Реклама
Реклама
Реклама

Відеоспостереження в Дзержинському

  1. Проектування і установка відеоспостереження в Дзержинському
  2. Типи встановлюваних систем відеоспостереження в Дзержинському
  3. Обслуговування та ремонт відеоспостереження в Дзержинському

Головна Головна   відеоспостереження   Відеоспостереження в Дзержинському - проектування, установка і професійне обслуговування   В даний час відеоспостереження в місті Дзержинський є важливою і навіть невід'ємною частиною в системі охорони безпеки різних об'єктів відеоспостереження Відеоспостереження в Дзержинському - проектування, установка і професійне обслуговування

В даний час відеоспостереження в місті Дзержинський є важливою і навіть невід'ємною частиною в системі охорони безпеки різних об'єктів. 21 століття вносить свої вимоги до таких систем: вони повинні працювати цілодобово, повністю записувати відео, а крім цього, вміти заздалегідь передбачати дію системи в цілому на випадок непередбачених або навіть надзвичайних ситуацій.

Навчені фахівці нашої компанії, що мають величезний досвід в справах установки систем відеоспостереження, зможуть розробити і встановити для Вас якісні системи, які будуть повністю відповідати всім вимогам.

Наші переваги:

1 Безкоштовний виїзд інженерів для огляду об'єкта здійснюється протягом 12-24 годин;

2 Безкоштовне складання комерційної пропозиції;

3 Отримання системи відеоспостереження за прийнятними цінами без втрати якості;

4 Проведення монтажних робіт в строго встановлені терміни;

5 Безкоштовна технічна підтримка з питань експлуатації системи;

6 Гарантія на обладнання та монтажні роботи від 12 до 36 міс.

Наші висококваліфіковані фахівці, які мають великий досвід роботи в сфері охоронних систем, проведуть монтаж домофонів та створять високоякісну систему з урахуванням всіх вимог замовника.

Проектування і установка відеоспостереження в Дзержинському

Проектування і установка відеоспостереження в Дзержинському

У компанії є група інженерів-професіоналів, які з радістю приїдуть на Ваш об'єкт, оглянуть і вивчать обстановку. Залежно від величини об'єкта, на це може знадобитися 12-24 години.

В процесі обстеження території, інженери складають список технічних даних і особливостей прилеглої ділянки:

  • тип навколишнього ландшафту;
  • загальна площа території для установки системи;
  • близька прихильність будь-яких великих об'єктів і т.д.

Після того, як всі дані вивчені і записані, інженер-проектувальник складає схему з точним зазначенням всіх необхідних точок (камер) та іншого обладнання, а також складає кошторис.

До кошторису включено:

  • кількість матеріалу (кабелі, камери та ін.);
  • вартість матеріалу;
  • вартість послуг компанії.

Якщо на об'єкті вже встановлено будь-якої системи безпеки, інженер врахує це і в майбутньому будуть проведені роботи по поєднанню дії всіх наявних систем з системою відеоспостереження.

проектування відеоспостереження в Дзержинському здійснюється на підставі отриманих даних, фахівцями - проектувальниками складається проектна схема майбутньої системи відеоспостереження, детальний кошторисний розрахунок на придбання обладнання і проводяться монтажні роботи. У разі, якщо об'єкт вже має якусь систему безпеки, то проводяться роботи по інтегруванні декількох систем одночасно.

установка відеоспостереження в місті Дзержинський проводиться нашими фахівцями з урахуванням необхідного обладнання: камер відео спостереження і пристроїв, які будуть реєструвати все, що відбувається. Всі роботи проводяться з гарантією. Після завершення всіх монтажних робіт, нашими фахівцями проводяться пуско-налагоджувальні роботи, в ході яких відбувається перевірка всіх систем, ліній зв'язку і т.д.

Типи встановлюваних систем відеоспостереження в Дзержинському

Дані види систем відеоспостереження відрізняються якоїсь простотою конструкції, але при цьому якість і надійність як і раніше залишаються на висоті. Аналогове відеоспостереження - це ціла система, передача відеосигналу до реєструючого пристрою в якій відбувається шляхом передачі сигналу аналогового типу. Основною перевагою даних систем є простота установки, а також низька вартість обладнання. Найчастіше аналогові системи встановлюються на великих територіях, так як при монтажі цілком можливо використовувати довгі кабелю (до 500 метрів), проте для одного реєстратора можна встановити не більше 16 камер.

