Реклама
Реклама
Реклама

Сертифікація сто газпром ІСО 9000 Севтест

  1. Що стало основою системи?
  2. Кому може знадобитися сертифікат?
  3. Де можна отримати сертифікат Газпром?
  4. Які переваги дасть наявність системи Газпром на підприємстві?

В середині 00-х ВАТ «Газпром» розпочала впровадження нової бази корпоративних вимог і стандартів СМК (систем менеджменту якості) СТО Газпром на основі стандартів ІСО 9000

В середині 00-х ВАТ «Газпром» розпочала впровадження нової бази корпоративних вимог і стандартів СМК (систем менеджменту якості) СТО Газпром на основі стандартів ІСО 9000. Впровадження цих норм мало на меті вдосконалювати діяльність конгломерату і покращувати роботу його дочірніх підприємств в області забезпечення випуску якісного продукту і споживання ресурсів.

Що стало основою системи?

Основний СТО Газрпром стали стандарти ISO 9000, які є одними з найбільш затребуваних і популярних у всьому світі, а в багатьох державах їх впровадження є обов'язковим (саме тому для виходу на міжнародні ринки збуту компаніям нерідко потрібно отримувати сертифікат ISO 9001). Проте, стандарти ISO стали лише основою - фахівці конгломерату оптимізували нормативну базу ІСО, доповнили і змінили її таким чином, щоб вона ідеально поєднувалася з галузевими і регіональними особливостями ведення бізнесу.

Саме тому сертифікат Газпром 9001 став популярний не тільки серед його дочірніх компаній, але також і серед сторонніх фірм, які бажали поліпшити свою систему управління, якості продукції, що випускається і загальну функціональність підприємством, підвести його до повної відповідності нормам чинного Законодавства.

Кому може знадобитися сертифікат?

Система стандартів Газпрому універсальна, тому отримання такого документа може бути корисним для абсолютно будь-якого підприємства, що бажає вивести свій бізнес на новий рівень.

Де можна отримати сертифікат Газпром?

Цей дозвільний документ можна оформити в сертифікаційному центрі «Севтест». Ми допоможемо Вам в підготовці документації, проведенні аудиторських робіт і різного роду перевірок. Також ми надаємо безкоштовні консультаційні послуги в даній області.

Які переваги дасть наявність системи Газпром на підприємстві?

Сертифікат Газпром 9001 дозволить отримати наступні переваги:

  • Оптимізується система управління, будуть скорочені ризики;
  • Підвищиться статус підприємства, його імідж - завдяки цьому розшириться споживча група і можна буде розраховувати на залучення нових інвесторів;
  • Компанія отримає особливий статус постачальника Газпрому, що забезпечить величезний пул вигідних контрактів (так як у ВАТ є велика кількість проектів не тільки в РФ, але і за її межами, стати його схваленим постачальником - це вагома перевага і для міжнародної торгівлі);
  • Ви отримаєте аналіз роботи підприємства від перевіреної консалтингової компанії, яка складе також і план доробок, методи можливих поліпшень, добудови системи до повної відповідності вимогам ISO 9001, а також допоможе в організації нової структури бізнесу за допомогою застосування модернізованих управлінських систем.

За більш докладною інформацією та для отримання сертифікату СТО Газпром 9001 звертайтеся в «Севтест».

Повний перелік наших послуг тут . Цей текст носить виключно інформаційний характер.

Що стало основою системи?
Кому може знадобитися сертифікат?
Де можна отримати сертифікат Газпром?
Які переваги дасть наявність системи Газпром на підприємстві?
Що стало основою системи?
Кому може знадобитися сертифікат?
Де можна отримати сертифікат Газпром?
Які переваги дасть наявність системи Газпром на підприємстві?