Реклама
Реклама
Реклама

Гідроізоляція Аквастоп: характеристики, область застосування, ціна, витрата

  1. Що таке Аквастоп?
  2. характеристики гідроізоляції
  3. переваги Аквастоп
  4. Витрата і вартість
  5. висновок

Зміст статті

Захист балкона або лоджії від проникнення вологи можна забезпечити за допомогою різних сучасних методів Захист балкона або лоджії від проникнення вологи можна забезпечити за допомогою різних сучасних методів. Вибір гідроізоляції залежить від умов застосування і, звичайно ж, матеріалу конструкції, яка потребує захисту. Універсальна гідроізоляція Аквастоп, будучи передовим продуктом на будівельному ринку, дозволить підійти до питань гідроізолювання комплексно. Відповідно до думки професіоналів, дана система не має аналогів.

Що таке Аквастоп?

Це специфічний матеріал, який використовується для отримання надійного і стійкого водовідштовхувального покриття. Застосовується Аквастоп для обробки різних підстав: з цегли, бетону, штукатурки, цементу, газобетону, гіпсу та інших матеріалів. Даний тип гідроізоляції можна використовувати для грунтування пористої поверхні і матеріалу, чутливого до вологи.

Аквастоп - це універсальна лінійка продукції, що містить набір якісних воднодісперсіонних грунтовок, що захищають приміщення від вологи. Подібна задача є актуальною для обробки балкона або лоджії утеплювачем. Щоб забезпечити приміщенню комплексну гідрозахист, необхідне застосування 3-х типів сухої суміші, кожен з яких виконує свою роботу:

  • Специфічний бетонний шлам, що складається з декількох компонентів, з додаванням неорганічних хімічних. речовин.
  • Пудра-закріплювач, що має вигляд сухої суміші. Її призначення: підвищує надійність оброблюваної поверхні і служить відмінним герметиком.
  • Гідроізоляція на основі кремнію або по-іншому силіконова ізоляція, яка не містить розчинників. Основні функції: герметизація мікропор, отриманих після обробки поверхні пудрою-закріплювачем.

Сфера застосування Аквастоп: внутрішня і зовнішня обробка житлового, офісного та виробничого приміщень; використовується для грунтування балкона і лоджії , Кухонної зони і ванної кімнати, пральні та інших кімнат, які відрізняються досить високим ступенем вологості.

характеристики гідроізоляції

Концентрована обмазочная гідроізоляція Аквастоп

  • Продукція в різному виконанні: гідрошпонка, специфічні профілі, герметизуючі складні деформаційні шви, інжекторна система, гідроізоляція AquaStop і інші. Остання, наприклад, є багатоформатний обмазувальної гідроізоляцією, що утворює на поверхні надійну водовідштовхувальну плівку.
  • Склад продуктів гідроізоляції дозволяє використовувати їх на складних ділянках конструкції: наприклад, в місцях, які найбільше схильні до навантажень зі зміщенням.
  • Грунтовці підлягає будь-яка основа: бетон, гіпс, камінь і так далі.
  • Не містить токсичних компонентів.
  • Купується в вигляді концентрату і традиційного складу.
  • В деякі продукти серії входять компоненти, які захищають оброблювану основу від виникнення гнилі.

Після проведення гідроізоляційних робіт можна переходити до утеплення Після проведення гідроізоляційних робіт можна переходити до утеплення. Як самостійно утеплити балкон і зробити це правильно ви дізнаєтеся з нашої статті. Розбираємо різні варіанти теплоізоляції і методику їх проведення.

Наступним кроком після утеплення буде обробка. огляд матеріалів для обшивки балкона допоможе вам зробити відповідний вибір.

