Реклама
Реклама
Реклама

Скільки коштує оренда двокімнатних квартир в різних містах України - інфографіка

Аналітики вказали середню вартість в будинках старої споруди на околиці обласних центрів.

Вартість оренди стабільно підвищується depositphotos.com

Виявляється, найдорожче орендувати квартиру в будинках старої споруди можна в Києві - за 10000 грн. В інших центральних областях України найвищі ціни простежуються в Днепре- 3500 грн. Найбільш низькі показники зафіксовані в Кропивницького - 2000 грн. Про це повідомляє Domik.ua .

Читай також: Золоті квадрати: в Києві подорожчала оренда квартир

У Західній частині України найбільш високі ціни на оренду двокімнатного житла відзначені у Львові - 5800 грн. Зняти квартиру в будинках старого житлового фонду за доступною ціною можна в Івано-Франківську - за 1700 грн.

Аналітики вказали середню вартість в будинках старої споруди на околиці обласних центрів

Ціни на оренду квартир в Україні domik.ua

У Східній частині України діапазон цін на оренду житлових об'єктів в середньому варіює від 1900 до 5000 Грн. Дороге двокімнатне житло можна зняти в багатоквартирних будинках старої споруди Харкова - за 5000 грн. Максимально дешеві квартири в оренду виставлені в Запоріжжі - 1900 грн.

Читай також: Чи законно непродовження договору оренди

У Південній частині України найнижчі показники виявлені в Миколаєві - 2200 грн. Найдорожчі за ціною двокімнатні житлові об'єкти орендарі можуть зняти в будинках старого житлового фонду Одеси - 9000 грн.

У Північній частині України за прийнятною ціною орендувати квартиру можна в Сумах - за 2000 грн. Високі ціни на оренду двокімнатного житла знайдені в багатоквартирних будинках старої споруди Чернігова - 3000 грн.

Раніше повідомлялося про те, як знайти хороше житло і не попастися на шахраїв .

Дивись також - Які квартири здають в Києві:

Дивись також - Які квартири здають в Києві:

Які квартири здають в Києві

0:00 / 4:13