Реклама
Реклама
Реклама

Глорія Гольф Резорт Белек: готель Туреччини, інфраструктура, сервіс, номери і ціни, а також місце розташування

  1. Загальні відомості
  2. Номери та ціни на них
  3. інфраструктура
  4. харчування
  5. Послуги для дітей
  6. Спорт і розваги
  7. Де знаходиться, як дістатися?

Gloria Golf Resort 5 *, розташований в Белеку, орієнтований на сімейний і пляжний відпочинок.

Величезний вибір розваг, послуг для дітей і різноманітна анімаційна програма стануть для проживаючих приємним бонусом до відпочинку.

У статті описані інфраструктура, сервіс, номери і ціни, а також місце розташування готелю, дізнаєтеся, як дістатися до місця.

...

Загальні відомості

Gloria Golf Resort 5 * вважається одним з елітних і престижних готелів Туреччини (входить в туркомплекс Gloria Resorts).

Розташований на першій пляжної лінії в оточенні тропічної рослинності, в 7 кілометрах від центру Белека. Відстань від міжнародного аеропорту складає близько 40 кілометрів.

Співробітники готелю Глорія Гольф Резорт Белек говорять на 4-х мовах: французькою, німецькою, англійською та російською.

Територія надійно охороняється, так що в плані безпеки туристам можна розслабитися і повністю віддатися чудовому відпочинку на курорті.

Готелю належить білосніжний піщаний пляж, дорога до якого проходить по мосту через невелику річку Аджісу. Всі пляжні приналежності (парасольки від сонця, шезлонги, пляжні рушники) надаються для відпочиваючих безкоштовно.

Для люблячих усамітнення є можливість орендувати пляжний намет. Пляж має знак «блакитного прапора» - це означає, що вода і пляж чисті.

Чудово підходить для пляжного та сімейного відпочинку.

Увага! Розміщення з домашніми тваринами на території готелю не допускається.

Якщо ви вирішили відпочити в курортному Белеку, то ця інформація для вас: де знаходиться , пам'ятки , погода вересні , жовтні , листопаді ), пляжі , аквапарки , шопінг .

Номери та ціни на них

Готель Глорія Гольф Резорт складається з декількох корпусів:

  • основного 4-поверхового Main Building;
  • триповерхового;
  • восьми 2-поверхових корпусів Garden;
  • комплексу невеликих окремих вілл (42 вілли - комплекс Villas).

Номерний фонд становлять 515 затишних номерів.

Типи номерів:

  • Стандарт. Цей варіант розрахований на розміщення не більше 3-х чоловік, обладнаний мінімальним набором меблів, ванною з душовою кабіною.
  • Однокімнатні. Виділена вітальня зона, одночасне розташування 3-х чоловік, є ванна кімната з душем.
  • Двокімнатні. Одну кімнату займає повністю обладнана вітальня з м'якими меблями, столиком, телевізором (кабельне), друга - спальня. Максимальне розміщення - 4 людини.
  • Трикімнатні. Дві спальні з двома ванними кімнатами (джакузі і душ), одна вітальня. Трикімнатні номери в комплексі «Villa» мають ще міні-кухню, де при необхідності можна самим зробити напої і приготувати легкі страви. Максимальне розміщення - 5 осіб.
  • Чотирикімнатні (маються на будиночках комплексу «Villa»). Три спальні, 3 туалети, 2 ванні кімнати (джакузі і душ), окрема тераса і окремий міні-басейн. Максимальне розміщення - 6 осіб.
  • Сімейні (маються на будиночках комплексу «Villa»). Дві спальні, дві ванні кімнати (з душем і джакузі), окрема вітальня, міні-кухня, джакузі на сонячній окремої терасі. Максимальне розміщення - 6 осіб.

Прибирання в номерах проводиться щодня, зміна халатів і постільної білизни - через день.

Увага! Куріння в номерах категорично заборонено. Це можна зробити лише на спеціально відведених майданчиках або в барах для курців.

Вартість розміщення в номерах (за 1 добу, в рублях):

Стандарт 1-кімн. 2-кімн. 3-кімн. 4-кімн. Сімейний. Main Building 11600 11859 12230 13300 - - Garden 12360 14038 15570 - - - Villas - - - 15680 16200 17640

При ранньому бронюванні передбачені знижки.

інфраструктура

За зеленою, покритої тропічної рослинністю, доглянутою території можна із задоволенням прогулюватися.

Сама територія готелю Глорія Туреччина Белек величезна - вона займає площу близько 120 тисяч кв.м.

В районі основного корпусу розташовані 2 відкритих басейну, біля яких знаходяться бари з безкоштовними напоями, лежаки і парасольки.

Сучасний SPA-комплекс подарує любителям релаксу всю гаму чуттєвих відчуттів:

  • масаж;
  • обгортання;
  • парової і контрастний душ;
  • процедури і комплекси по догляду за обличчям і тілом.

Басейни в комплексі безкоштовні, а ось все косметологічні та Догляду процедури - за додаткову плату.

6 ресторанів і 8 барів (плюс один пляжний бар) дозволять насолодитися смачними стравами заморських кухонь.

Міні-маркети і магазини дозволять придбати найнеобхідніше, не виїжджаючи спеціально для цього в місто.

Готельний комплекс надає можливість для проведення на його території різних бізнес-зустрічей, конференцій і семінарів. Для цих цілей в головному корпусі є великий бізнес-центр, що включає в себе 16 містких конференц-залів, оснащених необхідною технікою (всього бізнес-центр вміщує на своїй території - до 1200 осіб).

Парковка для проживаючих в готелі - безкоштовна.

