Реклама
Реклама
Реклама

Купити квартиру на ж / м Лівобережний - 1,2,3 в м Дніпропетровську

Одним з напрямків діяльності компанії ТОВ «Ексклюзив в нерухомості», є продаж нерухомості в місті Дніпропетровськ. Ми із задоволенням хочемо розповісти про сприятливі умови проживання на Лівобережному - 1, 2, 3. Як зробити правильний вибір району, як вигідно купити квартиру ...

Хотілося б почати з короткої передісторії, в 70-х роках було розпочато будівництво районів Лівобережний і Клочко, було покладено початок будівництва кількох житлових масивів таких як Лівобережний-3 і Фрунзенський, будівництво було закінчено в кінці 80-х.

Це були споруди переважно 9 та 10 поверхових будинків є так само будинки з квартирами збільшеною планування по пр. Миру (Лівобережний - 3), будинки будувалися на безпечній піщаному грунті і рівнинній поверхні.

Миру (Лівобережний - 3), будинки будувалися на безпечній піщаному грунті і рівнинній поверхні

На наш погляд при покупці квартири в Дніпропетровську ми б схилявся до житлових масивів Лівобережний - 1, 2, 3, так як вони мають досить гарну транспортну інфраструктуру, з даного району легко і комфортно можна дістатися в будь-яку точку міста.

На наш погляд при покупці квартири в Дніпропетровську ми б схилявся до житлових масивів Лівобережний - 1, 2, 3, так як вони мають досить гарну транспортну інфраструктуру, з даного району легко і комфортно можна дістатися в будь-яку точку міста

Купивши квартиру на Лівобережному ніколи не буде проблем з покупками або з ремонтом своєї квартири, на районі досить великий вибір супермаркетів, магазинів побутової продукції. На вулиці Березинській розташований великий і зручний ринок.

На вулиці Березинській розташований великий і зручний ринок

Двори будинків обладнані дитячими майданчиками де регулярно прибирають і вивозять сміття. Купивши квартиру на районі Лівобережний -1,2,3, ви будете приємно здивовані кількістю загальноосвітніх шкіл для ваших дітей. Для зручних покупок і час відпочинку на районі побудований ТРЦ «Караван».

Вручення ключів від квартир 4 спортсменкам, які завоювали нагороди в 2012 на Олімпійських іграх в Лондоні і 2 сім'ям за програмою «Доступне житло» на ж / м Лівобережний - 3 Вручення ключів від квартир 4 спортсменкам, які завоювали нагороди в 2012 на Олімпійських іграх в Лондоні і 2 сім'ям за програмою «Доступне житло» на ж / м Лівобережний - 3.

І один з найважливіших факторів при покупці квартири на наш погляд є екологія району, купивши квартиру на Лівобережному-1,2,3, ви будете проживати в одному з найбільш екологічно чистих районів міста!

Вибір за вами, успішної Вам покупки квартири!

С ув. Агентство «Ексклюзив в нерухомості»

Сайт Агентства нерухомості Estate-ua.com.ua

тел. (097) 900-30-12, (095) 027-61-14, (056) 734-42-01


Про автора:
Про автора:

Крикунов Сергій Сергійович - директор компанії ТОВ "Ексклюзив в нерухомості" міста Дніпро з 2009 року, підприємець з 2005 року. З питань консультації Ви можете звертатися за телефоном +38 (093) 527-40-62, також Ви можете отримувати нові статті з оглядом ринку нерухомості, повідомлення про "гарячих об'єктах", поради покупцям, підказки продавцям і секрети економії грошей оформивши підписку на безкоштовну розсилку на цій сторінці >>>

Читайте також: