Реклама
Реклама
Реклама

Як дістатися від Котельников до білої дачі. Як дістатися до Ікеі на безкоштовних автобусах.

  1. Список основних магазинів
  2. Як дістатися на громадському транспорті
  3. Як дістатися на машині
  4. парковка
  5. Кафе і ресторани
  6. Розваги
  7. Ковзанка
  8. скалодром
  9. Загальна інформація
  10. Плюси і мінуси
  11. Безкоштовний автобус
  12. маршрутки
  13. ІКЕА Біла Дача: години роботи
  14. Адреса ІКЕА Біла Дача в Москві: розташування на карті
  15. Як доїхати до ІКЕА Біла Дача
  16. Додаткові сервіси в ІКЕА Біла Дача
  17. Доставка ІКЕА Москва
  18. ІКЕА Біла Дача: офіційний сайт
  19. Химки
  20. теплий Стан
  21. Біла Дача
  22. Дибенко
  23. Парнас
  24. Інші міста

Довгий час, а саме до 2011 годя, Мега Біла Дача була найбільшим торговим центром в Москві і по всій Росії. Головним інвестором ТЦ виступила компанія Ікея, вклавши в проект понад 12 мільярдів рублів. Будівництво проходило в 2 етапи, на першому етапі був побудований перший і основний корпус в який і донині входять такі магазини як Ікея, Ашан, New York та інші. Пізніше був збудований другий корпус і між ними протягнуть міст через дорогу. Мега Біла Дача увібрала в себе величезну кількість магазинів години роботи кожного з них відповідають годинам роботи самого ТЦ, а саме з 10.00 до 23.00. Винятком є ​​хіба що кінотеатр розташований у другому корпусі, який працює допізна.


Винятком є ​​хіба що кінотеатр розташований у другому корпусі, який працює допізна

Маючи величезну площу, Мега Біла Дача змогла розмістити в своїх стінах понад 270 магазинів і торгових острівців.

Список основних магазинів


Список основних магазинів

adidas, adidas kids, Adidas NEO, adidas Originals, Adilisik, Alba, ALDO, Baon, befree, Benetton, Bershka, C & A, Calvin Klein Jeans, Centro, Columbia, ECCO, ECCO Kids, Eleganzza, ELLE, Equipage, ERGONOVA, eterna, FiNN FLARE, GUESS, H & M, INCITY, Intimissimi, New York, Kira Plastinina, Lacoste, LEGO, Levi`s, Love Republic, Mascotte, Mr. Сумкін, New Balance, New Yorker, NEXT, Nike, O'stin, O'STIN KIDS, OBI, Pandora, Puma, Reebok, Salamander, Salomon, Samsung, Savage, Springfield, Sony Centre, Stradivarius, Swarovski, Terranova, Timberland, TOPSHOP / TOPMAN, Vans, Zara, ZARIN, АВТОМАГ, Алло Інкогніто, Аптека 36,6, Ашан, Декатлон, Дитячий світ, ІКЕА, Іль ДЕ БОТЕ, Л'Етуаль, Лінзмастер, М. Відео, Очкарик, РІВ ГОШ, СкороМама, Снігова Королева, Спортмастер, Стокманн, тВОЄ, Експедиція.

Як дістатися на громадському транспорті


Як дістатися на громадському транспорті

На самому початку існування ТЦ, для розкрутки його, був організований безкоштовний транспорт. Однак сьогодні про це можна тільки мріяти. На зміну безкоштовним автобусам прийшли платні і величезна кількість Автолайн. Варто зазначити що процес логістики організований досить на високому рівні і дістатися до Мегі можна відразу з декількох точок Москви.

маршрутки

№ 72 Маршрут - м Люберці (платф. Ухтомський) - МЕГА Біла Дача

№ 47 Маршрут -МЕГА Біла Дача - м Залізничний

№ 518 Маршрут - м Литкаріно - МЕГА Біла Дача - ст. м. Любліно

№ 71 Маршрут - сел. Томіліно (вул. Гоголя) - МЕГА Біла Дача

№ 84 Маршрут - Жуковський пл. Громова - вул. Гудкова - вул. Лацкова - МЕГА Біла Дача

№ 315 Маршрут - м Люберці (сел. Калініна) - м Котельник - МЕГА Біла Дача - вул. Верхні / Нижні Поля - ТЦ «Москва» - м. «Любліно»

