Реклама
Реклама
Реклама

Купити холодильник в Мінську з доставкою на сайті Техноплюс!

  1. Чому саме Техноплюс?

Холодильник - високотехнологічний прилад, без якого неможливо уявити жодну сучасну кухню в вашому домі. Основне призначення холодильника - забезпечення схоронності товарів.

У каталозі «Техноплюс» Ви знайдете агрегати вбудовуються і окремо стоять, різні по колірному виконанню, потужності, кількості камер (від 1 до 4) і обсягом кожної з них. Крім того, в конструкцію виробники часто інтегрують додаткові функції, серед яких:

  • льдогенератор;
  • захист від дітей;
  • лопатки для видалення снігу, лоточки, додаткові контейнери для зберігання;
  • годинник і таймер;
  • антибактеріальну внутрішнє покриття;
  • кулер і інші корисні для вас функції.

льдогенератор;   захист від дітей;   лопатки для видалення снігу, лоточки, додаткові контейнери для зберігання;   годинник і таймер;   антибактеріальну внутрішнє покриття;   кулер і інші корисні для вас функції

Сучасним холодильників притаманні стильний дизайн, сенсорне управління, зручна система розморожування (крапельна або no frost ), А також високий клас енергоспоживання, завдяки якому подальша експлуатація холодильника буде вигідною.

Чому саме Техноплюс?

  • Техноплюс здійснює продаж близько 300 найменувань холодильного обладнання і морозильних камер відомих торгових брендів як вітчизняних, так і зарубіжних.
  • Вибору найбільш зручного способу здійснення покупки, її доставки та оплати. Придбати будь-який холодильник можна онлайн як в Мінську, так і в інших містах.
  • Ціновий діапазон представлених моделей досить широкий: від недорогих малогабаритних моделей з мінімальним функціональним набором до агрегатів преміум-класу з величезною кількістю вбудованих опцій. Вартість техніки в «Техноплюс» нижче середньоринкової, а діючі акції, знижки, спеціальні пропозиції та можливість розстрочки дозволяють придбати холодильник навіть сім'ям з невеликим достатком.
  • Можливості пошуку дозволяють сортувати і фільтрувати продукцію відповідно до вимог, що пред'являються до холодильника. Ви можете не тільки вказати потрібний бренд (Атлант, LG, Indesit і ін.), А й задати колір, обсяг, габарити, кількість камер, потрібні функції, клас енергоспоживання та інші параметри холодильника.
  • Мережа «Техноплюс» співпрацює виключно з перевіреними постачальниками, а кожна товарна одиниця скрупульозно перевіряється, щоб Ви були впевнені в яку здійснюють покупки холодильника. Крім того, ми пропонуємо безліч способів оплати, включаючи безготівковий розрахунок, а також можливість придбати будь-яку модель холодильника в розстрочку.

Купити холодильник Ви можете або, пройшовши процедуру оформлення товару через «Кошик», або зателефонувавши по одному з вказаних телефонів в нашому інтернет-магазині. Доставка може здійснюватися як самовивозом, так і кур'єром на адресу покупця.

Чому саме Техноплюс?
Чому саме Техноплюс?