Реклама
Реклама
Реклама

Заробіток на Яндекс Толока - відгуки, скільки можна заробити, типи завдань, способи виведення грошей

  1. Що таке Яндекс Толока?
  2. Кому підійде робота і що для цього потрібно?
  3. Початок роботи
  4. Реєстрація
  5. Розбираємося в сайті
  6. Про завдання
  7. типи завдань
  8. Навчання і виконання
  9. Поради, хитрості
  10. Які завдання прибутковіше і легше?
  11. Додаток для телефону
  12. Про виведення коштів
  13. Скільки можна заробити на Яндекс.Толоке?
  14. Відгуки про Яндекс.Толоке

Ви опинилися тут не випадково. Google, Яндекс, Mail.ru ... Про ці великих компаніях знає кожен користувач Інтернету. Що спадає на думку, коли ви чуєте фразу: «Я працюю в Яндексі»?

Особисто я відразу починаю думати про крутих програмістів, які стежать, щоб пошуковики, ігри, відео та інші функції працювали без проблем. Але насправді це не так. Мені вдалося попрацювати в компанії Яндекс, і кожен з вас може це зробити вже сьогодні.

У статті я розповім про сервіс Яндекс Толока , Як з його допомогою можна заробити гроші і скільки можна отримати за годину роботи. Ви дізнаєтеся секрети, хитрості і поради щодо збільшення доходу.

Що таке Яндекс Толока?

Яндекс Толока - це спеціальний сервіс, на якому будь-який бажаючий може виконувати завдання за гроші . Тут від вас не зажадають вузько знань і декількох дипломів про вищу освіту - робота доступна кожному користувачеві, у якого є доступ до Інтернету. Перейти на Толоку >>

Іншими словами, Яндекс.Толока - це букс, тільки без серфінгу, листів і тестів (докладніше про букси: Як і скільки можна заробити на кліках і серфінгу ). І створений він не яким-небудь Васею в гаражі, а Яндексом. Довіра до офіційної та відомої компанії куди вище, ніж до будь-якого буксу.

Тут ви не побачите завдань по типу «Підписка на розсилку», «Поставте лайк» і іншу нісенітницю. Яндекс пропонує серйозну і цікаву роботу, яка принесе користь людям. Вам належить вирішувати проблеми аналізу контенту і виправляти помилки пошукових алгоритмів. Звучить складно, але на ділі все просто.

За статистикою, Яндекс обробляє в середньому 200 млн. Запитів щодня:

Запитів щодня:

Натисніть для збільшення зображення

Система не може працювати ідеально при такому навантаженні. Десь помилилися розробники, а десь програмне забезпечення дало збій і в результаті була видана невірна інформація. Наприклад, на запит «Запуск ракети на місяць» ви побачили відеоролики про природу. Такого ж бути не повинно? Помилками такого роду і займаються позаштатні співробітники Толоки, яким ви можете стати відразу після прочитання цієї статті.

А ось ще приклад помилки, яку люб'язно виправив Яндекс, а на ділі один з його численних працівників:

Деякі випадки, як я привів вище, смішні. Однак коли на запит «Мультики» ви отримуєте порнографію, вже зовсім не весело. Те, що не може виконати робот, з легкістю зробить людина.

На цьому і заснований принцип роботи Яндекс.Толокі. Користувачі оптимізують, тобто покращують роботу пошукової системи, виконуючи різні завдання (внесення топографічних запитів, оцінка якості відео і фото, позначення відповідності запиту і видаваної інформації, виявлення неробочих роликів і інше). Ви відчуєте себе крутим модератором, який очищає Інтернет від всякого сміття і приносить користь людям. А компанія платить гроші за виконання таких завдань.

Роботи тут багато. Вона різноманітна і цікава (на відміну від буксов). Що ж пропонує Толока і в чому плюси і мінуси завдань? Це ви дізнаєтеся нижче, а зараз я розповім про початок роботи.

Кому підійде робота і що для цього потрібно?

Роботу може виконати школяр, студент і навіть пенсіонери. Спеціальні знання, розкручені акаунти в соціальних мережах, досвід роботи в Інтернеті - все це тут не має значення. Тому гроші, зароблені за допомогою Толоки, ви можете отримати вже через пару хвилин після прочитання статті.

