Реклама
Реклама
Реклама

Русанівка - Квартири подобово Київ Русанівка, без посередників

  1. Масив на острові
  2. де оселитися
  3. Короткі рекомендації Vlasne.ua

зміст:

Масив на острові

Дивовижний мікрорайон в Дніпровському районі , Побудований в минулому столітті, на штучному острові, сьогодні є одним з найбільш комфортних масивів столиці. Ви також можете легко зняти квартиру на Русанівці, і оселитися біля Дніпра, щоб днем ​​позасмагати на пляжі, а ввечері прогулятися по набережній з яскраво-світяться музичними фонтанами.

наш портал Vlasne.ua , Пропонує вашій увазі великий вибір оренди апартаментів без посередників. Зняти квартиру подобово на Русанівці можна за ціною від 391 грн до 862.5 грн за добу.

5 грн за добу

де оселитися

Залежно від того, якою компанією ви приїдете до столиці, у нас на сайті ви зможете зняти апартаменти подобово, попередньо обравши їх серед однокімнатних , двокімнатних і трикімнатних квартир. Середня вартість оренди апартаментів становить 690 грн за добу.

Поселившись на Русанівці ви опинитеся серед зелених бульварів. А якщо прогуляєтеся по набережній, то вашому погляду постане Правий берег Дніпра з прекрасним видом на Києво-Печерську Лавру і Батьківщину-Мати .

Ну а якщо ви захочете відвідати історичний центр Києва, то поруч є метро Лівобережна і через п'ятнадцять хвилин ви зможете опинитися на Хрещатику .

Короткі рекомендації Vlasne.ua

Русанівка, є затишним мікрорайоном з розвиненою інфраструктурою. Зняти квартиру подобово без посередників, ви тут зможете в середньому за ціною 517,50 - 747,50 грн за добу.

На нашому сайті є зручно настроюються фільтри, за допомогою яких, ви зможете вибрати квартиру з кондиціонером, з каміном, бойлером або джакузі.

Vlasne.ua з турботою про ваш комфортний поселенні в Києві, запропонує вам найкращі варіанти апартаментів на Русанівці. Щоб ваше перебування тут, залишилося в приємних спогадах.