Реклама
Реклама
Реклама

ТОВ "Газпром Міжрегіонгаз Краснодар" Мостовськой ділянку

  1. Визначення обсягу спожитого газу здійснюється за показниками приладу обліку газу при дотриманні наступних...
  2. Корекція показань лічильника
  3. Пломби на лічильнику
  4. Під час перевірки лічильника
  5. Якщо не повідомити показання лічильника
  6. Якщо газ не використовується
  7. При відсутності даних про кількість проживаючих і заявки на відключення (опломбування) газових приладів...
  8. При відсутності у споживачів (фізичних осіб) приладів обліку газу
  9. Норми споживання газу встановлюються за такими видами споживання (затверджені Наказами Регіональної...
  10. Затверджені норми споживання газу для жителів Краснодарського краю

Контактна інформація

Начальник ділянки - Курши Едуард Алієвич

Тел .: (86192) 5-49-20. Прийом: вівторок-четвер з 14.00-до 16.00.

Адреса: 352570, Краснодарський край, Мостовський р-н, п. Мостовський, вул. Леніна, 12.

Години прийому: понеділок-четвер з 8-00 до17-00, п'ятниця з 8-00 до 15-45,

перерва з 12-00 до 12-45.

Тел .: (86192) 5-49-21 - абонентська служба, юрист; 5-49-20 - промислова група, юрисконсульт.

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. У вас повинен бути включений JavaScript для перегляду.

Схема проїзду

Схема проїзду

Інформація про організації які здійснюють повірку приладів обліку газу.

АМК-ЮГ - Тел: 8 (988) 3694439 8 (961) 2125380 WWW. AMK - GAZ. RU


Акціонерне Товариство «Мостовскойрайгаз» Тел \ факс: 8 (86192) 5-34-44

Ціни і тарифи

населення

Роздрібні ціни на природний газ, що реалізується населенню Краснодарського краю, встановлюються уповноваженим органом виконавчої влади адміністрації Краснодарського краю - регіональної енергетичної комісією - департаментом цін і тарифів Краснодарського краю.

Наказом регіональної енергетичної комісії - департаменту цін і тарифів Краснодарського краю № 10/2016 газ від 15 червня 2016 р для абонентів ТОВ «Газпром Міжрегіонгаз Краснодар» встановлена ​​роздрібна ціна газу в розмірі 5810 руб. за 1000 куб. м.

Період дії руб. / Куб. м. з ПДВ з 01.07.2016 р 5,81

Визначення обсягу спожитого газу здійснюється за показниками приладу обліку газу при дотриманні наступних умов:

а) використовуються лічильники газу, типи яких внесені до державного реєстру засобів вимірювальної техніки;

б) не порушені пломби, встановлені на приладі обліку газу заводом-виробником або організацією, яка проводила останню перевірку, і пломба, встановлена ​​постачальником газу на місці, де прилад обліку газу приєднаний до газопроводу;

в) не настав термін проведення чергової повірки , Який визначається з урахуванням періодичності її проведення, що встановлюється Федеральним агентством з технічного регулювання і метрології для кожного типу приладів обліку газу, допущених до використання на території Російської Федерації;

г) прилад обліку газу знаходиться в справному стані

д) споживач газу своєчасно надає постачальникові відомості про поточні покази лічильника.

Корекція показань лічильника

Якщо лічильник не обладнаний термокорректором, то до його показаннями застосовується температурний коефіцієнт (Коефіцієнт приведення до стандартних умов). Обсяг спожитого газу в такому випадку визначається як різниця показань приладу обліку газу на початок і кінець звітного періоду, помножена на температурний коефіцієнт.

Пломби на лічильнику

Визначення обсягу спожитого газу за показаннями приладу обліку газу здійснюється з дня встановлення постачальником газу пломби на місці, де прилад обліку газу приєднаний до газопроводу. Встановлюється пломба на місці, де прилад обліку газу приєднаний до газопроводу, тільки при справному стані приладу обліку газу і наявності на приладі обліку газу збереженій пломби заводу-виготовлювача або організації, що проводила останню перевірку.

У разі якщо пошкодження пломб або несправність приладу обліку газу виявлені в результаті перевірки, проведеної постачальником газу, обсяг спожитого газу визначається відповідно до нормативів споживання газу за період з дня проведення останньої перевірки до дня, наступного за днем ​​відновлення пломб, в тому числі установки пломби на місці, де прилад обліку газу після ремонту приєднується до газопроводу, але не більше ніж за 6 місяців.

Під час перевірки лічильника

Обсяг спожитого газу за період з дня демонтажу приладу обліку газу для направлення його на перевірку або в ремонт і до дня, наступного за днем ​​установки пломби на місці, де прилад обліку газу після проведення повірки або ремонту приєднується до газопроводу, визначається розрахунковим способом.

