Реклама
Реклама
Реклама

Де краще познайомитися з чоловіком

ГОЛОВНА СТОРІНКА

Статті на різні теми

Де краще познайомитися з чоловіком Де краще познайомитися з чоловіком? На це питання у кожного є своя відповідь, де реально можна зустріти свою долю. Часом познайомитися з чоловіком можна в найнесподіваніших місцях.
Він випадково побачив тебе і ось уже впевнено прямує в твою сторону, щоб познайомитися ... Чи варто давати свій телефон приємному незнайомця?
Існує поширене уявлення, ніби дівчина, яка готова познайомитися з першим зустрічним чоловіком, веде себе не дуже пристойно. До того ж на вулиці не кращий спосіб познайомитися з чоловіком - до панночкам пристають лише зовсім легковажні молоді люди або, що ще гірше, психічно нездорові типи ... Ти, звичайно, все це прекрасно знаєш. Однак як бути, якщо чоловік тобі правда сподобався? У кожній конкретній ситуації можна знайти свої плюси і мінуси.
міський романс
Уяви: у вихідний ти йдеш по скверу, милуєшся на квітучі клумби і грієшся в теплих променях сонця. І тут розумієш, що фраза «Така красива дівчина і одна!» Звернена саме до тебе, а незнайомець, який її виголосив, дуже схожий на відомого кіноактора. Твого улюбленого, між іншим.
Чому б не зав'язати розмову і не познайомитися з чоловіком? Ти маєш можливість краще поспостерігати за потенційним претендентом на своє серце в «польових» умовах: за час прогулянки, швидше за все, відбудеться кілька ситуацій, в яких виявляються риси характеру. Він уважно слухає твої розповіді? Його зауваження дотепні? Він пропонує тобі руку при переході через дорогу? Роби висновки!
Промовистою буде і зовнішній вигляд чоловіка в вільної від робочого дрес-коду обстановці. Ти легко оціниш, чи вписується він в образ твого героя.
Але варто мати на увазі, що при такому знайомстві симпатичний юнак може виявитися професійним пікапером, який спритно оперує кількома фразами і жваво сипле завченими компліментами. І ще один мінус - якщо після цієї зустрічі ти вирішиш, що чоловік все-таки тобі не підходить, існує шанс, що ти ще не раз з ним зіткнешся. Адже ви, схоже, переміщується одним маршрутом.
Хто стукає?
А може краще з чоловіком познайомитися в інтернеті? .. У «аську» прийшло повідомлення: «Привіт, давай познайомимося! Чим займаєшся? »До тебе часто стукають нудьгуючі незнайомці, яким хочеться поговорити. Зазвичай ти їх ігноруєш, але зараз тобі теж нічим зайнятися ... Чого очікувати від такого спілкування?
В цьому випадку тобі не треба терміново складати красивий наряд, робити укладку і складний макіяж. І не потрібно нікуди ходити, чоловік вже у тебе «дому». Познайомитися і листуватися з чоловіком можна як завгодно довго, краще з'ясовуючи цікаві подробиці, а якщо спілкування набридає, то легким рухом руки контакт видаляється зі списку або ставиться до розряду «ігнор».
Але в цьому випадку знайомства з чоловіком у тебе немає гарантій, що людина, з якою ти спілкуєшся, той, за кого себе видає. І не факт, що він має ту ж зовнішністю, яка відображена в профайлі. До того ж багатьом писати легше, ніж спілкуватися наяву. І може статися так, що при зустрічі твій обранець на ділі і пари слів зв'язати не може. Розраховувати на рішучі залицяння вже не доведеться.
Все в клуб!
Ти прийшла потанцювати і розслабитися після важкого тижня, і можливо познайомитися з симпатичним чоловіком. Виглядаєш надзвичайно. Здається, той юнак на танцполі піддався твоїм чарам.
Тут вже точно ти весело проведеш час, відтягуючи в приємній компанії, і вечір має всі шанси перетекти в подальше приємне проведення часу. Якщо ви обидва не проти. До того ж ти знаєш, що цей чоловік весел, які не проти «потусити». А його музичні уподобання схожі з твоїми - раз ви прийшли в один клуб.
Але при такому знайомстві з чоловіком варто враховувати вплив атмосфери клубу на реальність. Це острівець вічного свята, який не завжди триває поза стінами закладу. Кількість випитого теж має значення. Коктейль скоро вивітриться, а ось осад від неприємних моментів залишиться надовго.
За сумісництвом
Де найчастіше знаходять свою любов жителі великих міст? Знайомства на вулиці і кафе як і раніше популярні. Однак в останні роки намітився справжній бум службових романів - багато молодих людей так зайняті кар'єрою, що все їхнє життя проходить на роботі. На флірт за межами офісу часу не залишається.
Ми розглянули лише кілька варіантів, де краще познайомитися з чоловіком, їх позитивні моменти і можливі недоліки. Але в будь-якому випадку вирішувати вам.

Чи варто давати свій телефон приємному незнайомця?
Однак як бути, якщо чоловік тобі правда сподобався?
Чому б не зав'язати розмову і не познайомитися з чоловіком?
Він уважно слухає твої розповіді?
Його зауваження дотепні?
Він пропонує тобі руку при переході через дорогу?
Хто стукає?
А може краще з чоловіком познайомитися в інтернеті?
Чим займаєшся?
Чого очікувати від такого спілкування?