Реклама
Реклама
Реклама

Торгівля в WoW - принципи, правила, хитрощі, нюанси

Будь-яка торгівля в WoW має свої нюанси, правила і хитрощі

Будь-яка торгівля в WoW має свої нюанси, правила і хитрощі
Будь-яка торгівля в WoW має свої нюанси, правила і хитрощі. Щоб більш-менш торгувати в WoW нормально і заробляти непогані гроші, потрібно знати кілька правил економіки гри і торгівлі, зокрема. Давайте розглянемо найголовніші.

  • Торгівля буде самої комфортної, якщо Ви створите для цього спеціального персонажа, який буде стояти в столиці і оголошувати аук . Це потрібно для того, щоб Ваш мейн чар не бігав постійно із зони кача / Данжі / рейду , В зону продажу. До того ж, це допоможе зберегти багато вільного місця в сумках. А переслати речі з персонажа-продавця / покупця на головного персонажа не складе ніяких труднощів, тому що пошта між персонажами, які знаходяться на одному аке , Приходить миттєво. Можна мати кілька персонажів (навіть 1-го рівня) для різних аукціонів, тому що аукціон в столицях відрізняється від аукціону в окремих локах (Піратська Бухта, наприклад).
  • Якщо Ви низький рівень і намагаєтеся заробити трохи голди (Як описано в цьому Гайд - Заробіток голди на лоулвл ), То аналізуйте ринок, перегляньте ціни конкурентів і поставте свої, відповідно, на кілька пунктів нижче. Торгівля в WoW не терпить гальм, так що не втрачайте шанс! Наприклад, якщо покупець прийшов за тканиною, він буде купувати її у великих кількостях за найменшою ціною, тому має сенс поставити ціни на 50 срібла менше, ніж у конкурентів, але при цьому продати все.
  • Ніколи не поспішайте. Якщо Ви зібралися продати на Ауке якусь річ, а вона там вже є в наявності за низькою ціною - дочекайтеся, поки її викуплять і поставте свій за новою ціною. Взагалі, найідеальніший варіант - мати свою монополію на якусь категорію товарів. Цим можна домогтися максимальних заробітків, але для такого потрібні особливі знання, які не підвладні новачкам.
  • Якщо Ви наторгували дуже багато і не вистачає місця в сумках - скористайтеся послугами особистого банку. У кожного гравця є свій особистий міні-банк, в якому можна зберігати величезну кількість речей. Однак, якщо навіть особистий банк переповнений, Ви завжди можете створити власну гільдію заради ГБ . створити гільдію не важко, але осередки в ній доведеться купувати, що досить не дешево обійдеться.
  • Торгівля в WoW, як і в реальному житті, залежить від кількості, а не ціни. Чим більше предметів Ви продасте, тим краще буде для Вас. Пам'ятайте, що з рук в руки можна продавати дорожче - це буде вигідніше і Вам і покупцеві.
  • Ну і нарешті найголовніше - дорожите своєю репутацією. У разі конфлікту або незрозумілих ситуацій, не варто грубити і йти на компроміс. Постарайтеся вирішити спір мирним шляхом, адже ввічливість бере міста.

(No Ratings Yet)
(No Ratings Yet)   Завантаження Завантаження ...