Якщо не повідомити показання лічильника

У разі якщо абонент у встановлений договором строк не представив постачальнику газу відомості про показання приладу обліку газу, обсяг спожитого газу за минулий розрахунковий період і до розрахункового періоду, в якому абонент відновив уявлення зазначених відомостей, визначається розрахунковим методом.

Визначення обсягу споживаного газу за показаннями приладу обліку газу поновлюється з дня, наступного за днем ​​проведення перевірки, здійснюваної постачальником газу за заявкою абонента.

Повідомити показання лічильника співробітникам районного ділянки ТОВ «Газпром Міжрегіонгаз Краснодар» можна:

Якщо газ не використовується

Згідно п. 5.5.13 Правил і норм технічної експлуатації житлового фонду (затв. Постановою Держбуду РФ від 27.09.2003 р № 170) при відсутності осіб, які проживають в квартирі, всі внутрішні пристрої газопостачання повинні бути відключені за заявкою власника або організації з обслуговування житлового фонду.

Житловий кодек Російської Федерації передбачає обов'язок по внесенню плати за житлове приміщення і комунальні послуги - стаття 155 пункт 11: Невикористання власниками, наймачами і іншими особами приміщень не є підставою невнесення плати за житлове приміщення і комунальні послуги. При тимчасовій відсутності громадян внесення плати за окремі види комунальних послуг, що розраховується виходячи з нормативів споживання, здійснюється з урахуванням перерахунку платежів за період тимчасової відсутності громадян у порядку і у випадках, які затверджуються Кабінетом Міністрів України.

При відсутності даних про кількість проживаючих і заявки на відключення (опломбування) газових приладів нарахування проводиться на власника житлового приміщення. Перерахунок проводиться при наданні свідчень приладів обліку газу або документів для перерахунку відповідно до пунктів 91-97 Постанови Уряду РФ від 6 травня 2011 N 354 "Про надання комунальних послуг власникам і користувачам приміщень у багатоквартирних будинках і житлових будинків".
Показання приладу обліку газу (при його наявності) повинні надаватися щомісяця, в тому числі і при відсутності споживання газу. Якщо споживач завчасно повідомив постачальника газу про неподання відомостей про показання приладу обліку газу в зв'язку з тим, що всі громадяни, які проживають в газифікованому будинку (квартирі), будуть відсутні по цьому місцю проживання більше 1 місяця, розрахунковий метод застосовуватися не буде. Форму відповідної заяви можна роздрукувати і заповнену надати на ділянку «Газпром Міжрегіонгаз Краснодар» у Вашому районі. Термін дії заяви не більше шести місяців, потім пишеться повторну заяву. Відповідно до пункту 22 «Правил
поставки газу для забезпечення комунально-побутових потреб громадян »(затв. постановою Уряду РФ від 21 липня 2008 р N 549) через рік після першої заяви обов'язково потрібна перевірка газоспоживаючого обладнання представником Постачальника.

Підставою для припинення нарахувань на необмежений період є відключення газових приладів від газорозподільної мережі або тимчасове припинення подачі газу, яке здійснюється шляхом пломбування газових приладів в закритому положенні.

При відсутності у споживачів (фізичних осіб) приладів обліку газу

УРЯД РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ

ПОСТАНОВА

від 21 липня 2008 р N 549

ПРО ПОРЯДОК ПОСТАВКИ ГАЗУ

ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОМУНАЛЬНО-ПОБУТОВИХ ПОТРЕБ ГРОМАДЯН

(В ред. постанови Уряду РФ від 06.05.2011 N 354)

32. У разі відсутності у абонентів (фізичних осіб) приладів обліку газу обсяг його споживання визначається відповідно до нормативів споживання газу. Нормативи і норми споживання газу затверджуються в порядку , Встановленому Кабінетом Міністрів України.

33. Норми споживання газу встановлюються за такими видами споживання:

а) приготування їжі;

б) нагрівання гарячої води при відсутності централізованого гарячого водопостачання (з використанням газового водонагрівача, а при його відсутності - з використанням газової плити);

в) опалення житлових приміщень в багатоквартирних будинках, житлових приміщень і приміщень допоміжного використання, призначених для задоволення громадянами побутових та інших потреб, пов'язаних з їх проживанням, в житлових будинках;

г) опалення нежитлових приміщень в багатоквартирних будинках і приміщень в надвірних будівлях індивідуальних домоволодінь;

д) зміст в особистому підсобному господарстві сільськогосподарських тварин та свійської птиці.

34. Нормою споживання газу є середньомісячний обсяг споживання газу в наступних цілях:

а) приготування їжі і нагрівання води при відсутності централізованого гарячого водопостачання - в розрахунку на 1 особу на місяць;

б) опалення житлових приміщень в багатоквартирних будинках і житлових будинках - в розрахунку на 1 кв. метр загальної площі вказаних приміщень в місяць;

в) опалення нежитлових приміщень в багатоквартирних будинках, допоміжних приміщень в житлових будинках і приміщень в надвірних будівлях індивідуального домоволодіння - в розрахунку на 1 куб. метр об'єму опалювального приміщення в місяць;

г) приготування кормів і нагрів води, необхідних для утримання в особистому підсобному господарстві сільськогосподарських тварин та свійської птиці, - в розрахунку на 1 тварину або птаха певного виду відповідно.