№ 556 Маршрут - ст. Люберці - мкр-н Капотня

№ 553 Маршрут - ст. Люберці - м. «Любліно» - вул. Краснодарська - вул. Цимлянская - вул. Білоріченська - вулиця Верхні Поля - Новоегорьевское ш. - 1-й Покровський пр-д - Центральна алея - Проектований пр-д № 5496 - Дзержинське ш. - вул. смирновська

№ 866 Маршрут - м. «Кузьминки» - МЕГА Біла Дача - м Котельники (мр-н Сонячний годинник)

№ 591 Маршрут - МЕГА Біла Дача - м. «Братиславська»

№ 872 Маршрут - м Котельники (мр-н Південний) - м. «Волзька»

№ 870 Маршрут - г.Люберци "Північ" (ул.Наташінская) - Комсомольський пр. -Ул.Юбілейная - Килимовий комбінат - МЕГА Біла Дача - м. Любліно - ТЦ Москва - м. Волзька

№ 941 Маршрут - ст. Реутово - м Люберці (115-й мр-н) - МЕГА Біла Дача

№ 875 Маршрут - м. Кузьминки - МЕГА Біла Дача - мкр. Біла Дача

№ 940 Маршрут - ст. Реутово - ст. Люберці - МЕГА Біла Дача

№ 943 Маршрут - п. Жовтневий (м \ р Західний) - МЕГА Біла Дача - м. Братиславська

№ 942 Маршрут - м. Братиславська - МЕГА Біла Дача - ст. Люберці - п. Некрасівка

№ 1074 Маршрут - м. Лермонтовський проспект - м. Жулебіно - МЕГА Біла Дача

№ 954 Маршрут - ст. м. Любліно - МЕГА Біла Дача

автобуси

№ 10 Маршрут - ст. м. Братиславська - МЕГА Біла Дача

№ 955 Маршрут - ст. м. Кузьминки - МЕГА Біла Дача

№ 956 Маршрут - ст. м. Вихіно - МЕГА Біла Дача

№ 655 Маршрут - Капотня - м. «Кузьминки» - Проектований пр-д № 4311 - 1-й Капотнінскій пр-д - Люберецьке ш. - МКАД - Волгоградський пр-т

Як дістатися на машині


Як дістатися на машині

Для того щоб дістатися на автомобілі, вам потрібно просто вбити в навігаторі запит з адресою м Котельники, 1-й Покровський проїзд, д. 5 і слідувати заданому маршруту.

Варто так - же відзначити, що добираючись до Мегі з напряму Мар'їно - Любліно, по дорозі ви будете проїжджати ринок Садовод який може стати альтернативою ТЦ. Так, там ви не зустрінете улюблені, приємні магазини, але якщо у вас обмежений бюджет, пошукавши гарненько, можна знайти дуже пристойні товари за більш вигідною ціною.

Мега Біла Дача адреса та часи роботи

Адреса р Котельники, 1-й Покровський проїзд, д. 5

Час роботи з 10.00 до 23.00

парковка

Навіть в самий людний день, на території Мегі ви все одно зможете відшукати собі місце для паркування. Для водіїв виділено понад 9500 місць безкоштовного паркування.

Кафе і ресторани


Кафе і ресторани

Ось список деяких кафе і ресторанів, які дозволять вам відпочити і набратися сил після виснажливого шопінгу.

Baskin Robbins, Burger King, Espresso mania, IL Патіо, KFC, Milos, Primo Pizza, Subway, Starbucks, Vita Juice, ВьетКафе, Східний Базар, Донатс, Ялинки-Палиці, ІКЕА ресторан, ІКЕА бістро, Крихітка Картопля, Кофе Хауз, Ладушки оладки, Макдоналдс, Суші Сан, Сбарро, Теремок, Поверх, Шоколадниця.

Розваги

У плані розваги Мега Біла Дача серед інших торгових центрів, явно виділяється і дає фору всім іншим. Крім стандартних кінотеатрів, ви можете в будь-який час року покататися на ковзанах, полазити на скеледромі, полежати в масажних кріслах або пограти в боулінг.

Ковзанка


Ковзанка

Каток починає свою роботу з 11 ранку і працює за системою годину на катання і пів години на заливку ковзанки.

Вартість квитка вирируется на рівні 200-300 руб залежно від наявності своїх ковзанок. Дитячий квиток до 7-ми років коштує 150 руб

скалодром


скалодром

Скалодром знаходиться поруч зі входом в магазин Декатлон. В будь-який вихідний день ви можете прийти і просто пред'явивши паспорт, безкоштовно полазити на ньому.

