Реклама
Реклама
Реклама

У Росії дітей відгородили гратами від Діда Мороза (фото)

Про це «Російській службі новин» повідомила Любов Якимова, яка працює прес-секретарем Всеросійського діда Мороза з Великого Устюга. Таким чином вона відреагувала на що з'явилися в інтернеті знімки з самарської зустрічі, повідомляє Lenta.ru .

Читайте також: Кожен 10-й молодий британець впевнений, що Дід Мороз згадується в Євангелії

Якимова пояснила, що в ході аналогічної зустрічі Мороза з самарськими дітьми кілька років тому на головній площі міста ледь не сталася тиснява, і співробітникам правоохоронних органів довелося захищати казкового персонажа від нахлинула на нього натовпу. Прес-секретар підкреслила, що установка загороджень була необхідна для безпеки дітей, але визнала, що самарські влада зробила ці загородження занадто високими.

Зустріч Діда Мороза з дітьми в Самарі отримала резонанс через фотографії, що поширилися в інтернеті. Знімки, зокрема, опублікував 24 грудня о своєму Живому журналі користувач dimka-jd, а блогер Рустем Адагамов розмістив на них посилання в своєму твіттері. На фотографіях видно, що діти і супроводжували їх дорослі були відгороджені від Діда Мороза металевими гратами вище людського зросту.

фото: dimka-jd.livejournal.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter