Реклама
Реклама
Реклама

Сімейний відпочинок в Криму - відпочинок з дітьми в Чорноморському 2019

  1. Переваги готельного двору «Яхонт»
  2. Порядок бронювання та оплати номерів

Чим чудовий сімейний відпочинок в Криму

Для відпочинку всією сім'єю підійде не кожне місце. Адже весело і цікаво має бути всім членам сім'ї - і маленьким, і великим - а потрібні їм для цього, як не крути, зовсім різні речі. Однак саме Крим в цьому сенсі здається просто ідеальним. Тут є багато відмінних пляжів, які подобаються практично всім. Віддаєте перевагу пізнавальний дозвілля? Різноманітні пам'ятки на будь-який смак тут теж присутні - і природні феномени, і археологічні старожитності, і архітектурні шедеври. І, звичайно, тут можна провести час активно, віддавши належне кінним екскурсіях або, наприклад, рибної ловлі ... Загалом, є з чого вибирати.

Загалом, є з чого вибирати

Однак Крим великий, і тут знаходиться багато куточків, які можна відвідати. Так на чому ж зупинитися? Зверніть увагу на Чорноморське, приморський курорт на західному узбережжі Криму.

Сімейний відпочинок в Чорноморському з дітьми є хорошою ідеєю з багатьох причин. Найважливіші з них на наш погляд викладені нижче:

  • Цікава історія

Якщо Ви вважаєте за краще не просто засмагати на шезлонгу, а хочете ще і якихось вражень, то численні свідоцтва багатою на драматичні події історії, розсипані тут всюди, припадуть Вам до душі. Та й Ваша дитина їх, швидше за все, із захопленням оцінить.

  • Прекрасна погода

У Чорноморському в період туристичного сезону погода точно не образить ні Вас, ні Ваших дітей. Незмінно залишаючись теплою і сонячною - але не надто спекотною! - вона дозволить Вам повною мірою насолодитися відпусткою.

Пляж в Чорноморському обладнаний шезлонгами, зайняти які краще до 9 години ранку. Тут можна відмінно позасмагати і насолодитися теплою ласкавою водою Чорного моря. Причому місцеві пляжі відмінно підходять і для дітей - майже всюди захід у воду плавний, поступовий. Є гарні черепашки. Але при цьому немає ніяких небезпечних морських істот!

  • помірні ціни

У порівнянні з багатьма іншими куточками Криму, Чорноморське відрізняється не занадто високими цінами в поєднанні з розвиненою інфраструктурою і гідною якістю сервісу.

Переваги готельного двору «Яхонт»

серед багатьох гостьових будинків в Чорноморському слід звернути особливу увагу саме на цей готель. Причиною цього є те, що в «Яхонт» зібрано дуже багато важливих для сімейного відпочинку в Криму чинників:

  • Розваги на будь-який смак

вас приваблює відпочинок в Чорноморському з басейном ? «Яхонт» Вас не розчарує! А крім басейну тут є чудово обладнана дитяча площадка для ігор, настільний теніс для старших дітей, барбекю з затишній альтанкою, більярд, сауна ... Ні діти будь-якого віку, ні батьки, ні дідусі з бабусями точно не будуть нудьгувати в «Яхонт».

  • Особливі умови для самих маленьких

Якщо Ви зважилися поїхати відпочивати зі своїм малюком, то тут для вас є особлива пропозиція. По-перше, проживання дітей до трьох років в готелі безкоштовне. По-друге, на особливе прохання Вам нададуть спеціальну дитячу ліжечко. Загалом, Вам і Вашій дитині будуть тут раді.

  • відмінна кухня

«Яхонт» - відмінна можливість відпочинку в Чорноморському з харчуванням . Сніданки і обіди включені в проживання - і, повірте, вони тут дуже-дуже смачні! А ще, якщо ви не хочете морочитися з пошуком вечері, його можна замовити в готелі.

  • можливість трансферу

Не завжди буває зручно добиратися до Вашого гостьового будинку самостійно. Особливо в компанії втомлених від довгої подорожі дітей і важких сумок. Послуга трансферу існує якраз для таких випадків. За помірну плату «Яхонт» доставить вас в Чорноморський з таких великих міст, як Сімферополь або Євпаторія.

Берегова лінія поруч з готелем прекрасно обладнана. У п'яти хвилинах ходьби вас чекає не просто чудовий пляж з м'яким чистим пісочком, але і такі прості і важливі речі, як зручні лежаки і тіньові навіси.

Порядок бронювання та оплати номерів

На даний момент ціни на сімейний відпочинок в Чорноморському в 2019 році вже встановлено. І вони залишилися дуже вигідними - ми піклуємося про Вас!

Якщо Ви вирішите забронювати номер заздалегідь, завчасно почавши планувати свій майбутній відпустку, то розмір необхідної для цього передоплати становитиме всього 10-20% від загальної суми. Ну а якщо ви приїдете спонтанно, перейнявшись бронюванням номерів хоча б за п'ять діб до поїздки, передоплата дорівнюватиме вартості одного дня проживання.

Пам'ятайте, що розрахунковий час настає опівдні!

Ми чекаємо в «Яхонт» всіх, хто захоче насолодитися усіма принадами сімейного відпочинку в Криму в наступному, 2019 році!

Рекомендуємо до прочитання

Віддаєте перевагу пізнавальний дозвілля?
Так на чому ж зупинитися?