Загальна інформація


Загальна інформація

На території ТЦ Мега Біла Дача, можна не тільки закупитися новими речами, але і відмінно провести час. Від багатьох своїх конкурентів, вона відрізняється, перш за все, відмінною внутрішньою обстановкою. На території ТЦ дійсно дуже багато майданчиків, які налаштовують не тільки на покупки, а й на відпочинок.

Як згадувалося раніше, буквально через дорогу від ТЦ знаходиться ринок Садовод і навіть якщо ви не змогли придбати собі речі в меге, або тамтешня одяг виявилася вам не по кишені, варто пройти зовсім небагато і ви опинитеся на порозі одного з найбільших ринків Росії. Однак відразу ж хочемо зробити застереження, що Садовод і МЕГУ розділяє МКАД і що б перетнути його без неприємних наслідків, вам доведеться пройти близько підлозі кілометра до безлопатева, наземного переходу.

Плюси і мінуси

Складно знайти об'єктивні мінуси, адже весь проект реалізований дуже професійно. Однак якщо вам і варто чого - то остерігатися, то це торгових острівців. Є професійні острівці, які працюють від конкретного бренду і по суті своїй є мікро магазинами. Але є і такі, які продають ширвжиток набиваючи йому ціну в 2-3 рази дорожче від закупівельної, а іноді і навіть зовсім видаючи за оригінал.

Торговий центр Мега-Біла Дача знаходиться на 14-му км МКАД, хоч і близько від Москви, але пішки не дійдеш. Тому, вирушаючи в це чудове місце, де розташовано більше 300 магазинів, треба обов'язково вивчити, як доїхати до Мега-Біла Дача.

Безкоштовний автобус

Отже, треба запам'ятати, що найвигідніше доїхати на безкоштовному фірмовому автобусі, які ходить від станцій метро Кузьминки, Вихіно, Любліно. У Люберцях і Дзержинському ходять такі ж автобуси.

Приїхавши на станцію метро Любліно, треба вийти з останнього вагона, слідувати по переходу, тримаючись лівого боку, повернути, піднятися в місто. У Квіткового кіоску зупинка автобусів Мегі.

Якщо ви їдете в Мега-Біла Дача, як доїхати просто і без втрат часу, вам підкажуть стрілки-покажчики на станції метро Кузьминки. Ідіть по ним по переходу, повертаєте на право, потім виходите в місто наліво. Автобуси Мегі стоять прямо біля виходу з метро.

Від Вихіно дістатися на фірмовому безкоштовному автобусі теж дуже просто. Треба вийти з останнього вагона метро, ​​потім сходами вниз, і повертаєте направо. Автобуси вже чекають вас у виходу з метро!

Перші безкоштовні фірмові автобуси до Мегі-Біла Дача йдуть від цих зупинок о 9 годині ранку. Останні автобуси в понеділок, вівторок, середу, четвер та неділю відправляються в 23.30, а в п'ятницю і суботу - о пів на першу ночі. Так ви з успіхом зможете обійти всі магазини!

маршрутки

Так само до Мега-Біла Дача можна дістатися і на маршрутному таксі. Від кожної вищезазначеної зупинки вони йдуть. Але, крім того, від станції метро Братиславська йде маршрутка №10, 575, 591. Від Любліно відправляються маршрутки №518 та 553. Від Кузьминок ви зможете виїхати на 655 автобусі, а від метро Волзька на маршрутному таксі 872.

Дуже часто з Москви відправляються маршрутки в передмістя, але йдуть вони через торговий центр Мега-Біла Дача. І є маршрутки, які йдуть тільки з передмість до Мегі і назад. Тому уважно вивчіть розклад, і ви будете точно знати, як доїхати до Мега-Біла Дача.

З міста Котельники до Мегі йде автобус №1. З Люберец прямий автобус до Мегі - №27, 72, з Залізничного треба їхати на маршрутці №47, з селища Томіліно - на автобусі №71.

З Люберец до Мегі і потім до Москви (ст. Метро Любліно) йдуть автобуси №315 і 870. До речі, 870-ий рейс вас довезе і до станції метро Волзька. З Капотни в Люберці йде маршрутка №556, і шлях лежить так само через Мега-Біла-Дача.

З Котельников до станції метро Кузьминки ходить 866 автобус. З мікрорайону Біла Дача до станції Кузьминки можна доїхати на 875-ом маршрутному рейсі. З Реутова до Мегі вас доставлять маршрутки 940 і 941, з селища Некрасівка - 942 (вона йде і до Москви, до Братиславській).