Найчастіше аналогові системи встановлюються на великих територіях, так як при монтажі цілком можливо використовувати довгі кабелю (до 500 метрів), проте для одного реєстратора можна встановити не більше 16 камер

Дана система є установкою, яка створювалася на основі новітніх технологій виготовлення. Основною відмінністю IP системи від аналогових є передача відеозапису на записуючий пристрій в цифровому форматі, що трохи збільшує якість зображення на моніторі. IP системи використовуються в більшості випадків в торгових залах і в приміщеннях, які потребують запису того, що відбувається, наприклад, каси в магазинах або автостоянки.

Даний вид відеоспостереження є стандартним обладнанням, передає запис на реєструючий пристрій цифровим методом передачі записи. Завдяки цьому картинка на моніторі має дозвіл 1920x1080 пікс. / 1280х720 пікс. Передача даних ведеться через звичайний кабель. Даний тип систем відеоспостереження може використовуватися як автономна система, або може бути одним компонентом з цілого ряду систем безпеки і відеоспостереження. Вихід в даній системі, як не дивно - аналоговий.

Вихід в даній системі, як не дивно - аналоговий

Даний тип відеосистем використовується в якості стандартного доповнення до всіх вищевказаних систем. Особливістю тепловізійного спостереження є те, що всі камери можуть працювати і показувати зображення навіть в умовах поганої видимості. Туман, дощ або заметіль даній системі - не перешкода. Саме тому тепловизионное відеоспостереження набагато ефективніше HD-SDI систем, а вкупі з ними являють собою справжню захисну систему. Зображення на моніторі відбувається завдяки тому, що все живе є тепловим джерелом, який і помічають камери. Якість зображення при цьому навіть при повній відсутності світла досить висока, щоб розгледіти обличчя або номерні знаки.

Даний тип відеоспостереження широко використовується на різних об'єктах промисловості, де зберігається або ж проводиться вибухонебезпечний товар. Система електронна, тому не може бути джерелом вибуху. Вибухозахищене обладнання є вдосконаленим IP типом, так як тільки такі системи здатні знайти джерело вибуху або пожежі. Все вибухозахищене обладнання повинно повністю відповідати передбаченим ГОСТам.

Обслуговування та ремонт відеоспостереження в Дзержинському

Обслуговування та ремонт відеоспостереження в Дзержинському

Сервісне обслуговування і ремонт системи відеоспостереження в Дзержинському є досить складний процес, який складається з цілого комплексу робіт. Основним завданням є підтримка робочого стану всієї системи і забезпечення роботи функцій і завдань пристроїв.

Кожне обладнання має свої вимоги до використання і ремонту, тому сервісне обслуговування і ремонт можуть виконуватися тільки за інструкцією від виробника. Слід дотримуватися абсолютно всі норми і правила, тому що від цього безпосередньо залежить термін служби системи відеоспостереження.

Список і обсяг сервісних робіт вказуються в офіційному документі, який додається до кожного обладнання. Але загальними етапами техобслуговування можна назвати:

  • загальний огляд камер, їх очищення від бруду і пилу, які якість відображуваної картинки;
  • зовнішній огляд з'єднують елементів і ліній проводки;
  • перевірка на якість і достовірність показу зображення на моніторі.

Залежно від типу системи і відповідно з доданими до неї документами, в процес техобслуговування може бути включений і цілий список інших робіт.

Якщо система вийшла з ладу або відмовляється працювати будь-якої з елементів системи, можна замінити дане обладнання на нове. Але робиться це тільки після того, як фахівці з'ясують основну причину поломки і вирішать, яким саме способом можна усунути неполадку.

Система відеоспостереження є найважливішою частиною в ланцюжку безпеки об'єкта, тому і турбота про неї повинна бути на належному рівні. Тільки регулярне сервісне обслуговування може бути гарантією того, що система прослужить довгі роки.

Дзержинський офіційно став містом з 1981 року. За даними 2013 року чисельність населення становить 48 295 осіб. Місто поділене на дев'ять мікрорайонів. Пам'ятками, в основному, є релігійні споруди: Церква Дмитра Донського, Церква Макарія і Ніколо-Угрешский монастир. У місті діє філія Міжнародного університету природи, людини і суспільства. Є кілька великих містоутворюючих підприємств: філія «Мосенерго», ФЦДТ «Союз» (ракетне паливо), МКБ «Горизонт» (філія ММПП «Салют»), а також діє другий за рахунком в МО завод з утилізації автомобілів.