Реклама
Реклама
Реклама

Молодіжний день народження: ідей вистачить на всіх

  1. Вечірка на знімній квартирі
  2. Вечірка на колесах

У молоді будь-яка подія - це привід для яскравого, незабутнього свята. Будь це отримання прав або успішне закінчення сесії, завершення ремонту або річниця дружби, день десантника або Восьме березня ... Кожен радісний момент відзначається так, як ніби це найбільше торжество в житті.

Коли ж приходить пора відсвяткувати ювілей, виникають болісні сумніви. Будь-яка ідея починає здаватися недостатньо яскравою і креативною, адже це не просто подія, а ювілей! День народження все-таки. Кругла дата, в кінці кінців. Ну, не відзначати ж її так, як зовсім недавно відзначали день міста. Потрібно щось таке ... таке ... таке ... Загалом, щось вражаюче неабияке!

Як відсвяткувати вісімнадцятиріччя? Яку вечірку влаштувати на честь двадцятиріччя? Де відзначити двадцятип'ятирічний ювілей? Питання непрості - особливо для тих, хто звик до карколомним свят з будь-якого мало-мальськи значимого приводу.

Не варто мучити себе сумнівами. Потрібно пам'ятати про те, що ювілеїв в житті буде багато! Напередодні вісімнадцятиріччя ми говоримо: «Треба відзначити так, щоб запам'яталося назавжди, адже 18 років буває раз в житті!». А хіба повториться двадцять років, двадцять п'ять або тридцять? Звичайно, ні. Будь ювілей однаково значущий. Ось про це і потрібно пам'ятати, страждаючи пошуком неймовірно креативного способу святкування свого дня народження.

Головне - не те, наскільки запам'ятовується буде свято. Найважливіше - щоб захід на честь дня народження доставило задоволення імениннику і його друзям. Якщо, наприклад, ви не любите гучну музику і прокурені приміщення, чи варто планувати ювілейну вечірку в престижному нічному клубі? Так, подія, можливо, вийде цікавим, але залишить воно в пам'яті виключно приємні враження?

Отже, головне правило хорошого ювілею: захід повинен приносити задоволення винуватцю торжества і його гостям. А це означає, що місце святкування і навколишнє оточення повинні бути, перш за все, комфортними. Звичайно, саме затишне і спокійне місце - це будинок. Але чи варто влаштовувати молодіжне свято в домашній обстановці?

Якщо іменинник живе у власній квартирі окремо від батьків, то святкування вдома - це хороший варіант. А ось вішати на маму всю відповідальність за готування частування і післясвятковий прибирання навряд чи варто. У будинку батьків можна влаштувати святкову вечерю, що називається, для своїх - тобто для членів сім'ї, родичів і найближчих друзів. Відзначати ж з друзями краще поза стінами рідного дому. Якщо мова йде про ювілей (наприклад, про вісімнадцятиріччя), краще провести два святкових заходи: одне - домашнє, а інше - дружнє. В цьому випадку і вівці будуть цілі, і вовки ситі.

Розглядаючи численні можливості проведення дружньої вечірки поза домом, потрібно пам'ятати, що обстановка повинна бути комфортною. Наприклад, не варто кликати юних дівчат, далеких від екстриму, в зимовий ліс на шашлики. Вони, напевно, погодяться і підуть, але сильно замерзнуть і, не дай бог, захворіють. У підсумку почуття провини отруїть імениннику все післясвяткові дні.

Підбирати місце для проведення ювілейної вечірки потрібно з розумом. Бажання неодмінно здивувати друзів - не найкращий провідник на шляху організації свята. Захопившись, можна пуститися у всі тяжкі і накреатівілі чортзна-що. Нехай це буде не надто оригінально, але зате цікаво і весело.

Ми дамо лише кілька підказок. Це не готові рецепти, а всього лише інгредієнти. Щоб блюдо (чи то пак вечірка) вийшло відмінним, потрібно зробити його фірмовим - тобто неповторним, приготованим за рецептом власного твору.

Часто достатньо лише визначитися з місцем проведення святкового заходу, а вже ідея і тема вечірки народяться самі собою. Тому ми будемо шукати відповіді на питання «Де?», А вже з питаннями «Що?», «Як?» І головне «Скільки?» Ви розберетеся самі.