Магазини ІКЕА користуються великою популярністю не тільки в Росії, але і у всьому світі. Сьогодні ця торгова мережа представлена ​​більш ніж 10 офіційними точками продажу в різних регіонах Російської Федерації. Тільки в Москві на сьогоднішній день ІКЕА представлена ​​3 магазинами, один з яких знаходиться в міському окрузі Котельники, мікрорайон Біла Дача.

Подивитися повний перелік товарів магазину ІКЕА Ви можете на офіційному сайті компанії. Наявність вподобаного товару завжди необхідно перевіряти в конкретному магазині перед поїздкою. На офіційному сайті ІКЕА в Росії передбачена така можливість.

ІКЕА Біла Дача: години роботи

Режим роботи магазину ІКЕА Біла Дача дуже зручний для покупців: магазин працює 365 днів у році без вихідних і перерв на обід. Варто відзначити, що IKEA Біла Дача - це ціле місто, що складається з виставкового центру, де можна подивитися всі товари наживо, помацати і протестувати їх, і складу самообслуговування, де покупці безпосередньо забирають свої товари. Режим роботи виставкового центру і складу ІКЕА Біла Дача трохи відрізняються.

Відвідати виставку меблів можна:

  • Понеділок-Неділя: з 09.30 до 02.00

Магазин ІКЕА приймає відвідувачів:

  • Понеділок-Неділя: з 10.00 до 02.00

Для тих, хто збирається купувати товари ІКЕА в кредит не зайвою буде інформація про графік роботи кредитного відділу:

  • Понеділок-Неділя: з 10.00 до 23.00

Для більшої зручності своїх відвідувачів в магазині ІКЕА Біла Дача передбачені ресторан, бістро, магазин шведських продуктів і дитяча кімната. У будь-який час Ви зможете перекусити або повноцінно пообідати, відпочити, обговорити покупки або просто провести приємно час за чашкою ароматного чаю або кави. Маленьких непосид, яким не в радість ходити з батьками по меблевому раю, можна залишити в дитячому центрі, де їм буде, чим зайнятися.

Звертаємо Вашу увагу, що час роботи цих закладів відрізняється від часу роботи магазину ІКЕА Біла Дача:

  • Ресторан ІКЕА: щодня з 09.00 до 23.00
  • Бістро ІКЕА: щодня з 09.30 до 02.00
  • Магазин шведських продуктів: щодня з 10.00 до 02.00

Адреса ІКЕА Біла Дача в Москві: розташування на карті

Магазин ІКЕА Біла Дача знаходиться за адресою:

  • м Котельники, 1-й Покровський проїзд 4,
    Московська область

За будь-яких питань можна звертатися в єдиний центр підтримки клієнтів ІКЕА в Росії:

  • 8 800 2345566 - дзвінок безкоштовний
  • +7 495 739 84 64 - дзвінок платний

Свою поїздку в магазин ІКЕА Біла Дача найкраще сплануйте заздалегідь: для цього попередньо відвідайте офіційний сайт, вивчіть каталог продукції і обов'язково перевірте наявність товару, що цікавить на складі.

Варто знати, що у вихідні дні (субота та неділя) найбільший наплив відвідувачів. Годинами пік можна назвати період з 13.00 до 19.00.

Кількість відвідувачів в магазині IKEA Біла Дача в будні дні приблизно вдвічі менше, тому якщо не любите великі скупчення людей і черги на касах, постарайтеся відвідати магазин ІКЕА в будній день: заощадите час і отримаєте масу задоволення від шопінгу.

Як доїхати до ІКЕА Біла Дача

Дістатися до магазину ІКЕА Біла Дача можна як на особистому авто, так і громадським транспортом. Для власників автомобілів перед магазином ІКЕА обладнана велика стоянка. З громадського транспорту до ІКЕА Біла Дача можна дістатися автобусами і маршрутними таксі, які ходять від різних станцій метро: Любліно, Братиславська, Мар'їно, Кузьминки, Рязанський проспект, Лермонтовський проспект і Жулебіно. З автобусів можна скористатися автобусами торгового центру МЕГА або автобусами міських ліній.