Щоб стати працівником Яндекс.Толокі, вам потрібно відповідати наступним вимогам:

  • Мати аккаунт на Яндекс;
  • Вік від 18 років (перевіряти ніхто не буде);
  • Ви не є громадянином або резидентом Швейцарської Конфедерації (тобто ніяк не пов'язані зі Швейцарією);
  • Доступ до Інтернету;
  • Комп'ютер або телефон (планшет).

Також буде потрібно володіти такими якостями:

  • пунктуальність;
  • відповідальність;
  • Уважність до завдань.

Здавалося б, прості якості, які у вас напевно є. Але від них безпосередньо залежить заробіток. Чому - ви дізнаєтеся трохи нижче. Приступимо до реєстрації і подивимося, що являє собою сайт.

Початок роботи

Перед реєстрацією на самому сайті Яндекс.Толока у вас повинен бути аккаунт в Яндексі. Завести його неважко:

1Откриваем сторінку реєстрації https://passport.yandex.ru/registration?mode=register

2Указиваем ім'я, прізвище, логін, пароль, номер мобільного телефону (для відновлення даних);

3Прінімаем умови Угоди, даємо згоду на обробку персональних даних (це безпечно), вводимо капчу.

У мене давно є аккаунт на Яндексі, і це дуже зручно. Після реєстрації ви отримуєте поштову скриньку і електронний гаманець ( Яндекс гроші ). З рахунку я зазвичай плачу за інтернет, мобільний і перекладаю зароблені в Інтернеті гроші на банківську карту.

Реєстрація

Реєстрація на Яндекс.Толоке також не викличе проблем у користувачів. Попередньо проходимо авторизацію на Яндексі і переходимо за наступним посиланням: https://yandex.ru/support/toloka/register.html . Заповнюємо дані, як на моєму прикладі:

Обов'язковим пунктом для підтвердження є останній (про Угоді). Дублювати повідомлення по електронній пошті (яка на Яндексі) не обов'язково, як і надсилати повідомлення.

Попередження: про перший пункт. Приготуйтеся до того, що приблизно 25-30% завдань на Толоці буде пов'язано з контентом для дорослих. Це картинки і відео з вмістом 18+ (тому при реєстрації Яндекс вимагає, щоб вам було 18 років). Ви можете виключити такі завдання, прибравши галочку. Але пам'ятайте, що так роботи буде менше. Особисто я залишив галочку і порнографію бачу часто.

Розбираємося в сайті

Після реєстрації ви потрапляєте в просте меню, де, на мій погляд, немає нічого зайвого:

Після реєстрації ви потрапляєте в просте меню, де, на мій погляд, немає нічого зайвого:

Натисніть для збільшення зображення

1 Меню. Тут ви можете переключитися між вкладками і потрапити у вікно з завданнями, подивитися активну роботу, зайти в свій профіль, подивитися повідомлення і заглянути на форум.

2 Дошка із завданнями. Тут ви можете подивитися доступну роботу, умови, оплату, оцінок.

3 Рахунок, мова, аватар. Сірим кольором відображаються «утримані» кошти, які надійдуть до вас після перевірки завдань. Зеленим - гроші, які вже у вас на рахунку (їх можна виводити).

4 Фільтр по завданнях і замовникам. Вибирайте за своїм бажанням, які завдання і від яких людей будуть відображатися у вашій стрічці.

Прогулятися по кожному розділу ви можете самостійно, а ми розглянемо найцікавіші з них. Раджу звернути увагу на «Мій профіль»:

Натисніть для збільшення зображення

Досить зручний, на мою думку, профіль, в якому відображена вся необхідна інформація (рейтинг, навички, особисті дані, заробіток). Що це за навички, ви дізнаєтеся нижче. Сподобався графік рейтингу, завдяки якому можна швидко зробити висновки про свою «успішності».

