Реклама
Реклама
Реклама

Гільдія будівельників Уралу представила підсумковий річний рейтинг зразкових підрядників

15 січня 2015 9:24 15 січня 2015 9:24   Саморегульована організація «Гільдія будівельників Уралу» склала і надала рейтинг «Зразковий підрядник 2014» за підсумками року, що минув

Саморегульована організація «Гільдія будівельників Уралу» склала і надала рейтинг «Зразковий підрядник 2014» за підсумками року, що минув.

У ГСУ підкреслили, що рейтинг підвищує авторитет і професійний статус будівельних організацій на підставі думки найбільших генеральних підрядників і забудовників Єкатеринбурга. Всього в нього увійшло 42 профільні компанії.

Міськадміністрація підтримує широке інформування громадян про кращих представників будівельного спільноти, в силу специфіки своєї роботи часто залишаються в тіні генеральних підрядників будівництва і замовників-забудовників, але вносить реальний внесок в поступальний розвиток міста.

Річний рейтинг зразкових підрядних організацій за 2014 рік:

  1. ТОВ «НВП Стройтек»;
  2. ГК «Астра»;
  3. ЗАТ «ЮІТ Уралстрой»;
  4. ТОВ «Вікторія СКК»;
  5. ТОВ «Лідер»;
  6. ТОВ «СК« Гарант »;
  7. ТОВ СК «ХЕДЕКС;
  8. ТОВ «СК РОСТЕК»;
  9. ТОВ «СК« Гранд-Буд »;
  10. ТОВ «Висотка»;
  11. ТОВ «БМУ« Майстер »;
  12. ТОВ «БМУ« Апартаменти »;
  13. ТОВ «Комві»;
  14. ТОВ СУ «Північ»;
  15. ТОВ «Монолітне Домобудівництво»;
  16. ТОВ «Світлопрозорі конструкції»;
  17. ТОВ СК «Сталкер»;
  18. ТОВ «ТуКор»;
  19. ТОВ «Модуль»;
  20. ТОВ «СМП« Меандр-94 ».

Довідка

Рейтинг - продукт, що розвиваються структур громадянського суспільства. Будівельники самі складають і несуть відповідальність за його об'єктивність.

Мета заходу - підвищення відповідальності, виконавської дисципліни та якості роботи підрядних організацій, які беруть участь в будівництві, реконструкції і капітального ремонту об'єктів на території Єкатеринбурга, а також просування кращих з них на будівельному ринку міста. Це також один із заходів протидії проникненню на будівництва підприємств уральської столиці, що не володіють належною кваліфікацією, а купили свідоцтва про допуск до робіт у комерційних СРО.

Фото прес-служби Адміністрації міста Єкатеринбурга



Ключові слова: гільдія будівельників уралу , рейтинг , будівництво

Матеріали по темі