Реклама
Реклама
Реклама

Скільки коштує двокімнатна квартира в різних регіонах України в грудні-2017

Найдорожчі квартири продають в Києві.

Найдешевші квартири в Чернігові depositphotos.com

Дані інфографіки показують середню вартість придбання двокімнатного житла в новобудовах України. Вищенаведені показники в дійсності можуть відрізнятися, оскільки залежать від планування, площі і локації житлового об'єкта. Про це повідомляє Domik.ua.

Читай також: Ціни на житло критично низькі: ризики недобудови вкрай високі

Найдорожче купити квартиру можуть покупці в Києві - за $ 70000. В інших містах центральної частини України найвищі показники простежуються в Дніпрі - $ 35000. Недорого придбати двокімнатне житло можна в багатоквартирних нових будинках Полтави- за $ 22000.

У Західній частині України найбільше за покупку квартири можуть віддати покупці у Львові - $ 42000. Мінімальні ціни за придбання двокімнатного житла простежуються в новобудовах Луцька - $ 23000.

Мінімальні ціни за придбання двокімнатного житла простежуються в новобудовах Луцька - $ 23000

Середні ціни двокімнатних квартир domik.ua

У Східній частині України купити двокімнатну квартиру в Харкові і в Запорожьеможно за однаковою ціною - за $ 38000.

У Південній частині України максимально дорого купити житловий об'єкт можна в нових житлових комплексах Одеси - за $ 48000. Найнижчі показники виявлені в Херсоні - $ 19000.

Читай також: Як держава допомагає українцям купити власне житло

У Північній частині України середні ціни на покупку двокімнатних квартир зафіксовані в межах $ 19000- $ 26000. Недороге житло виставлено на продаж в Чернігові і Сумах - за $ 19000. Як з'ясувалося, найвища вартість придбання житлових об'єктів виявлена ​​в Рівному - $ 26000.

Раніше повідомлялося про те, як зараз виглядає квартира Лещенко за 7,5 мільйона гривень .