В «Мої гроші» можна замовити виплату (докладніше про це в кінці статті), а в «Історії» можна детально дізнатися про заробіток:

В «Мої гроші» можна замовити виплату (докладніше про це в кінці статті), а в «Історії» можна детально дізнатися про заробіток:

Натисніть для збільшення зображення

На «Форумі» можна поспілкуватися з колегами, дізнатися, хто скільки заробляє, нюанси при роботі і інше:

Натисніть для збільшення зображення

Про завдання

Найцікавішим відкриттям для мене стали завдання. Тут їх дуже багато - і всі вони різноманітні. Важко охарактеризувати їх відразу декількома простими словами. Ось що мені вдалося зробити за пару годин роботи:

  • Перевертання картинок;
  • Відповідність назв;
  • Чи схожі картинки;
  • Пошук логотипу / водяних знаків;
  • кластеризація;
  • Розмітка відгуків на медіа та організації;
  • Візуальне якість картинок;
  • Фільтрація оголошень;
  • Розмітка програються відео;
  • Якість фото;
  • Якість картинок в оголошеннях;
  • Наявність відеоконтенту на сторінці;
  • Оцінка клікбейт заголовків і образ;
  • Модерація статей;
  • Категорії зображень;
  • Природність в діалозі.

І при цьому я залишався на вершині сторінки, не йдучи вниз. Вражаюче! Розповім трохи загальної інформації про завдання, а далі докладніше розглянемо процес заробітку, типи, поради.

ВАЖЛИВО: не поспішайте закривати сторінку, коли побачите завдання вартістю в 0,01 $ (0,56 руб.) Або навіть 0,00 $. Вартість вказується за навчання, після нього ціна зростає в залежності від придбаного досвіду (подробиці нижче).

Так виглядає картка з роботою:

З заголовка можна зрозуміти, що вам належить робити (релевантність - відповідність виданого пошуком результату з очікуваннями користувачів). Нижче йде оцінка і категорія. Тут, перш ніж працювати, потрібно пройти навчання.

Примітка: навчатися тут потрібно практично перед кожним новим завданням.

В описі замовник може вказати нюанси при роботі і іншу корисну інформацію. Наприклад, на цьому прикладі пояснюється, що присутні бонуси, оплата збільшується з часом, а також є можливість «реабілітуватися», якщо не здали іспит. Натиснувши на кнопку навчання, ви приступаєте до роботи і переходите на іншу сторінку. Попередньо варто вивчити інструкцію, але її ви побачите ще раз при навчанні.

ВАЖЛИВО: чи не лякаємося страшного слова «іспит». Спочатку вам докладно все пояснять, потім дозволять потренуватися, і після, вдосталь підготувавшись, ви можете здати іспит і отримати доступ до роботи. Зрозуміти, що це просто, ви можете з мого прикладу трохи нижче.

Примітка: для доступу до деяких завдань висунуті певні вимоги. Картки в такому випадку виглядають так:

Обмеження бувають:

  • За рейтингом;
  • За «робочому девайсу» (наприклад, завдання можна виконати тільки в мобільному додатку (iOs або Android)).

типи завдань

Унікальна Яндекс.Толока іноді змусить вас вибиратися на вулицю на прогулянку. На початку поговоримо про завдання, через які потрібно відвідувати певні місця і робити фотографії. приклади:

Озброївшись телефоном і мобільним додатком, ви можете взяти ці завдання, відправитися до зазначених точок і зробити фото. Але я не стану рекомендувати дані завдання всім, тому що:

  • Маленька оплата. Добре, якщо у вас під вікном знаходиться потрібне місце, але в більшості випадків доведеться витратити час на дорогу. А в підсумку ви отримаєте 0,1-1 $, що явно того не варто;
  • Трудомісткість. Я не проти прогулянок по місту, але якщо ви навмисно йдете в холод або дощ, щоб виконати завдання за 0,5 $, то нарікайте на себе. Краще витратити цей же час на виконання інших завдань.

Така робота підійде тим, у кого є машина і робота. Тобто ви можете заскочити по шляху, зробити пару фото і поїхати далі. Або ж, якщо ви просто поїхали у справах і при цьому працюєте в Яндекс.Толоке, не забудьте перевірити завдання поблизу. Поєднуйте приємне з корисним.

Переходимо до перлини Толоки, а саме дистанційним завданням. Вище я перерахував вагомий список, але на ділі можна виділити кілька напрямків роботи:

1 Робота з зображеннями. Визначення дублікатів, оцінка якості, поворот фото, пошук реклами на скріншоті, перевірка схожості осіб, привабливість картинок для відео.

