Реклама
Реклама
Реклама

Як з Мегафона перевести гроші на QIWI-гаманець

  1. способи поповнення
  2. Переклад через сайт
  3. Переклад через СМС

На сьогодні однією з найбільш універсальних електронних платіжних систем в Росії можна назвати QIWI. Маючи в ній гаманець, ви отримуєте доступ до широкого спектру послуг по оплаті, а розгалужена мережа терміналів по країні і за її межами робить користування ще більш зручним. Але при цьому на рахунку повинні бути кошти, і про те, як з Мегафона перевести гроші на QIWI, ви дізнаєтеся в цій статті. На сьогодні однією з найбільш універсальних електронних платіжних систем в Росії можна назвати QIWI

способи поповнення

Для чого може знадобитися поповнити QIWI-гаманець? В першу чергу для проведення таких операцій:

  • ;
  • придбання квитків;
  • ;
  • і т.д.

Як же покласти гроші на рахунок? Багато банків надають депозитні банкомати, через які зручно здійснювати перекази. Також в цьому може допомогти інтернет-банкінг з його різноманітними можливостями або оператори мобільного зв'язку - наприклад, поповнити QIWI з Мегафона можна швидко і легко.

До того ж для цього є відразу два способи:

  1. За допомогою системи VISA QIWI Wallet.
  2. Через СМС.

Списання коштів з рахунку мобільного телефону вважається одним з оптимальних способів поповнення гаманця, так як робиться це без прив'язки до номеру і дуже оперативно. Також відсутність прив'язки передбачає і те, що перевести гроші на QIWI можна з будь-якого телефону цього оператора. Розглянемо кожен з варіантів більш детально.

Переклад через сайт

  1. Переказати гроші з Мегафона на QIWI можна через офіційний сайт. Для цього вам потрібно перейти по активному посиланню і в верхньому правому куті натиснути кнопку «Увійти».
  2. Для авторизації в системі знадобиться ввести номер вашого гаманця (це і є номер вашого телефону) і пароль. Далі натискаємо кнопку «Увійти». Також цей крок можна спростити, пройшовши авторизацію через пов'язану соціальну мережу (VKontakte, Facebook або Google+). Детальніше про.
  3. На новій відобразити сторінку натискаємо кнопку «Поповнити гаманець». Вона знаходиться в панелі управління відразу під рядком пошуку.
  4. Далі ми опиняємося на сторінці зі всілякими варіантами поповнення. В даний момент нас цікавить оплата з мобільного рахунку, тому вибираємо «Інші способи» → «З балансу телефону».
  5. Тут серед запропонованих варіантів нам необхідно поповнення QIWI з Мегафона, тому натискаємо на «Мегафон». Зверніть увагу, що відразу надається інформація про стягування комісії - вона складе 8,5%.
  6. У віконці вам необхідно буде ввести суму переказу, номер телефону та номер гаманця, потім натиснути кнопку «Перевести». Далі висвітиться інформація про вашому перекладі, яку потрібно уважно перевірити і тільки після цього натиснути кнопку «Підтвердити».
  7. Далі система відправить на ваш телефон СМС з кодом, який потрібно надіслати у відповідному повідомленні - тільки після цього заявка надійде в обробку.
  8. При зарахуванні коштів ви також отримаєте СМС - зазвичай це займає близько 5 хвилин.

Отже, ви дізналися, як перевести з Мегафона на QIWI-гаманець кошти, використовуючи тільки офіційний сайт. Тепер розглянемо другий спосіб.

Переклад через СМС

Як поповнити QIWI-гаманець через телефон Мегафон без використання інтернету? Через звичайне СМС. Цей стільниковий оператор потурбувався про зручність для своїх клієнтів, тому надав спеціальну послугу для екстреного переказу коштів на QIWI-рахунок. Щоб скористатися нею, потрібно виконати короткий алгоритм дій:

  1. Набрати СМС з таким змістом «92 НННННННННННН ССС». Де «Н» - це номер вашого QIWI-гаманця, а «С» - сума платежу.
  2. Відправити його за номером 8448.

При цьому з рахунку вашого мобільного будуть зняті сума переказу і комісія в розмірі, обумовленому вище. Поповнення QIWI з Мегафона таким способом здійснюється швидше і менш клопітно. Однак перед здійсненням транзакції дану інформацію все ж варто перевіряти на офіційних сайтах, тому що протягом року умови змінюються дуже часто.

Отже, ви дізналися, як перевести гроші з Мегафона на QIWI, тримаючи його обома методики: через інтернет і без нього. Кожна з них може бути зручна при різних обставинах. Після того як ви пройдете шлях поповнення від початку до кінця хоча б одним із способів, він вам швидко запам'ятається, і далі ви зможете користуватися ним без підказок - тут все просто і зрозуміло навіть на інтуїтивному рівні.

Як перевести гроші з телефону на QIWI: Відео

Як же покласти гроші на рахунок?