Автобуси МЕГАот ст. м. Вихіно, Кузьменко, Любліно

Автобуси міських ліній№10 ст. м. Братиславська - мкр.Белая Дача
№54 1-й Капотненскій - ст. м. Текстильники
№655 Капотня - ст. м. Кузьминки

маршрутні таксі
№1 м Котельник - МЕГА Біла Дача
№47 м Залізничний - МЕГА Біла Дача
№315 м Люберці (сел. Калініна) - МЕГА Біла Дача
№591 м. Братиславська - МЕГА Біла Дача
№875 ст. м. Кузьминки - мкр. Біла Дача
№942, №575 М п. Некрасівка - МЕГА Біла Дача - ст. м. Братиславська
№553 ст. Люберці - ст. м. Любліно
№518 м Литкаріно - МЕГА Біла Дача - ст. м. Любліно

Додаткові сервіси в ІКЕА Біла Дача

У магазинах ІКЕА зроблено все для того, щоб здійснювати покупки можна було всією сім'єю. Батькам представлений величезний асортимент меблів і аксесуарів, а для дітей комфортні зони відпочинку по всьому магазину.

Для найменших відвідувачів IKEA невеликий бонус передбачений в ресторані: батьки знайдуть тут спеціальні стільчики для годування, а дитяче харчування Вам дадуть в подарунок. Крім того, в ресторані обладнана спеціальна зона для годування малюків, де Ви знайдете мікрохвильову піч для розігріву пляшечок. Переодягнути малюка можна в спеціальній кімнаті матері і дитини зі зручним столом для сповивання.

Непосиди трохи постарше (3-6 років) весело проведуть час в спеціалізованій ігровій кімнаті . Під наглядом досвідчених вихователів для дітей проводяться творчі майстер-класи, активні ігри , Вікторини, малювання і багато-багато іншого. Докладний список заходів Ви знайдете на офіційному сайті ІКЕА Біла Дача.

також окрема ігрова зона передбачена в ресторані ІКЕА і в самому магазині. Поки батьки планують кухню, вбиральню або вітальню, діти зможуть зайнятися своїми важливими справами в обладнаній для них зоні.


Поки батьки планують кухню, вбиральню або вітальню, діти зможуть зайнятися своїми важливими справами в обладнаній для них зоні

Безліч приємних бонусів можуть отримати власники клубних карт магазину ІКЕА IKEA Family . Оформити таку карту можна абсолютно безкоштовно. Зробити це Ви можете безпосередньо в магазині, а можете оформити карту онлайн на офіційному сайті ІКЕА Біла Дача.

З клубною карткою Ви отримуєте додаткові знижки на деякі товари магазину, майстер-класи та заходи для вас і ваших дітей, вигідні пропозиції від партнерів клубу IKEA FAMILY і інше.

Доставка ІКЕА Москва

Магазин ІКЕА Біла Дача пропонує своїм клієнтам скористатися послугою доставки товарів. Доставка великогабаритних товарів починається від 500 рублів (в залежності від зони доставки).


Доставка великогабаритних товарів починається від 500 рублів (в залежності від зони доставки)

Зони доставки ІКЕА Біла Дача: тарифи

Малогабаритні товари можуть бути доставлені на вантажному таксі, вартість якого починається від 350 рублів (вартість залежить від зони доставки).


Карта зон доставки ІКЕА Біла Дача для малогабаритних товарів
Карта зон доставки ІКЕА Біла Дача для малогабаритних товарів   Зони доставки ІКЕА Біла Дача: тарифи для малогабаритних товарів Зони доставки ІКЕА Біла Дача: тарифи для малогабаритних товарів

У разі доставки великогабаритного товару Ви можете вибрати зручний для Вас інтервал часу: кожні 4 години, починаючи з 8.00 і закінчуючи 24.00, наприклад з 8.00 до 12.00 або з 22.00 до 24.00.

Якщо Вам з якихось причин потрібно відкласти доставку, в магазині ІКЕА Біла Дача передбачена послуга зберігання товару, вартість якої - 500 рублів за кожен день. Крім того, Ви можете скористатися послугою експедиції, тобто Ваш товар доставлять до транспортної компанії, яка в свою чергу займеться транспортуванням.

Якщо Ви замовили послугу доставки товару і хочете відстежити, де в даний момент знаходиться кур'єр, можна скористатися сервісом відстеження доставки замовлення. У спеціальну форму необхідно ввести унікальний iSell номер і система покаже, в якій частині міста зараз знаходиться кур'єр з Вашими покупками.

