Реклама
Реклама
Реклама

Відкрився фірмовий офіс "Банку гарячих турів" в м Краснодар

Шановні клієнти!

Ми з радістю повідомляємо про відкриття нового фірмового офісу "Банку гарячих турів"
в м Краснодар

Запрошуємо наших постійних і нових клієнтів за адресою:
вул. Дзержинського, 100
МЕГАЦЕНТР «Червона площа», 2-й поверх

Години роботи: з 10:00 до 22:00, без вихідних
Години роботи: з 10:00 до 22:00, без вихідних


«Червона Площа» - перший Мегацентр на Кубані. На площі 180 000 квадратних метрів розташовано більше 500 магазинів одягу, косметики, взуття, дитячих товарів, меблів і т.п.

«Червона Площа» є одним з найбільших на Півдні Росії торгово-розважальних комплексів європейського формату. У 2011 році, за підсумками всеросійського рейтингу «INFO Line Developer Russia TOP-100» Мегацентр «Червона Площа» здобув перемогу в номінації: «Найбільший і найбільш успішний торгово-розважальний центр Південного федерального округу». «Червона Площа» - двічі переможець Всеросійського конкурсу FIABCI в номінації «Торгова нерухомість» (2012-2013 рр.).

Завдяки цікавій концепції, що відповідає високим міжнародним стандартам, в Мегацентрі «Червона Площа» вперше на Краснодарському ринку з'явилися такі бренди, як Reserved, O'stin, S'oliver, Inсity, британський дім модного одягу BHS, німецька марка C & A та багато інших. Серед найбільших орендарів, представлених на території Мегацентра з моменту відкриття комплексу, можна відзначити гіпермаркет товарів для дому та відпочинку «Домашній світ», гіпермаркет побутової техніки «М.відео», гіпермаркети товарів для відпочинку та туризму «Спортмастер» і «Декатлон».

Мегацентр «Червона Площа» - це місце для комфортного проведення часу всієї сім'ї. Прогулянка по європейській вуличці, приємний шопінг, різноманітна кухня, «співаючий фонтан», кіно, боулінг або відвідування дитячого ігрового майданчика - тут кожен знайде собі заняття за інтересом, будь то дорослий або дитина. У комплексі працює семизальний мультиплекс, з першим в Краснодарі VIP-залом, розважальний комплекс «Космік», фуд-корт, дитячий розважальний центр «Острова», перший в Краснодарі ресторан McDonald's, безкоштовний льодовий каток. Щомісяця «Червону Площу» відвідують близько 1 100 000 чоловік.

Територія комплексу має паркувальної зоною на 4 100 машиномісць.

Всі зусилля команди Мегацентра спрямовані на створення в комплексі атмосфери комфорту і свята: дитячі свята, fashion-покази і шоу-програми, грандіозні заходи та концерти, зустрічі з улюбленими артистами, автограф і фото-сесії з зірками, святкові акції, розіграші та подарунки - все це дозволяє залишатися «Червоній Площі» улюбленим торгово-розважальним комплексом серед жителів і гостей міста Краснодара.