Діє послуга оренди автомобілів для бажаючих самостійно знайомитися з околицями.

харчування

Цей п'ятизірковий готель Белека - справжня знахідка для гурманів. Для тих, хто любить насолоджуватися не тільки вишуканими смаками, а й естетикою страв, працюють 6 ресторанів:

  • «Turkuaz» і «Harrem» познайомлять з найбільш яскравими стравами національної турецької і оттоманської кухонь;
  • ресторан «Pescado» - це вишукана середземноморська кухня і величезна кількість страв з морепродуктами;
  • «L'Ancora» - сервірує вечері в європейському стилі, страви в основному інтернаціональної кухні (але переважає італійська кухня), а в ресторані «Mosaique» влаштовують тематичні вечори. Відвідувачі цього ресторану по черзі знайомляться зі стравами Туреччини, Італії, країн Азії або Латинської Америки.

Для дітей працює окремий дитячий ресторан - «Monachus Children's Restaurant». Маленьким відвідувачам подобається все - і спеціально розроблений «дитячий» дизайн ресторану, і спеціалізоване меню, і смачні десерти.

На території готельного комплексу розташовані 8 барів, де можна буде оцінити багатий вибір алкогольних і безалкогольних напоїв, різноманітних екзотичних коктейлів, кави і свіжу випічку. Бар «Galleon» знаходиться на пляжі і виконаний у вигляді піратського корабля - на його мальовничому тлі частенько влаштовуються фотосесії.

Тип харчування - «all inclusive». Є можливість замовлень по окремим вегетаріанського меню.

Послуги для дітей

Турки взагалі трепетно ​​ставляться до дітей, і цього видно по добре розвиненою дитячої інфраструктури. На території готелю Gloria Golf Resort розташовані:

Малечі буде приємно похлюпатися в спеціальному дитячому басейні з невеликою ігровою комплексом.

Любителів тварин чекає сюрприз: незважаючи за заборону розміщення в готелі з тваринами, їх все ж можна побачити, навіть погладити і погодувати. У сусідньому готелі цієї ж групи (Gloria Resort) є невеликий контактний зоопарк, а з Gloria Golf Resort до нього курсує невеликий безкоштовний мінівен.

Якщо батьки змушені на час відлучитися, то можна залишити дитину на нетривалий час з нянею (послуга за додаткову плату).

Спорт і розваги

Розваги в готелі знайдуться для кожного відпочиваючого. Порадує гостей курорту різноманітна анімаційна програма, яка проводиться на 3-х мовах.

Команда аніматорів складається з 20-ти осіб, програми є як дорослі, так і дитячі. Часто проводяться тематичні вечірки на пляжі. Під час свят влаштовується спеціальна програма з виступами музичних колективів, танцювальних шоу, запрошеними діджеями.

Белек вважається центром гольфу в Туреччині, тому на території готелю розташовані 3 поля для гри в гольф (найбільші на анатолійському узбережжі), спеціально спроектовані з урахуванням місцевого ландшафту.

На пляжній території крім власне пляжного відпочинку гостям забезпечено доступ до великий вибір водних розваг:

  • віндсерфінг;
  • парасейлінг;
  • параглайдінг;
  • катання на водному мотоциклі, катамарані і каное.

На загальній території можна зайнятися футболом, баскетболом, тенісом, настільним тенісом, зіграти в більярд, повправлятися у стрільбі з лука.

Працює пункт прокату спортивного спорядження і обладнання.

Для дітей є свій спортивно-оздоровчий центр, де дітей можуть навчити триматися на воді, позайматися з ними гімнастикою.

Де знаходиться, як дістатися?

Адреса: Belek Mah. Turizm Cad. No: 12A / A, Белек 07500.

Телефон: +90(242)710-0600.

сайт: http://www.gloria.com.tr/ru/gloria-golf-resort/accommodation

Вся інформація на сайті дана на 4-х мовах: турецькою, англійською, німецькою та російською. Тут можна розглянути всі можливі варіанти розміщення, ознайомитися з фото галереєю, ціновою політикою готелю.

Фото готелю Глорія Гольф Резорт 5 Белек:






На сайті можна оформити попередню бронь і обговорити з менеджером всі деталі відпочинку, включаючи додаткові послуги.

Дістатися до готелю з аеропорту за допомогою таких дій:

  • Муніципальним автобусом №600 - відходить від аеропорту і йде до автовокзалу Анталії, там можна пересісти на рейсовий автобус до Белека, або на будь-який міжміський автобус, кінцевим пунктом якого є Белек.
  • Долмуш - невеликий мікроавтобус, повне занурення в середу. Найбільш дешевий варіант (вартість проїзду приблизно 10-30 лір), але питання комфорту стоїть гостро.
  • Таксі - ціни починаються від 2700 рублів. Доїхати можна приблизно за годину. Але якщо ви їдете на відпочинок з дитиною / дітьми, звертайте увагу на наявність дитячого крісла - вони в машинах присутні не завжди.
  • Трансфер з готелю. Найзручніший спосіб, тому що доставлять прямо до місця. До того ж через незнання мови цей спосіб теж підходить найбільше.

Вибираючи для відпочинку п'ятизірковий готель, можна розслабитися і не турбуватися ні про що: тут завжди можна вибрати на свій смак улюблені страви, зручний номер і скористатися комплексом спортивних і розважальних послуг.

Для порівняння, дізнайтеся про готелі: Алва Донна , порт Нейчералс , Кайя Палаццо , Ела Кваліті , Ріо Кайя , джакаранда .

Дивіться відео огляд готелю Глорія Гольф Резорт 5 Белек:

Де знаходиться, як дістатися?