Реклама
Реклама
Реклама

Котеджні селища в Заокському районі Тульської області

  1. На що звернути увагу при покупці землі в Підмосков'ї
  2. Недорогі земельні ділянки в Підмосков'ї під забудову від «Інвест-Нерухомість»

На що звернути увагу при покупці землі в Підмосков'ї

На відміну від будинків, автомобілів та інших цінностей, землю зробити неможливо, її не стає більше. Якщо ви вирішили купити земельну ділянку - значить, ви готові інвестувати кошти розумно. Ви купуєте те, що потім передасте у спадок своїм дітям і те, що залишиться завжди вашою надійною «подушкою» фінансової безпеки. Купити ділянку в Підмосков'ї - вигідне рішення з кількох причин.

  1. Порівняно невелика відстань до МКАД дозволяє обслуговувати землю, навіть якщо ви живете в столиці. Можна побудувати заміський будинок і приїжджати всією сім'єю на канікули або вихідні, щоб провести час на природі.
  2. Поки ділянки в Підмосков'ї продаються недорого. Наприклад, у нас ви можете придбати землю під забудову за ціною від 70 тис. Руб. Але так буде не завжди. Експерти прогнозують зростання цін на земельні ділянки.
  3. Жити за містом у нас в країні, як і за кордоном, стає модним: столиця розширюється, а її жителі втомилися від суєти, шуму і вихлопних газів. Попит на заміські ділянки буде тільки рости, тому, якщо буде потрібно, ви завжди зможете вигідно продати дачу.
  4. Незважаючи на близьку відстань до центральних трасах і шосейних дорогах, заміські селища знаходяться в екологічно чистих районах. Вони часто оточені лісовими масивами і великими водоймами.
приховати Читати далі

Ви можете купити землю в Підмосков'ї декількох типів:

  • приватний будинок в селі;
  • окрему земельну ділянку під будівництво;
  • дача в садовому товаристві;
  • земля для будівництва в котеджному селищі.

Кожен тип нерухомості має свої переваги і недоліки. Наприклад, приватний будинок - це, швидше за все, вже проведені комунікації і придатна для городу земля, але сама будівля навряд чи буде сучасним, тому його доведеться зносити. Окрема ділянка в селі може коштувати недорого, але, можливо, доведеться проводити до нього комунікації, при чому займатися цим самостійно, так як всі сусіди вже «облаштовані» - а це збільшує витрати. Недорога дача - варіант хороший, якщо ви не розраховуєте будувати великий і високий будинок.

Земельні ділянки в Підмосков'ї в готових селищах - варіант для тих, хто хоче жити в оточенні сучасних будівель і досить заможних сусідів, не піклуватися про проведення комунікацій, про чистоту на вулиці і стан дороги біля свого будинку.

приховати Читати далі

Недорогі земельні ділянки в Підмосков'ї під забудову від «Інвест-Нерухомість»

Є кілька важливих причин, щоб звернутися саме до нас за покупкою нерухомості.

  1. У нас ви можете вибрати будь-яку заміську нерухомість в Підмосков'ї, яка відповідає вашим фінансовим і іншим запитам. Це квартири в селищах, окремі приватні будинки, дачі, ділянки для будівництва. Вибір - величезний, тому знайти на нашому сайті те, що вам підходить, буде не складно.
  2. Наша компанія - власник всієї нерухомості, яка представлена ​​на сайті. Це означає, що ви купуєте без посередників - без переплат і непотрібних ризиків. Всі угоди проводяться законно, чесно і відкрито.
  3. У нас ви дійсно можете купити ділянку в Підмосков'ї недорого - всі ціни на сайті остаточні, у нас немає ніяких прихованих доплат і націнок.
  4. Ми спеціалізуємося на півдні Підмосков'я. Це перспективний напрямок, тому в майбутньому вартість землі тут буде набагато вище.
  5. Якщо ви вибрали ділянку в споруджуваному селищі, можете бути впевнені, що до вашого об'єкта проведені всі заявлені комунікації. Ми своєчасно обслуговуємо селища, а роботи по забезпеченню комфорту виконуються точно в терміни, зазначені в договорі. Якщо ви купуєте ділянку з розрахунком, що, наприклад, через місяць до нього буде прокладений під'їзний шлях, то саме так і буде - вам не доведеться чекати півроку чи рік.
  6. Плата за обслуговування у нас залежить від конкретного селища, але, в основному, вона невисока. При цьому вносити гроші на рахунок ТОВ «Інвест-Сервіс» ви можете не виходячи з дому, користуючись сервісом Сбербанк-Онлайн.

На сайті нашої компанії - тільки реальні фотографії і реальні дані по кожному об'єкту. Вибирайте свій заміський рай всією сім'єю і телефонуйте нам, щоб домовитися про перегляд нерухомості на місці.