Реклама
Реклама
Реклама

Ціни на нерухомість: критерії оцінки квартири

  1. Квартири в новобудові

Ціни на нерухомість: критерії оцінки квартири

Купівля нерухомості - задоволення дороге і, найчастіше, недоступне. І якщо вже ви прийняли рішення про придбання житла, повинні бути впевнені, що купуєте не кота в мішку. І крім ознайомлення з документами, інфраструктурою і плануванням, потрібно проаналізувати відповідність ціни ринковим критеріям. Наприклад, вивчаючи квартири в Геленджику в новобудові, ціни від забудовника за квадратний метр виявляться нижче, ніж на вторинному ринку.

Звичайно, можна звернутися в ріелторську контору, зробити запит на перегляд ринку нерухомості і переглянути показники. А можна самостійно порівняти пропозицію і попит. Отже, на що ж орієнтуватися при виборі житлоплощі і що формує ціни?

  1. Поверховість. Середні поверхи завжди найдорожчі. Перший і останній поверх пропонують бюджетні ціни.
  2. Комунікації. Нова проводка і сантехніка піднімуть вартість житла.
  3. Інфраструктура. Близьке розташування лікарень і навчальних закладів, магазинів та торгових центрів піднімає ціну.
  4. Транспортна розв'язка. Нікому не хочеться до найближчої зупинки йти 20 хвилин пішки. Зручна транспортна розв'язка стане плюсом житла і доповненням до ціни.
  5. Район. Центральні райони завжди дорожче, оскільки вважаються елітними. Спальні та околиці будуть дешевше. Але найчастіше саме останні райони розвиваються і забудовуються.
  6. Стан будинку. Цей пункт важливий при купівлі вторинного житла. Рік побудови будинку може розповісти про його стан, оскільки всі перекриття піддаються випробуванню часу. Тріщини на фасаді повинні насторожити і переконати в недоцільності покупки.
  7. наявність парковки або стоянки. У століття техніки і автомобілів не у всіх є можливість купити або орендувати свій гараж. Тому важливим фактором стає наявність паркувального місця, де можна залишити авто і не переживати за його збереження.

Коли вибираєте нерухомість, проконсультуйтеся у ріелторів щодо кращих пропозицій на ринку і їх вигідності.

Квартири в новобудові

Давайте розглянемо вартість квартир в новобудовах Геленджика. наприклад, ЖК «Рів'єра» пропонує прекрасні варіанти нерухомості за доступними цінами. Квартири житлового комплексу купують швидше, ніж вони встигають будується. І навіть не доводиться гадати, чому. ЖК «Рів'єра» розташовується біля гір і моря, лікуватися цілющим повітрям можна не виходячи з дому. Саме тому поряд з будинками є оздоровчі санаторії. Інфраструктура підкорить навіть найвибагливішого покупця, а ціни встановлені нижче ринкових, що робить їх доступними.

Привертає можливість покупки квартири в іпотечний кредит . Забудовники уклали контракти з 4 банками Росії, щоб кожен міг вибрати відповідні умови. Саме тому РК «Рів'єра» затребуваний на ринку нерухомості і продав вже 222 квартири з початку забудови.

Author: admin-ri

Biography not available.

Отже, на що ж орієнтуватися при виборі житлоплощі і що формує ціни?