочеться бути особливо красивою

Деякі "бувалі" подруги радили, мовляв, не дури себе голову, є відмінні салони на дому. Прийшла, приміряла, 200 у.о. віддала (за покупку) і роби з сукнею, що хочеш: хоч топчи в день весілля, хоч шампанським обливай. І не потрібно постійно смикатися і переживати, що потім щось не відмиєш.

Напевно, це резонно, проте ніколи не розуміла, навіщо мені весільну сукню назовсім? Діставати раз на рік з шафи і дивитися на нього? Загалом, варіант не мій.

Чула була, що найбільш "що треба" є весільні сукні з Іспанії. Залишалися відкритими питання: де вони є, а головне - скільки коштують.

Насамперед вирішила подивитися іспанські сукні Gala . Можу сказати одне - колекція La Sposa дивовижна: витончена і ніжна. Однак середня ціна суконь далеко не "ніжна": 750-800 у.о. Дівчата працюють ввічливі і - важливо! - відмінно розбираються в своїй справі. Розкажуть про всі тенденції, прислухаються до ваших побажань.

До речі, що стосується допомоги в підборі, порадував в цьому плані салон "Ваше кредо" . За попереднім записом можна отримати консультацію професійного імідж-дизайнера і конструктора-модельєра. Причому безкоштовно! Вартість суконь - від 200 до 1000 у.о. Плаття вітчизняні, бренд Papilio - навряд чи хтось не знає цього брестського виробника.

Плаття вітчизняні, бренд Papilio - навряд чи хтось не знає цього брестського виробника

Але повернемося до іспанських суконь. Знайти їх можна також в салоні "Версаль" , Який, крім цього, балує і американськими колекціями. Середня вартість аристократичної білосніжною краси 600-850 умовних. Прокат, природно. Якщо ти знайшла для себе плаття в каталозі, але його немає в наявності, салон готовий організувати індивідуальну доставку наряду будь-якого розміру з Іспанії.

До слова, про вбрання з Америки. Знайти їх можна в салоні "Альвена" . Прокат такої американської мрії варіюється в межах 400-600 умовних, а покупка - від 1000 доларів. Там же можна відшукати чудові платтячка вітчизняного виробника - Lady White, родом з Бреста. Відразу обмовлюся - білоруські сукні нічим не поступаються іноземним. Ось чесне слово! Прокат вийде в середньому 200 у.о., а покупка - 500-600 у.о.

Білоруські весільні сукні також можна знайти в салонах White Hall і у весільному будинку "Кураж" . Прокат в середньому обійдеться в 250-300 у.о., а покупка - в районі 600. На сайті салону White Hall постійно оновлюється інформація про акції та знижки, тому цілком реально купити біле пишність за 450 у.о.

о

Наступним моїм причалом в пошуках сукні став бутик моди Рrestigio , Що пропонує іспанські наряди. Барселона, наскільки мені відомо, взагалі є флагманом світової весільної моди. Тут сукні з розряду "нічого зайвого": все просто, зі смаком і виглядає неймовірно! Але знову ж таки це на мій погляд. Правда, є такий нюанс: прокату бутик не надає, тільки покупка. І ціни йдуть далеко за 1000 євро.

А ось в салоні весільної та вечірньої моди Artmary Style іспанське політиці взяти в прокат можна. Коштувати це буде від 2,5 мільйона (це я зараз про білоруських рублях) до 14. Якщо купувати, - то від 5,5 млн до 21 млн. Правда, в салоні щомісяця можна зловити за хвіст знижку і купити плаття, наприклад, за 3-5 млн. А то і дешевше. До речі, очевидний плюс салону - у них на сайті можна записатися на примірку онлайн.

Років зо три тому відвідувала салон "Кокон" , Допомагала вибирати плаття подрузі - наряди, наскільки пам'ятала, вельми незвичайні і, як на мене, добре вміють підкреслити саме індивідуальність нареченої. Вирішила і в цей раз зазирнути в салон і дізнатися, що пропонують. Ціни порадували неймовірно: від 100 до 1000 у.о. - прокат, від 400 у.о. - покупка. Плаття білоруські.

За підсумком вивчила пропозиції 9 салонів. Чи то були сприятливі місячна доба, то чи радість швидкого заміжжя своє взяла, але плаття вибрала. Чи не іспанське, правда, але те, до якого серце лежало.

Послугами яких весільних салонів користувалися ви? Якими - задоволені, а на які є нарікання? Діліться своїми думками в коментарях до статті або залишайте їх під конкретними салонами у відповідному розділі каталогу - давайте разом визначати лідерів ринку!

Напевно, це резонно, проте ніколи не розуміла, навіщо мені весільну сукню назовсім?
Діставати раз на рік з шафи і дивитися на нього?
Послугами яких весільних салонів користувалися ви?
Якими - задоволені, а на які є нарікання?