2 Робота з відеороликами. Розмітка непроігриваемих відео, визначення якості, порівняння, відповідність видачі.

Розмітка непроігриваемих відео, визначення якості, порівняння, відповідність видачі

3 Звук. Просто пишіть те, що почуєте (обов'язкові навушники).

Просто пишіть те, що почуєте (обов'язкові навушники)

4 Робота з запитами. Відповідність результату, визначення складних запитів, оцінка якості, пошук відповіді в елементі видачі.

Відповідність результату, визначення складних запитів, оцінка якості, пошук відповіді в елементі видачі

5 Робота з текстом, сайтами, статтями і документами. Аналіз статей, вивчення документів на сайті, перевірка інформації (наприклад, чи є адреса або телефон компанії достовірним), виправлення помилок, модерація статей.

6 Інші. Оцінка якості турбо-сторінок, перевірка якості пішохідних завдань і інші.

Під опис потрапили не всі завдання. Нові з'являються щодня, але в основному вам доведеться працювати в цих напрямках.

Навчання і виконання

Від великої кількості роботи очі розбігаються, і хочеться спробувати все відразу (особливо високооплачувані завдання). Але зробити це не вийде - спочатку потрібно пройти навчання.

Це своєрідна форма «стажування». Перед кожним новим завданням ви повинні пройти навчання. Погодьтеся, ви, будучи роботодавцем, не хотіли б платити недосвідченій людині, який виконає завдання неправильно.

Візьмемо одне із завдань і натиснемо на кнопку «Навчання»:

Ви перейдете в робоче вікно і побачите інструкцію:

Ви перейдете в робоче вікно і побачите інструкцію:

Натисніть для збільшення зображення

Приготуйтеся витратити 5-10 хвилин на її детальне вивчення. Інакше ви не пройдете навчання. Мені попалося завдання з невеликою інструкцією, але іноді доводиться читати тонну тексту.

У цьому я бачу недолік сайту. Часом на вивчення інструкції йде багато часу, і це тільки для одного завдання.

Ознайомившись, починаємо виконувати роботу. Процес автоматизований - вам не потрібно щось друкувати, шукати. Просто шукайте відповідний варіант, як в шкільному тесті:

Натисніть для збільшення зображення

Звернемо увагу на деякі елементи інтерфейсу:

Звернемо увагу на деякі елементи інтерфейсу:

Таймер, вартість завдання (навчання, тому не оплачується).

Таймер, вартість завдання (навчання, тому не оплачується)

Натиснувши на інструкцію, ви знову побачите вказівки до завдання. Інші три кнопки:

  • Зірка - оцінити роботу;
  • Пошта - відправити повідомлення замовнику;
  • Стрілки - розгорнути на всю сторінку.

Виконавши роботу, слід натиснути на "Далі" в правому нижньому кутку:

Якщо все правильно - з'являться нові завдання або робота буде завершена. Під час навчання можна допускати помилки, Яндекс вам люб'язно підкаже, що виправити:

Після Толока може запропонувати виконати ще завдання. Це і буде іспит. Але проходить він, як навчання, з підказками. До того ж, інструкція завжди доступна.

Виконавши роботу, ви побачите такий напис:

Виконавши роботу, ви побачите такий напис:

Це попередній навик. Визначає в% скільки правильних у вас завдань. Чим він вищий - тим більше оплата. В описі до завдання деякі замовники описують «планки», тобто відповідність заробітку і рівня досвіду:

В описі до завдання деякі замовники описують «планки», тобто  відповідність заробітку і рівня досвіду:

Після навчання ви можете виконувати завдання. Замість кнопки «Навчання» у вас з'явиться «Приступити»:

Замість кнопки «Навчання» у вас з'явиться «Приступити»:

Остаточний навик присвоюється після першого «повноцінного» виконання завдання. Ви отримаєте відповідний лист, а сам навик відобразиться в профілі.

Натисніть для збільшення зображення

Натисніть для збільшення зображення

Натисніть для збільшення зображення

Це і визначає вартість завдань. Ось тут і грає роль уважність, відповідальність. При нульовому навику висока ймовірність, що вас не допустять до завдання.