Вечірка на знімній квартирі

Фантазія відразу намалювала картину дешевої пошарпаною хрущовки, що здається подобово? Але ж ми мали на увазі зовсім інше! Ювілей буває не кожен день і навіть не щороку, тому заради такого випадку можна витратитися на гарну квартиру - велику, стильну, добре обставлену.

Якщо список запрошених зайняв дві зошитів сторінки, варто замахнутися на заміський котедж з каміном, затишним двориком, а, може бути, навіть з басейном. За умови, звичайно, що фінанси не співають романси. До речі, житлоплощу для свята бажано орендувати нема на один вечір, а хоча б на добу. Тому що відразу після вечірки забиратися ніхто не буде. До того ж, знявши приміщення на кілька годин, доведеться вирішувати питання з транспортуванням підгуляли гостей. А якщо вся ніч і наступний день повністю у вашому розпорядженні, то можна ні про що не хвилюватися.

Ще один варіант - зняти номер-люкс в готелі буквально на кілька годин і влаштувати там святкову вечерю. Культурно, пристойно і не без шику. Замовлення страв можна зробити в ресторані при готелі або принести їжу і напої з собою. Приємно те, що не доведеться самим забиратися. Але є і недоліки - не можна сильно шуміти. Заміський котедж в цьому відношенні виграє - там можна включати гучну музику, грати на гітарі, влаштовувати гучні ігри, пускати феєрверки. І при цьому нікому не заважати!

Якщо ж немає коштів на оренду пристойних квадратних метрів, можна зняти дешеву квартиру, але не на добу, а на двоє-троє. Щоб в запасі був час спочатку на святкове прикрашання, а потім - на післясвятковий прибирання. Якщо добре постаратися з декором, то недоліки квартири не будуть кидатися в очі. Багато повітряних куль, кілька паперових і електричних гірлянд, постери святкової тематики, цікаві колажі з використанням фотографій іменинника і його друзів - все це створить в орендованій квартирі необхідний антураж і приховає її «потасканность».

Вечірка на колесах

Не самий бюджетний, але цілком гідний варіант - відзначити день народження в лімузині. У багатьох великих містах є фірми, які надають таку послугу, як вечірка в лімузині . Салони автомобілів для вечірок, як правило, святково прикрашені. У лімузині є бар, який наповнюється або фірмою, яка надає послугу, або самим клієнтом. Ще один плюс - хороша аудіосистема і світломузика. Лімузин перетворюється в нічний клуб на колесах. Для вечірки потрібно замовляти лімузин як мінімум на 2-3 години, тому що час піде тільки на те, щоб увійти у смак.

Якщо в місті немає компанії, що надає подібну послугу, не варто впадати у відчай. Вечірку на колесах можна влаштувати і без лімузина. Звичайно, паті, наприклад, в автобусі - це не так шикарно, але зате оригінально. Оренду автобуса можна здійснити практично в будь-якому місті, де функціонує громадський транспорт. Автобус, звичайно, теж потрібно буде народити і відправитися в подорож по місту з піснями і тостами. Краще, звичайно, влаштовувати автобусну вечірку ввечері, адже вулична ілюмінація створює святковий настрій.

У теплу пору року варто відсвяткувати день народження на річковому або морському транспорті. Бажано, звичайно, орендувати теплохід, катер або яхту, але це дорого. Однак можна просто купити квитки на нічну дискотеку на воді і отримати масу задоволення!

Продовження дивіться в статті " День народження: нові ідеї ".

Бути може, вам знадобляться наші сценарії і статті:

Сценарії тематичних вечірок: вибирайте, що вам до душі

пивне свято

Свято в стилі Чикаго: ігри, конкурси

на Ваш сайт.

Як відсвяткувати вісімнадцятиріччя?
Яку вечірку влаштувати на честь двадцятиріччя?
Де відзначити двадцятип'ятирічний ювілей?
А хіба повториться двадцять років, двадцять п'ять або тридцять?
Якщо, наприклад, ви не любите гучну музику і прокурені приміщення, чи варто планувати ювілейну вечірку в престижному нічному клубі?
Так, подія, можливо, вийде цікавим, але залишить воно в пам'яті виключно приємні враження?
Тому ми будемо шукати відповіді на питання «Де?
», А вже з питаннями «Що?
», «Як?
» І головне «Скільки?