ІКЕА Біла Дача: офіційний сайт

Багато корисної інформації Ви знайдете на офіційному сайті магазина ІКЕА Біла Дача в Москві:

  • www.ikea.com/ru/ru/store/belaya_dacha/

Тут Ви знайдете повний каталог товарів, спеціальні пропозиції та товари зі зниженими цінами. Крім того, на офіційному сайті магазина IKEA є спеціальні програми, за допомогою яких Ви зможете створити власний дизайн проект будь-якої кімнати і дізнатися його вартість. Перед відвідуванням магазину обов'язково перевірте наявність товару, що цікавить на складі, щоб поїздка не виявилася марною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, повідомте нам: виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, повідомте нам: виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter

Покупці без автомобіля можуть не переживати: безкоштовний автобус в Ікеа довезе їх до найближчого магазину.

Насправді, компанія пішла на такий крок відразу в декількох містах. Завдяки цьому, тепер немає необхідності їхати в магазин на машині в тез випадках, коли вам необхідно зробити маленьку незначну покупку. Або, як варіант, у вас може не бути автомобіля, але хочеться купити щось з ікеевскій асортименту. Ця проблема також є вирішеною завдяки такому корисного рішенням . Давайте подивимося, в яких магазинах і містах є така можливість.

Химки

Безкоштовний автобус до Ікеа Химки дає можливість дістатися до цього магазину, розташованого на північному заході Москви.Отправляются вони станцій метро "Річковий вокзал" та "Планерна" (інтервал руху - кожні 20 хвилин). Детальніше про адресу та режим роботи магазину можна прочитати.

теплий Стан

Якщо вам треба потрапити в цей супермаркет, то знайте: безкоштовні автобуси до Ікеа теплий Стан - це відмінна можливість доїхати до мети. Спочатку вам треба доїхати однією з до станцій метро:

  • Ясенів.
  • Анніно.
  • Теплий Стан.

Звідки кожні двадцять хвилин до магазину в Теплому Стані курсує безкоштовний автобус «Мега» і маршрутки, які мають табличку «Мега, Ашан, Ікеа, ОБІ». При поїздці до магазину на особистому і громадському транспорті, потрібно враховувати можливість пробок на МКАД. розповість про магазин більш докладно.

Біла Дача

Багато покупців їздять в Ікеа Біла Дача. Безкоштовний автобус - це відмінний спосіб заощадити на поїздці, витративши гроші тільки на те, щоб доїхати до метро.

Спочатку ви доїжджаєте до станції Кузьминки або Любліно. Від них до магазину «ІКЕА-Біла Дача» курсує безкоштовний автобус «МЕГА». Розклад руху - раз в 20 хвилин. Всі подробиці роботи цього супермаркету є.

Дибенко

Багато жителів і гості СПб запитують про те,. Безкоштовний автобус торгового центру МЕГА - один з найбільш цікавих варіантів. Він відправляються від м. Вулиця Дибенко або м. Ломоносовська з інтервалом 15 хвилин.

Парнас

Якщо ви не знаєте, безкоштовний автобус від метро допоможе доїхати до магазину швидко і без проблем. Відправлення та розклад:

  • Від м. Проспект Просвітництва з інтервалом 10 хвилин.
  • Від м. Цивільний проспект з інтервалом 20 хвилин.

Інші міста

Крім згаданих вище гіпермаркетів компанії, аналогічні можливості є і в таких містах, як Єкатеринбург, Нижній Новгород, Новосибірськ, Казань.

  • У Єкатеринбурзі до і Мегі Ви можете на безкоштовних автобусах, які курсують по маршруту МЕГА - метро Геологічна.
  • У Нижньому Новгороді безкоштовні фірмові автобуси в торговий центр Мега від'їжджають від м. Автозаводська (c зупинкою на м. Пролетарська), від зупинки "Вулиця Касьянова" (Верхні Печери) з зупинкою "Технічний університет" і "Щербинки-2" (на стороні універсаму "Перехрестя").
  • У Новосибірську автобуси МЕГА-експрес 1020 курсують між зупинками МЕГА та м. Карла Маркса. Перший автобус відправляється від метро о 8.00, останній відходить від Мегамолл о 22.45
    Зупинки автобусів знаходяться навпроти ГУМу і між входом в ТЦ Мега і Ікею.
  • Безкоштовні фірмові автобуси Мегі відправляються від м. Горки щопівгодини з понеділка по четвер. Що стосується розкладу з п'ятниці по неділю, то чекати автобус вам доведеться не більше, ніж 20 хв.