Реклама
Реклама
Реклама

В Україні вводять нову систему нарахування податків

З 2 липня вже функціонують нові рахунки для сплати податків   Встановлено перехідний період для запуску централізованої моделі зарахування податків, зборів та інших обов'язкових платежів до державного та місцевих бюджетів до 11 вересня 2018 року

З 2 липня вже функціонують нові рахунки для сплати податків

Встановлено перехідний період для запуску централізованої моделі зарахування податків, зборів та інших обов'язкових платежів до державного та місцевих бюджетів до 11 вересня 2018 року. Про це повідомляється на офіційному сайті Державної казначейської служби.

У Держказначействі звертають увагу на те, що старі бюджетні рахунки для сплати податків, зборів та інших платежів на балансі головних управлінь в областях і в Києві будуть діяти до 11 вересня. Після цього вони будуть закриті, при цьому всі вступники кошти будуть повертатися платникам.

З 2 липня 2018 року в Україні функціонують нові рахунки для сплати податків, зборів та інших платежів до державного та місцевих бюджетів, відкриті на балансі центрального апарату Державного казначейства (МФО - 899998).

З метою уникнення податкового боргу Держказначейство рекомендує сплачувати податки та інші платежі до бюджетів на нові рахунки, реквізити яких розміщені на веб-сторінках казначейства і його управлінь.

Мінфін запропонує українцям платити податки з мобільного. У відомстві вважають, що це допоможе автоматизувати сплату податків.

джерело: ubr.ua