Реклама
Реклама
Реклама

Скандал: в Тулі персонал "К-Раута" пропонує покупцям самим тягати 100-кілограмові покупки

https://www.tulapressa.ru/2012/06/skandal-v-tule-personal-k-rauta-predlagaet-pokupatelej-samim-taskat-100-kilogrammovye-pokupki/

Тобі треба, ти і - тягни Тобі треба, ти і - тягни. Таку пораду дають в тульському «К-Раута» покупцям, які купили дорогі і важкі садові гойдалки.

Як стало відомо ІА «Тульська преса», в дику і безглузду ситуацію потрапив житель Тули, який вирішив в п'ятницю 22 червня 2012 роки стати покупцем відомого в місті та околицях будівельного супермаркету мережі «К-Раута».

До редакції звернувся наш постійний, але вкрай обурений, засмучений читач, який розповів про кричущий неповазі, що межує з хамством, з якими він зіткнувся, вирішивши придбати в «К-Раут» садові гойдалки.

«Безглузда ситуація: приїхав до супермаркету« К-Раута », вибрав гойдалки, оплатив, отримав чек і всі. Стояв на касі з чеком, але - без грошей і без гойдалок.

Справа в тому, як мені пояснили що працюють тут співробітники, їх супермаркет - магазин самообслуговування. Тобто свої покупки, як мені заявили, покупець повинен забирати сам.

Уявляєте собі дикість положення? Упаковка садових гойдалок має вагу близько ста кілограмів, тобто, на думку персоналу «К-Раута», я повинен сам її, сплативши, і забрати. Яким чином я це зроблю, за заявами персоналу, їх абсолютно не хвилює.

У мене був орендований вантажний автомобіль «Газель», але в обов'язки водія транспортування перенесення важкого вантажу не входить. Так, і я для перенесення ваги був одягнений не зовсім відповідним чином », - розповів читач ІА« Тульська преса », що став незадоволеним покупцем будівельного супермаркету« К-Раута ».

ІА «Тульська преса» стежить за розвитком подій.

Уявляєте собі дикість положення?