Реклама
Реклама
Реклама

Купити квартиру - ЖК «Скай Форт» від забудовника Москва

спецпропозиція іпотека - ліцензії банків Будинок готовий спецпропозиція   іпотека   - ліцензії банків Будинок готовий   Південний Адміністративний Округ р Москви   Монолітні будинки з вентильованими фасадами і 2-рівневим підземним паркінгом   Квартири з власністю   Ключі відразу після оплати, прописка протягом місяця   10 хвилин пішки від м

  • Південний Адміністративний Округ р Москви
  • Монолітні будинки з вентильованими фасадами і 2-рівневим підземним паркінгом
  • Квартири з власністю
  • Ключі відразу після оплати, прописка протягом місяця
  • 10 хвилин пішки від м. Нагатинська
  • 15 хвилин на автомобілі по Нагатинской набережній до центру Москви
  • Власна діюча інфраструктура, розташована на перших поверхах комплексу: салон краси, дитячий розвиваючий центр, продуктові магазини, салон штор, аптека та інше

Житловий комплекс «Скай Форт» - це проект бізнес-класу, розташований в десяти хвилинах ходьби від станції метро «Нагатинська». Комплекс включає три монолітних будинки змінної поверховості від 19 до 33 поверхів, які вже здані в експлуатацію і заселені. Купуючи квартиру в ЖК «Скай Форт» сьогодні, ви відразу отримуєте ключі і можете приступити до ремонту своєї квартири!

При будівництві будинків використані найсучасніші технології: вентильовані фасади, спеціальні приміщення для розміщення кондиціонерів, на сходових площадках, в ліфтових холах і коридорах - змонтовані підвісні стелі, а підлоги викладені керамічною плиткою з нековзною поверхнею.

У ЖК «Скай Форт» представлені комфортні квартири площею від 47,9 до 236,5 м².

У житловому комплексі передбачений обов'язковий атрибут будь-якого сучасного житла бізнес-класу: дворівневий підземний паркінг на 1623 машино-місця. Вам не доведеться піклуватися про збереження Вашого автомобіля! Також на території кварталу передбачені гостьові автостоянки.

Прибудинкова територія комплексу закрита, упорядкована, обладнана спортивними та дитячими майданчиками.

Жителі ЖК «Скай Форт» мають прямий доступ до найменш завантаженим ділянок основних транспортних магістралей району - Варшавському шосе, проспекту Андропова, а також Нагатинской набережній, по якій до центру Москви можна дістатися всього за 15 хвилин.

Будівництво житлового комплексу «Скай Форт» здійснювалося компанією STRABAG, відомої такими проектами як реконструкція готелю «Москва» і будівництвом «Північної вежі» ММДЦ «Москва-Сіті».

Нежилі приміщення

Продаж приміщень вільного призначення
Площа: від 274 до 1026 м²


Список корпусів у продажу

Корпус Введення в експлуатацію Тип будинку Квартири м2 3 к. 206 введено Інд. проект 109