Реклама
Реклама
Реклама

Добова оренда квартир на Тополі в Дніпрі - зняти недорого і без посередників

  1. Квартири подобово на Тополі Дніпропетровськ - великий обласний центр з розвиненою промисловістю,...
  2. особливості розташування
  3. Пам'ятки та цікаві місця
  4. Переваги подобової оренди житла на Doba.ua

Квартири подобово на Тополі

Дніпропетровськ - великий обласний центр з розвиненою промисловістю, багатою культурною, історичною спадщиною, а також прекрасною природою. Сюди регулярно приїжджає багато туристів на вихідні або на цілу відпустку, щоб відмінно провести час, пройтися по всіх визначних пам'яток.
Щоб відпочинок нічим не затьмарився і був повноцінним, потрібно взяти в оренду комфортне житло на добу. Можна відправитися в готель або готель і зняти там номер. Але трохи дешевше в ціні і набагато зручніше буде подобовий знімання квартири від власника. На нашому ресурсі місцеві жителі розміщують велику кількість оголошень «здам апартаменти» Там вони пропонують оренду однокімнатного , двокімнатного , трикімнатного житла з усіх районів Дніпропетровська.
Дніпропетровськ - великий обласний центр з розвиненою промисловістю, багатою культурною, історичною спадщиною, а також прекрасною природою Найбільш популярна здавання нерухомості на добу в центрі міста біля Міст Сіті, на Перемозі поруч з Монастирському острові та біля ж / д вокзалу . Тим туристам, які хочуть дешевше знайти квартиру, варто розглянути варіанти в Ленінському, Красногвардійському районах і на лівому березі. Серед сучасних житлових масивів, за численними відгуками в інтернеті, великим попитом користується подобова оренда в мікрорайоні Тополь.

Історичні факти

Житловий масив Тополя утворився в 1970-1990-х роках у зв'язку з розширенням обласного центру і зростанням чисельності населення. Тоді на південній околиці Бабушкінського району з'явилися перші будинки. Названий мікрорайон так, тому що в тій частині Дніпра і по всьому місту ростуть великі за площею насадження тополь, і влітку пух від них заповнює багато вулиць і двори.

особливості розташування

Мікрорайон Тополь знаходиться в Бабушкінському районі, поруч з жовтневим . Він розташувався уздовж Запорізького шосе, по якому реально швидко доїхати в аеропорт і в центр міста. Тут можна порівняно недорого за ціною зняти на добу квартиру в одному з багатоповерхових будинків. Всі житлові будівлі тут мають від 9 до 16 поверхів. Оренда апартаментів подобово в одному з них буде вірним рішенням для любителів сучасних кварталів.
Мікрорайон Тополь знаходиться в   Бабушкінському   районі, поруч з   жовтневим

Пам'ятки та цікаві місця

У цьому молодому житловому масиві немає історичних пам'яток і старовинних архітектурних споруд. Але тут є все необхідне для комфортного і затишного проживання. Тут побудований великий кінотеатр «Січ», багато магазинів, кафе, ресторанів, величезні торгові комплекси: «Славутич», «Терра» і «Метро». Завдяки такому розташуванню все більше туристів прагнуть зняти на добу апартаменти від господарів саме в цій частині міста.

Переваги подобової оренди житла на Doba.ua

У нас ви можете самостійно зняти нерухомість без посередників. Це дозволяє вам платити реальну ціну за квартиру, без витрат на додаткові послуги. Ви зв'язуєтеся безпосередньо з власником по контактними даними, розміщеним на кожній сторінці сайту.
Тут міститься величезна кількість оголошень з фото і відгуками з більш ніж 250 населених пунктів України. Кожен користувач знайде для себе недорогий варіант знімання квартири в будь-якій точці країни. Завдяки поліпшеному функціоналу сайту, зробити це можна протягом декількох хвилин.