  • Це цікаво: велика частина завдань оплачується автоматично, тому оплату ви отримаєте в будь-якому випадку, навіть якщо відповісте на всі неправильно. Але робити так не варто, тому що вас можуть заблокувати і обмежити доступ до роботи.
  • Про рейтинг: поки виконавець працює, розумна Толока підраховує його рейтинг. Він залежить від якості відповіді (якщо ви прямуєте інструкції, то рейтинг росте) і активності (частота відвідування сайту і виконання роботи). Рейтинг визначає кількість завдань і оплата.

Попередження: якщо довго не виконувати завдання, за якими є навик, він втрачається. Рейтинг падає після одного-два дня бездіяльності.

Примітка: ви можете перепройті іспит, якщо вас не допустили до роботи. Про можливості реабілітації замовники заздалегідь вказують в описі.

Поради, хитрості

Вивчаючи Толоку і історії людей, які працюють там, мені вдалося зібрати кілька порад і хитрощів:

1не беріться за 10 завдань відразу. Як ви зрозуміли, навчання - процес не з швидких, і якщо витрачати на нього годинник, ви швидко втратите бажання бути крутим модератором в Яндексі. Краще відібрати 1-2 завдання, детально вивчити їх і не відчувати проблем з низьким навиком і, відповідно, оплатою.

2Большая частина високооплачуваних завдань - марна трата часу. Простий приклад - завдання "Оцінка сайтів бік-о-пліч, експертна оцінка" за 0,05 $ вимагає аналізу скріншотів і пошук малопомітних деталей. А інструкція там на сторінок 10. А ось порівнювати картинки за 0,02 $ простіше і цікавіше. За час, витрачений на оцінку сайтів, ви можете виконати 5 завдань на картинки.

3Посещайте сайт в будні дні. Роботи хоч і багато, але на вихідних виконавців багато, і замовлення розлітаються як гарячі пиріжки.

4Пользуйтесь гарячими клавішами. Виконуючи завдання, ви побачите цифри близько варіантів:

Їх називають гарячими клавішами, і вони прив'язані до клавіатури. «1» - це кнопка «1» і так далі. Натискаючи їх, ви моментально позначили потрібний вам варіант. Кнопка «Enter» означає перехід до наступної картці. Це помітно економить час.

5Некоторие завдання однотипні і принцип їх виконання схожий (наприклад, «Попарне виділення дублікатів зображень» і «Оцінка схожих картинок»). Вони нерідко включають однакові підпункти. Виконуючи їх, ви багато разів збільшите заробіток.

6Лучшіе виконавці, які виконали добре 25 завдань поспіль (від 90%) та займають верхні рядки рейтингу раз в місяць отримують нагороду від 10 до 100 доларів.

Які завдання прибутковіше і легше?

Виконуючи завдання, я зустрічав і «хороші» і «погані». Перші сподобалися мені легкістю і великою кількістю роботи. Тобто, я міг за 2-3 хвилини спокійно виконати завдання, приступити до наступної «порції», і в результаті за 20 хвилин заробити 0,5-1 $ без праці.

Другі ж викликали у мене труднощі. Сама робота була складною, тривалою, а після навчання не було бажання повертатися до неї.

Я відібрав для вас Кращі, на мій погляд, завдання. З них слід починати новачкам, а досвідченим користувачам рекомендується звернути увагу.

1 Оцінка якості пов'язаних запитів (0,01 $)

1 Оцінка якості пов'язаних запитів (0,01 $)

Є основний, а є додатковий запит. Вказати, що робить другий - дублює, узагальнює або уточнює перший. Якщо це не виконується, визначити, пов'язані чи ні. Проста інструкція, а завдання виконується за 2-3 хвилини.

2 Релевантність відеороликів (по плеєрів або посиланнями) - 2 градації (0,01 $ -0,03 $)

Зазначаємо, чи відповідає ролик запитом чи ні. На прикладі видно, що користувач шукає фільм «Віднесені вітром», а в запиті ми бачимо мультик. Ставимо «ролик нерелевантні», все просто. Завдань по 10-20 штук на сторінці, базова ставка 0,01 $. При навику від 95 збільшується до 0,02-0,03 $.