За допомогою чого можна організувати місце для сушіння білизни на балконі ми розповіли тут http://balkonsami.ru/interer/blagoustroystvo/sushka-dlya-belya-na-balkon-luchshie-modeli.html

переваги Аквастоп

  • універсальність: забезпечення високоякісного покриття навіть при брудної зовнішній стінці, не треба оплачувати осушку поверхні, що в рази скорочує терміни робіт;
  • легкість у використанні: відсутня потреба у закупівлі додаткових технічних засобів, при цьому сама технологія досить проста, що дозволяє здійснювати гідроізоляційні роботи своїми руками;
  • надійність ь: компоненти гідроізоляції Аквастоп витримують серйозний натиск рідини, отже, використовувати їх можна і в разі складних дефектів в місцях прориву.
  • стійкість: витримує агресивну дію лужних і сольових речовин, нафтових продуктів і так далі, стійкий до механічного пошкодження;
  • температура використання: широкий температурний діапазон застосування;
  • малі витрати інших матеріалів: різні клейові склади і сучасні лакофарбові матеріали витрачаються менше при подальшій обробці.

застосування

Найбільш популярним складом для проведення обмазувального гідроізолювання балкона або лоджії є продукт Perfekta Аквастоп. На практиці ця речовина також застосовується для оздоблювальних робіт будь-якої частини споруди: фундаменту, підвалу, стін. Розглянемо основні кроки по гідроізоляції балконного приміщення:

  1. Підготовка основи: бажано максимально очистити поверхню - від цього залежить якість зчеплення гідроізоляційного шару з основою. Слід ліквідувати ненадійне покриття, а також виконати при необхідності розшивку швів.
  2. Провести монтаж шпонки Аквастоп. Для нанесення наступних гідроізоляційних шарів необхідно зволожити основу: гідроізоляція сухій поверхні не припустима, в іншому випадку - можна отримати низьку якість покриття. Один із способів нанесення обмазувальної гідроізоляції
  3. Нанести шламовий шар, розбавлений і ретельно перемішаний з водою. Отриманий розчин повинен мати однорідну і податливою консистенцією. Майте на увазі, що шлам - це матеріал, який має нетривалу життєздатність, з цієї причини розводити його треба в такій пропорції, щоб виробити її за 10 хвилин максимум.
  4. Коли шламовий шар висохне, необхідно укласти пудру-закріплювач. Вона досить легко втирається в основу у вигляді сухої суміші.
  5. Наступний шар гідроізоляції Аквастоп - окремнітель, здатний герметизувати навіть мікро-пори.
  6. Надалі обробка поверхні здійснюється за допомогою другого шламового шару, який повинен повністю висохнути.
  7. Останній пласт гідроізоляції - 3 шар шламу. Остаточну обробку поверхні, при необхідності, проводять за допомогою традиційної штукатурки.

Укладати гідроізоляцію необхідно на тверду поверхню при температурі, яка дорівнює понад 5 ° C.

А ви знаєте, які існують принципові   відмінності балкона від лоджії А ви знаєте, які існують принципові відмінності балкона від лоджії ? Подробиці на нашому сайті.

Інструкція по самостійному спорудження даху над балконом описана в цьому матеріалі. Розбираємося в особливостях різних конструкцій.

Витрата і вартість

Можливий витрата на 1 м2 (товщина покриття - 3 мм) буде дорівнює 4 кг сухої суміші. Ціна однієї упаковки обмазувальної гідроізоляції Perfekta становить приблизно 560 рублів.

Ціна продукту «АКВА-СТОП» Геркулес, що випускається в упаковці 25 кг, еквівалентна в середньому 480 рублів. Витрата одного шару (1мм) буде дорівнює 1,5 кг / м2.

Герметизуючі шнури «аквастопом» специфічного прямокутного профілю коштують близько 140 рублів за один погонний метр. Ціна подібної гідроізоляції залежить від конкретного перетину.

висновок

Застосування гідроізоляції Аквастоп забезпечить ефективний захист фундаменту і цоколя, фасаду і тераси, балкона і лоджії, стін і підлоги навіть від незначного попадання вологи.

Далі, пропонуємо вашій увазі ролик, де ви зможете подивитися відео-інструкцію по роботі з гідроізоляцією. Підготовка підстави, приготування розчину і його нанесення виконуються професійними будівельниками.

Сподобалася стаття?
Збережіть її!

Залишилися питання? Задавайте їх у коментарях!

Що таке Аквастоп?
Що таке Аквастоп?
Сподобалася стаття?
Залишилися питання?