Реклама
Реклама
Реклама

Парадний квартал Санкт-Петербурга

Генерал ФСБ і співробітники "Газпрому", лідер профспілки і опозиційний український депутат. Муніципальний сканер з'ясував, хто оселився в житловому кварталі преміум-класу, побудованому прямо у Таврійського саду.

вивчаючи "Корпоративний селище" Ковальчуків у курорту "Ігора" і селище на Вуоксе , Ми виявили, що у сім'ї директора "Газпром інвест" Михайла Левченкова є нерухомість в обох локаціях:
- у "Ігор" будинок площею 215 кв.м. і земельну ділянку, оформлення на дочку Анастасію;
- на Вуоксе садиба на 4 гектарах землі, будинок і додаткові будови, що належать особисто Михайлу Левченкове.

ми скористалися нашим пошукачем (Працює в тестовому режимі, бази плануємо ще оновити) і виявили, що Михайло Левченко разом з дружиною Іриною та дітьми (Антон, Анастасія, Яна) в 2009 році в Празі заснували компанію Vuoksa sro До 1 липня 2015 роки сім'я володіла компанією особисто, але потім вирішила приховати володіння за офшором Stintino Investment Holdings (Британські Віргінські острови). І вже в 2016 році, як показує фінансова звітність, на баланс компанії надійшов $ 1,1 мільйон. Як ми припускаємо, для покупки нерухомості в Чехії. Також добірка документів чеського реєстру показала, що нерухомість в селищах Ленінградської області не єдина у сім'ї Левченкове і наткнулися на адресу в Санкт-Петербурзі, де оселилося безліч газпромівських хлопців.

ЖК «Парадний квартал» (Санкт-Петербург, вул Парадна, д 3, корп 2.) преміум-класу знаходиться відразу за Таврійським садом, будувався в 2008-2013 роках компанією групою ЛСР. В ЖК "Парадний квартал" чотирикімнатні квартири (від 115 кв.м.) стоять 55-57 мільйонів рублів, п'ятикімнатні (від 186,4 кв.м.) від 99 мільйонів рублів.

Хто ж влаштувався в Газпромдоме?

1. Левченкова Анастасія Михайлівна, дочка Михайла Левченкова , Директора "Газпром інвест"
Площа квартири: 108,1 кв.м.

  1. Левченко Антон Михайлович, син Михайла Левченкова , Директора "Газпром інвест"
    Площа квартири: 115,6 кв.м.
  1. Густов Дмитро Сергійович, син Сергія Густова , Директора ТОВ "Газпром СПГ Санкт-Петербург". Сім'я Густова фігурувала в розслідуванні "Ділової Петербурга" про кооперативі "Гірник", організованому на колишній базі Гірничого університету, де Дмитру Густова належить земельна ділянка.
    Площа квартир: 134 кв.м. і 138,9 кв.м.
  1. Олексій Урусов , Директор з економіки та корпоративного планування компанії "Газпром нафта"
    Площа квартири: 139,6 кв.м.
  1. Тетяна Токарєва , Начальник Управління по взаємодії з дочірніми організаціями Департаменту з управління персоналом ВАТ «Газпром»
    Площа квартири: 163,9 кв.м.
  1. Володимир Дербін , Голова "Ленінградської Федерації Профспілок", голова регіональної ревізійної комісії ОНФ в Санкт-Петербурзі, довірена особа Володимира Путіна на виборах в 2012 році
    Площа квартири: 145,4 кв.м. (Володіє спільно з дружиною)
  1. Денис Бабаков , Син сенатора Олександра Бабакова , Директор по реалізації нерухомості "Групи ЛСР"
    Площа квартири: 131 кв.м. (Володіє спільно з дружиною)
  1. Вікторія Новинський, дочка російсько-українського олігарха, депутат українського парламенту Вадима Новинського .
    Площа квартири: 171,2 кв.м.
  2. Михайло Подвязніков , Директор ТОВ "Північно-Західний Регіональний Центр Концерну" Алмаз-Антей "і АТ" Завод радіотехнічного Обладнання "
    Площа квартири: 109,6 кв.м. (Володіє через компанію ТОВ "Центр обслуговування та інформації")
  1. Микола Полковников, підприємець, у 2017 році підозрювався в організації мережі підпільних казино разом з начальником Гусбі "Захід" Віталієм Федосовим і главою 17го відділу "Захід" РУСБ Гусбі МВС Юрієм Тимченко
    Площа квартири: 181,5 кв.м.
  2. Юлія Зубкова, дочка Віктора Зубкова , Який нині обіймає посаду спецпредставника президента Росії по взаємодії з форумом країн - експортерів газу, колишня дружина Анатолія Сердюкова .
    Площа квартири: 1853.9 кв.м.
  3. Андрій Мурів , Голова правління ПАТ «Федеральна мережева компанія Єдиної енергетичної системи», член ради директорів ПАТ «Россеті»
    Площа квартири: 420.1 кв.м.
  4. Наталя Смирнова
    Площа квартири: 144,2 кв.м.
  5. Євген Смирнов
    Площа квартири: 154,4 кв.м.

Наталія та Євген Смірнови - дружина і син Сергія Смирнова , Першого заступника директора ФСБ, генерала армії. У 2015 році "Нова газета" виявила цю квартиру Наталії Смірнової, не зазначену у декларації Сергія Смирнова. Відразу після публікації Росреестр перестав вказувати СНІЛС при отриманні виписок з нерухомості.

Відразу після публікації Росреестр перестав вказувати СНІЛС при отриманні виписок з нерухомості

Сергій Смирнов

Євген Смирнов фігурував в недавньому розслідуванні проекту Russiangate про приховування від декларування будинку в елітному селищі в Сестрорецьку директором ФСБ Олександром Бортникова. Сусідом Бортнікова виявився Євген Смирнов, який володіє в селищі будинком в 208 кв.м. і ділянкою в 36 соток. Після публікації розслідування, інвестори проекту Russiangate видалили статтю і звільнили редакцію .

Хто ж влаштувався в Газпромдоме?