Реклама
Реклама
Реклама

Купити двокімнатну квартиру в Дніпропетровську

  1. Купити 2 кімнатну квартиру в Дніпропетровську
  2. Двокімнатна квартира в Дніпропетровську
  3. Купити двох кімнатну квартиру
  4. 2-х кімнатна квартира з переплануванням в Дніпропетровську

Купити 2 кімнатну квартиру в Дніпропетровську   хочете   купити квартиру в Дніпропетровську без посередників

Купити 2 кімнатну квартиру в Дніпропетровську

хочете купити квартиру в Дніпропетровську без посередників ? Концептуальна новобудова міста Дніпропетровська - Клубний Дім «Артемівський» втілює в собі все, що необхідно сучасній людині для комфортного і безпечного життя. Тут використані найкращі технологічні рішення, що дозволяють істотно знизити витрату енергоносіїв і отримати чудовий результат в плані вільного перепланування. Несучі стіни будівлі виконані з монолітного залізобетону, а отвори між колонами заповнені ідеальним будівельним матеріалом - газобетоном, що поєднує в собі функцію надійного і міцного матеріалу з чудовими характеристиками низьку теплопровідність і екологічності.

Двокімнатна квартира в Дніпропетровську

Додаткове утеплення стін мінеральними плитами зовні будівлі і індивідуальна система опалення в кожній квартирі забезпечують жителям Клубного Дому «Артемівський» мінімальні витрати на опалення, при створенні найбільш комфортної температури в житло. Тому, якщо ви хочете купити 2 кімнатну квартиру в Дніпропетровську , Яка буде теплою, економічною і сучасної, то це один з найкращих варіантів, і його слід розглянути в першу чергу. Концепція клубного будівництва також пропонує об'єднання в одному будові всіх необхідних прогресивному людині складових, що забезпечують зручність проживання і найвищу ступінь безпеки при мінімальних експлуатаційних витратах.

Купити двох кімнатну квартиру

Так в Клубному Будинку «Артемівський» розміщується підземний гараж і паркінг для автомобілів, є обладнана дитяча площадка, територія огороджена і знаходиться під постійною охороною. Незважаючи на малоповерхового будівлі, до послуг мешканців швидкісний і дуже місткий ліфт OTIS, що особливо важливо для сімей з маленькими дітьми і людей похилого віку. Територія навколо будинку упорядкована, вхід в будівлю має не тільки сходи, а й в'їзд для колясок, дитячого транспорту, валіз з коліщатками і інших видів транспортних засобів, які важко піднімати по сходах.

2-х кімнатна квартира з переплануванням в Дніпропетровську

До переваг Клубного Дому «Артемівський» також слід віднести можливість вільного перепланування. Таким чином для всіх, хто бажає купити двокімнатну квартиру в Дніпропетровську, зробити в ній ремонт буде дуже просто, оскільки всередині приміщення немає несучих і самонесучих стін. Можна створювати будь-які простору в залежності від ваших поточних потреб або складу вашої родини. Новобудова має дуже зручне розташування - недалеко від центральної частини міста і одночасно в тихому спокійному районі. Тут близько розташовуються парк Богдана Хмельницького і спортивні майданчики. Клубний Дім «Артемівський» вже зданий в експлуатацію і зараз ви можете записатися на перегляд і вибір своєї нової квартири.