Реклама
Реклама
Реклама

У Києві розгорнули величезний прапор України - яскраве відео

  1. Орфографічна помилка в тексті:

23 серпня 2018, 23:23 Переглядів: 23 серпня 2018, 23:23 Переглядів:   У Києві на честь свята розгорнули величезний прапор, який шокує своїми розмірами - на одній з найдовших магістралей столиці

У Києві на честь свята розгорнули величезний прапор, який шокує своїми розмірами - на одній з найдовших магістралей столиці. Щоб побачити її потрібно повністю, треба було проїхати кілька хвилин.

Загальна довжина прапора - 2 кілометри 700 метрів. Кожні 100 метрів полотнища символізують один рік незалежності України. Прапор уздовж проспекту розгортали півтори години. Щоб утримати, довелося 600 чоловік. Надія до акції готувалася заздалегідь - одяг теж вибрала символічну. Тримати рекордний прапор прийшла з двома дочками.


Прапор заміряли представники реєстру рекордів. Підтвердили - останній рекорд встановили в січні, до Дня Соборності. Нинішній прапор - в півтора рази більше. На підтвердження рекорду - спеціальний диплом.
Що робити далі з рекордним прапором - учасники акції ще не вирішили. Якщо не знайдуть, де розмістити - полотнище поділять на стандартні прапори і передадуть до державних установ.

Нагадаємо, в минулому році, 23 серпня, в Києві на Софійській площі відбулося розгортання найбільшого в світі прапора України , Присвячене Дню Державного прапора України.

Раніше ми писали, що а меріканскій астронавт Ренді Бреснік взяв з собою на Міжнародну космічну станцію величезний прапор України .

Український і американський прапори астронавт продемонстрував під час відеозв'язку зі студентами "Американського дому". На питання, звідки у нього прапор України, Бреснік відповів, що в минулому році побував з усією родиною в Дніпрі, де у нього народився син.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У Києві розгорнули рекордно великий прапор України". інші Інші новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