3 Оцінка візуальної якості картинок (0,01 $ -0,03 $)

Натисніть для збільшення зображення

Визначаємо якість фото. Відмінне - коли видно всі деталі фото (дрібний шрифт, контури) і зрозуміло, що фотографія зроблена професіоналом. Задовільний - звичайне фото. Незадовільний - картинка з поганою якістю, маленького розміру, нерозбірлива. Гарна ставка, прості умови. З першої спроби я отримав навик 57, але цього було достатньо для оплати в 0,02 $. Завдань багато.

4 Опечатки (0,02 $)

Виправлення елементарних помилок, переклад запитів (наприклад, vekmnbrb - мультики). Підказку можна подивитися, натиснувши на кнопки «Яндекс» або «Google». Запит відобразиться автоматично, а ви побачите правильний варіант. За 10-12 запитів на сторінці.

5 Природність в діалозі (0,05 $ -0,08 $)

5 Природність в діалозі (0,05 $ -0,08 $)

Виправляємо Алісу (голосового помічника). Визначаємо, який вона дала відповідь (під літерою Б, другий). Поганий - неточна відповідь, не несе сенсу і суперечить діалогу. Нейтральний - загальний відповідь. Хороший - вичерпна, відповідна під розмова фраза. Трохи важкувато визначати в перший час, але потім все піде як по маслу. Оплата хороша і посміятися можна.

Оплата хороша і посміятися можна

Додаток для телефону

Для роботи в Яндекс.Толоке не обов'язково перебувати біля комп'ютера - можна встановити мобільний додаток і вирішувати завдання на дивані, ліжка, на вулиці на лавці, в громадському транспорті і в будь-яких інших місцях (головне - зловити Інтернет). Також воно стане в нагоді, якщо ви зібралися виконувати «вуличні доручення».

Для установки заходимо в фірмовий магазин (на Android - Google Play, на iOs - App Store) і завантажуємо безкоштовний додаток Яндекс.Толока. На прикладі Google Play:

На прикладі Google Play:

Заходимо в встановлену програму, бачимо наступне:

Входимо, використовуючи дані при реєстрації (пароль і логін) і потрапляємо в робочу область:

Все як у комп'ютерній версії. Правда відгуки в Гугл Плее не найкращі:

Правда відгуки в Гугл Плее не найкращі:

Натисніть для збільшення зображення

Кількість негативних відгуків з оцінкою 1 перевищує хвалебні 5-ки. Хтось скаржиться на технічні проблеми, хтось на низьку оцінку завдань. У будь-якому випадку спробуйте на своєму телефоні, щоб мати свою особисту думку.

Про виведення коштів

Мінімальна сума для виведення - 0,2 $. Скориставшись моїми порадами, її можна заробити за 20-30 хвилин. Запрацювали? Давайте спробуємо вивести гроші.

Заходимо у вкладку "Мої гроші" в профілі:

Заходимо у вкладку Мої гроші в профілі:

Можна виводити на наступні системи:

  • Яндекс;
  • PayPal;
  • Skrill;
  • ПриватБанк;
  • Papara.

Ще один недолік - мало систем для виведення. Щоб заробити на Яндекс.Толоке, буде потрібно, відповідно, Яндекс гроші . Але що, якщо людині незручно через них здійснювати перекази? А як же WebMoney , Qiwi? Ці ресурси досить поширені в Росії і СНД, а про Papara і Skrill я чую вперше.

Такі обмеження зроблені з огляду на те, що сайт позиціонує як «всесвітній», і працювати на ньому можна жителям Росії, України, Туреччини та інших країн.

Прив'язати гаманець можна, натиснувши на кнопку «Додати ...»:

Подаємо заявку на виведення (не забуваємо, ви повинні мати суму на рахунку не менше 0,2 $):

Звертаємо увагу на комісію (0,1% для Яндекс.Денег) і термін обробки заявки. Чи не лякаємося, 0,59 баксів не йтимуть до вас цілий місяць. Гроші прийшли мені в той же день, валюта конвертується автоматично:

Наступна заявка була виконана через пару хвилин. З висновком проблем тут немає, якщо виключити мала кількість доступних систем.

УВАГА:

Якщо ви зібралися виводити на Яндекс.Гаманець, його спочатку необхідно ідентифікувати, інакше вам відмовлять у виплаті. Подробиці про ідентифікацію читайте в нашій статті .

Скільки можна заробити на Яндекс.Толоке?

