Реклама
Реклама
Реклама

Pokeballs: секрети звернення в Покемон Го - Інтернет - Статті - Пошук Портал.ру

  1. Покемон Го: як поводитися з м'ячем?
  2. Нові механіки і контент

Якщо тільки ви починаєте грати в Покемон Го, то ще не знайомі з основними секретами поводження з покетболлом - м'ячем для упіймання монстрів Якщо тільки ви починаєте грати в Покемон Го, то ще не знайомі з основними секретами поводження з покетболлом - м'ячем для упіймання монстрів. Професіонали вже розробили схему найбільш вдалого використання покетболла, ознайомившись з якою можна потрапити в покемона і з першого разу дістати його в свої мережі. Також нагадаємо, що вже скоро вийде оновлення реалістичного квесту 1.2 і можна буде почати полювання за новими видами монстрів.

Покемон Го: як поводитися з м'ячем?

Щоб отримати можливість полювати за покемонами, слід скачати pokemon go для Андроїда і провести інсталяцію ліцензованої версії. Отже, перед вами з'явиться покемон і вам потрібно буде його зловити покетболлом. Виконати це слід певним чином:

  • Наведіть на тваринку курсор у вигляді м'яча і простежте, щоб з'явився гурток зеленого кольору. Якщо він дуже великий, то це означає, що ви досить слабо прицілилися. Повертайте курсор до тих пір, поки гурток зеленого кольору не стане маленьким. Як тільки він зменшиться, запустіть м'ячик в покемона. Шанс, що зловити його вийде відразу, зросте до 90%.
  • Покетболламі не можна розкидатися. Враховуйте, що безцільно кидаючи покетболли, можна тільки заробити штрафний час. Якщо ви кинете в покемона відразу 3 м'ячі і жодного разу не потрапите, то покетболл заморозити на 10 секунд. За цей час монстр може запросто сховатися з виду або переміщуватися в іншу локацію.

Рекомендуємо скачати покемон гоу з сайту mine-space. Версія ліцензована і перевірена на віруси.

Нові механіки і контент

В оновленому виданні Покемон го збираються поміняти техніки, які допоможуть миттєво відновлювати покетболл, якщо у гравця в запасі є срібні монети. Крім того, створять суперболл для полювання за 45 новими монстрами. Це буде м'ячик з прицілом, курсор якого наводиться на рушійного покемона. Однак лише за одне неточне кидання, супербол буде заблокований на 30 секунд.

Компанія Niantic підкреслює, що на початку листопада в гру запустять три види покемонів і спеціальний м'яч, кидати якого можна за допомогою сенсорного браслета-індикатора. Функція використання супермяча буде доступною тільки для тих гравців, які виростили в інкубаторі покемонів до 22 рівня. Є сенс постаратися і домогтися рекордів, інакше в оновленій версії багато корисних функцій і предметів залишаться недоступними.

Покемон Го: як поводитися з м'ячем?
Покемон Го: як поводитися з м'ячем?