35. Обсяг спожитого газу, який визначається відповідно до нормативів споживання газу, в розрахунковому періоді розраховується в наступному порядку:

а) при використанні газу для приготування їжі і нагрівання води з застосуванням газових приладів - як добуток кількості громадян, які проживають в житловому приміщенні, і встановленого нормативу споживання газу для відповідного виду споживання;

б) при використанні газу для опалення житлових приміщень, в тому числі допоміжних приміщень в квартирі багатоквартирного будинку, - як твір загальної опалювальної площі і нормативу споживання газу, встановленого для цих цілей;

в) при використанні газу для опалення нежитлових приміщень в багатоквартирних будинках, допоміжних приміщень в житлових будинках і приміщень надвірних будівель індивідуального домоволодіння - як твір загального обсягу цих приміщень і нормативу споживання газу, встановленого для цих цілей;

г) при використанні газу для приготування кормів і підігріву води, необхідних для утримання в особистому підсобному господарстві сільськогосподарських тварин та свійської птиці, - як сума добутків кількості тварин і птахів певного виду і нормативів споживання газу, встановлених для цих видів тварин і птахів.

При відсутності приладу обліку обсяг спожитого "блакитного палива" визначається відповідно до нормативів споживання газу. Нормативи і норми споживання газу затверджуються в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.

Норми споживання газу встановлюються за такими видами споживання (затверджені Наказами Регіональної енергетичної комісії від 28 листопада 2012 р N 6/2012-нп і від 31.08.2012 №2 / 2012-нп):

а) харчоприготування при наявності газової плити

б) Підігрів води при наявності газового водонагрівача

в) Підігрів води за браком газового водонагрівача, централізованого гарячого водопостачання, електроводонагрівача

г) Опалення житлових приміщень і приміщень допоміжного використання, призначених для задоволення громадянами побутових та інших потреб, пов'язаних з їх проживанням, в житлових будинках

д) Опалення лазень

е) Опалення індивідуальних гаражів

ж) Опалення теплиць

з) Зміст в особистому підсобному господарстві сільськогосподарських тварин та свійської птиці.

Нормою споживання газу є середньомісячний обсяг споживання газу в наступних цілях:

а) харчоприготування при наявності газової плити на 1 людину в місяць

б) Підігрів води при наявності газового водонагрівача на 1 людину в місяць

в) Підігрів води за браком газового водонагрівача, централізованого гарячого водопостачання, електроводонагрівача на 1 людину в місяць

г) Опалення житлових приміщень і приміщень допоміжного використання, призначених для задоволення громадянами побутових та інших потреб, пов'язаних з їх проживанням, в житлових будинках на 1 кв.м.

д) Опалення лазень на 1 куб. м.

е) Опалення індивідуальних гаражів на 1 куб. м.

ж) Опалення теплиць на 1 куб. м.

г) приготування кормів і нагрів води, необхідних для утримання в особистому підсобному господарстві сільськогосподарських тварин та свійської птиці, - в розрахунку на 1 тварину або птаха певного виду відповідно.

Затверджені норми споживання газу для жителів Краснодарського краю

а) харчоприготування при наявності газової плити - 11,3 куб.м на 1 людину

б) Підігрів води при наявності газового водонагрівача - 16,6 куб.м на 1 людину

в) Підігрів води за браком газового водонагрівача, централізованого гарячого водопостачання, електроводонагрівача - 5,3 куб.м на 1 людину

г) Опалення житлових приміщень і приміщень допоміжного використання, призначених для задоволення громадянами побутових та інших потреб, пов'язаних з їх проживанням, в житлових будинках - 10,2857 куб.м на 1 кв.м

д) Опалення лазень - 1,1 куб.м на 1 куб.м

е) Опалення індивідуальних гаражів - 2,4 куб.м на 1 куб.м

ж) Опалення теплиць 11,8 куб.м на 1 куб.м

з) На утримання тварин в особистому підсобному господарстві (приготування кормів, підігрів води для пиття і санітарних цілей):

- кінь - 5,12 м3на одну тварину в місяць

- корова - 11,32 м3на одну тварину в місяць

- свиня - 21,6 м3на одну тварину в місяць

- вівця, коза - 2 м 3 на одну тварину в місяць

- кури - 0,2 м3на 10 голів тварина в місяць

- індички - 0,31 м3на 10 голів тварина в місяць

- качки, гуси - 0,41 м3на 10 голів тварина в місяць.

Обсяг спожитого газу при використанні його за кількома видами споживання розраховується шляхом підсумовування обсягів спожитого газу, використаного за кожним видом споживання.