Головне питання новачків: скільки можна заробити на Яндекс.Толоке? Джерела, які розповідають про заробіток на цьому сайті, вводять в оману користувачів, стверджуючи, що їм вдалося заробити за тиждень 2 долари.

Будучи новачком і нічого не знаючи про сайт, я кинувся пробувати всі завдання, що було помилкою. Знайшовши для себе роботу до душі, а саме «Оцінку візуальної якості картинок», я без праці почав заробляти по 0,02 $ за пару хвилин. Завдань було багато, близько 10 штук. Витратив півгодини максимум.

Витратив півгодини максимум

І це без рейтингу і з урахуванням того, що про сайті раніше я взагалі не чув. Тому за день новачок може легко заробити 1 $ -2 $, а бувалі користувачі отримують по 5 $ -10 $ (для цього потрібні високий рейтинг і хороша база «улюблених» завдань, які ви натискаєте як насіння).

На форумі виконавці стверджують, що в середньому заробляють від 20 $ -50 $ в місяць (1200-2800 руб.). При цьому ставляться вони до цього як до підробітку, тобто працюють у вільний від інших справ час, по 1-2 години в день.

Як на мене, це відмінні результати. Звичайно, монотонна робота може набриднути, але на Толоці постійно з'являються нові унікальні завдання, серед яких ви обов'язково знайдете щось своє. До того ж, 50 $ в місяць не межа - ви завжди можете перевершити цей результат в кілька разів.

Відгуки про Яндекс.Толоке

Менеджери по контенту або працівники за копійки? Плюси і мінуси заробітку, підсумки

Підіб'ємо підсумки по Яндекс.Толоке, винісши основні переваги та недоліки:

Преимущества:

  • Цікава і незвичайна робота. Ви відчуєте себе менеджером по контенту, який робить інтернет чистіше і краще;
  • Велика кількість різноманітних завдань (є пішохідні, які змусять вас вийти на прогулянку, а є "сидячі", які виконуються вдома);
  • Проста реєстрація;
  • Заробіток без вкладень ;
  • Оплата в доларах (краще вже так, ніж отримувати по 0,2 руб. За завдання на буксе);
  • Швидкі виплати, автоматичний конвертер валют;
  • Прогресивна шкала оплати (чим вище навички, тим більше грошей за завдання отримаєте);
  • Автоматизована система виконання завдань (завдяки гарячим клавішам і оформлення);
  • Система навичок і рейтингу, від якої залежить кількість доступних завдань.

недоліки:

  • Мобільний додаток сире, недороблені;
  • Навчання за деякими завданнями затягнуто, в зв'язку з чим пропадає бажання виконувати їх в подальшому;
  • Суворі оцінки навичок (якщо ви завалили завдання, то будете не допущені до виконання, а висока оплата часом доступна тільки при навику 100);
  • Іноді виникає непорозуміння (наприклад, при виконанні завдання один варіант вам здається більш логічним, але система думає інакше);
  • Малий вибір платіжних систем для виведення;
  • Рейтинг та навички зменшуються, якщо довго не заходити.

Так що ж виконавці Яндекс.Толокі - менеджери по контенту або працівники за копійки. Безумовно не другий варіант. Робота цікава, різноманітна, а оплата зростає, і ви гарантовано отримаєте гроші . Якщо ви починаєте заробляти в Інтернеті, то зверніть увагу на Яндекс.Толоку. Чудовий стартовий майданчик з непоганим доходом. Рекомендую.

А якщо вам є, що сказати щодо Яндекс.Толокі, або ви хочете поділитися думкою про сайті - чекаємо ваших коментарів! Оцінюйте статтю, якщо вона вам сподобалася.

Відео на десерт: Як багато в нашому світі дивовижних людей!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту мишкою і натисніть Ctrl + Enter.

data-full-width-responsive = "false">

Що таке Яндекс Толока?
Кому підійде робота і що для цього потрібно?
Толоке?
Що спадає на думку, коли ви чуєте фразу: «Я працюю в Яндексі»?
Що таке Яндекс Толока?
Такого ж бути не повинно?
Що ж пропонує Толока і в чому плюси і мінуси завдань?
Кому підійде робота і що для цього потрібно?
Ru/registration?
Які завдання прибутковіше і легше?