Реклама
Реклама
Реклама

velcom - velcom починає продаж телевізорів

Телеком-оператор velcom освоює нову нішу і пропонує білорусам придбати телевізори з підпискою на послугу VOKA

Телеком-оператор velcom освоює нову нішу і пропонує білорусам придбати телевізори з підпискою на послугу VOKA. Пристрої брендів Samsung і LG можна купити через інтернет-магазин shop.velcom.by в безпроцентну розстрочку без початкового внеску.

Усе моделі телевізорів , Що надійшли в продаж, підтримують функцію Smart TV, для якого у VOKA недавно з'явилися спеціальні додатки. Умовою покупки телевізора в розстрочку стане підписка на сервіс VOKA ТВ , Який доступний на телевізорах Samsung і LG через додаток для Smart TV. При цьому, дивитися VOKA можна на інших пристроях без додаткової плати - наприклад, почати перегляд телепередачі будинку, продовжити по дорозі на роботу на планшеті або мобільному телефоні.

Таким чином, звичайна покупка телевізора перетворюється в готове рішення «під ключ»: на додаток до пристрою користувач отримує пакет з більш ніж 80 рейтингових телевізійних каналів, в тому числі 10 в HD-якості, а також нетарифікований мобільний трафік в мережі velcom для їх перегляду .

Телевізори в інтернет-магазині velcom можна купити в розстрочку до 24 місяців, без початкового внеску. Додатковим бонусом стане безкоштовна доставка по всій Білорусі. На початковому етапі пропозиція буде доступно тільки абонентам мобільного зв'язку velcom, проте в перспективі скористатися ним зможуть і абоненти домашнього інтернету velcom.

VOKA - це більше 80 рейтингових телеканалів, а також пакети популярних фільмів і серіалів, які можна дивитися на будь-якому пристрої - від смартфона до телевізора. Функції перемотування, паузи і архіву роблять перегляд ТБ як ніколи більш комфортним. Кожному користувачеві доступний персональний профіль з власними настройками і улюбленими каналами, в тому числі функція батьківського контролю для захисту дітей від небажаного контенту.