Реклама
Реклама
Реклама

Обвинувачений в отриманні хабара співробітник МНС постане перед судом

Поділитися в соціальних мережах: Поділитися в соціальних мережах:   Фото: портал мера і уряду Москви   Хамовнічеський районний суд розгляне кримінальну справу стосовно співробітника ГУ МНС РФ по Москві, якого звинувачують в отриманні хабара, передає   Агентство Москва   з посиланням на прес-службу прокуратури столиці

Фото: портал мера і уряду Москви

Хамовнічеський районний суд розгляне кримінальну справу стосовно співробітника ГУ МНС РФ по Москві, якого звинувачують в отриманні хабара, передає Агентство "Москва" з посиланням на прес-службу прокуратури столиці.

"Прокуратура Москви затвердила обвинувальний висновок у відношенні 37-річного співробітника ГУ МНС Росії по Москві. Слідчими органами він звинувачується в скоєнні злочину, передбаченого ч. 6 ст. 290 КК РФ. Кримінальну справу направлено до Хамовнічеський районний суд Москви для розгляду по суті", - йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

Як зазначається, обвинувачений перебуває під вартою.

Обвинувачений, за даними слідства, вимагав хабар від гендиректора організації, яка займається установкою і обслуговуванням протипожежного обладнання на об'єктах декількох ТЦ, за формальне проведення перевірок пожежної безпеки.

Оперативники затримали чоловіка при отриманні грошей в листопаді минулого року.

Раніше повідомлялося, що в відношенні 40-річного заступника начальника відділення дізнання ОМВД Росії по столичному району Тропарево-Нікуліно і колишнього 31-річного помічника Нікулінського міжрайонного прокурора Москви порушили кримінальну справу за фактом отримання хабара посадовими особами в особливо великому розмірі.

Поділитися в соціальних мережах: