Реклама
Реклама
Реклама

Відьми посварилися між собою через смерть Ілони Новосьолова

Навколо загибелі екстрасенса Ілони Новосьолова розгорілися бурхливі дискусії. Ясновидиця Дарина Миронова не згодна з обвинуваченням ворожки Наталії Нади Малишевої, яка вважає її винною в накладенні прокляття на Новосьолова.

Ясновидиця Дарина Миронова не згодна з обвинуваченням ворожки Наталії Нади Малишевої, яка вважає її винною в накладенні прокляття на Новосьолова

Малишева заявляла, що обидві відьми перебували в обопільних неприязних стосунках. Як вважає чаклунка, від Новосьолова просто позбулися. Все, що відбулося екстрасенс назвала «брудною роботою». Миронова стверджує, що все сказане проти неї - мерзенний обман. Вона нібито зовсім не спілкувалася з Ілоною Новосьолова, зустрічалися вони виключно під час знімального процесу. Чаклунка переконана, що звинувачення на її адресу - лише спроба піаритися на смерті відомої особистості.

Сьогодні на програмі «Пусть говорят» обговорюватимуть історію, пов'язану із загибеллю Ілони Новосьолова. У студії передачі зберуться рідні та колеги покійної дівчини, також там буде і сама Дар'я Миронова, запрошена в якості експерта.

Екстрасенс переконана, що те, що трапилося нещастя - всього-на-всього трагічний випадок, і він був спровокований емоційним станом Ілони Новосьолова, а також її необережним поводженням з магією. У покійної було багато ворогів і недоброзичливців, але вони навряд чи могли заподіяти їй шкоду шляхом чаклунства, тому що будь-який такий вплив бумерангом повертається до того, хто його вчинив.