Реклама
Реклама
Реклама

1СПАРК ризики - сервіс 1С: ІТС для оцінки надійності контрагента

  1. В "1CПАРК Ризики" для оцінки надійності контрагента представлені три індексу:

Cервіс "1CПАРКРіскі" розроблений на основі системи "1CПАРК-Інтерфакс", вбудований в програми 1С і надає користувачам інформацію для прийняття обґрунтованих рішень.

Тільки до кінця червня при покупці сервісу 1СПРАК Ризики + даруємо сертифікат на суму 2000 рублів !



Завдяки сервісу, стала доступна можливість комплексної оцінки контрагентів для підприємств середнього і малого бізнесу. "1CПАРК Ризики" дозволяє управляти податковими ризиками і комплексно оцінювати благонадійність контрагентів. Сервіс призначений для керівників підприємств, бухгалтерів, менеджерів з продажу, фахівців фінансових служб і ін.



В "1CПАРК Ризики" для оцінки надійності контрагента представлені три індексу:

  • Індекс належної обачності (ІДО) - оцінка, що показує ймовірність того, що компанія є фірмою-одноденкою. Якщо показник в червоній зоні, рекомендується більш детально перевірити контрагента, якщо індикатор зелений - компанія має всі ознаки благонадійності.
  • Індекс фінансового ризику (ІФР) показиваетфінансовое стан компанії з точки зору можливого банкрутства. Індекс класифікує юридичні особи за трьома рівнями ризику, враховуючи 11 коефіцієнтів, які базуються на фінансовій звітності компанії.
  • Індекс платіжної дисципліни (ВПС) - це аналітичний показник, що відображає середній фактичний термін виконання компанією своїх фінансових зобов'язань за різними контрактами.

Сервіс "1CПАРК Ризики" дозволяє відстежувати такі важливі зміни в житті контрагента, як: ліквідація, реорганізація, зміна керівника, адреси, засновників і т.п. Події моніторингу можна переглядати безпосередньо в програмах 1C і в особистому кабінеті на порталі 1C: ІТС. Моніторинг контрагентів - це ефективний спосіб убезпечити себе від неприємних несподіванок в бізнесі.

Також в сервісі є можливість отримання завіреної довідки з докладною інформацією про контрагента.



Дану бізнес-довідку про компанію можна пред'являти в контролюючих органах або в суді як доказ прояви належної обачності при роботі з контрагентом. Довідка є юридично значимої, завірена електронним підписом агентства "Інтерфакс".

Сервіс надається тільки зареєстрованим користувачам програм 1Сі є платним для всіх клієнтів незалежно від виду договору 1С: ІТС .

Сервіс "1СПАРК Ризики" реалізований в наступних програмах:

  • 1С: Бухгалтерія 8 (Ред. 3.0) з версії 3.0.43.253
  • 1С: Бухгалтерія 8 (ред. 3.0) базова з версії 3.0.43.253
  • 1С: Бухгалтерія 8 (ред. 3.0) КОРП з версії 3.0.43.253
  • 1С: Бухгалтерія 8 (ред. 3.0) базова для 1 з версії 3.0.43.253
  • 1С: Управління холдингом 1.2 c версії 1.2.14.5

Тестовий період надається 1 раз всім бажаючим на 3 календарні дні (включає всі можливості 1CПАРК Ризики і 5 бізнес-довідок)

Вартість надання сервісу "1СПАРК Ризики":

Найменування

Вартість, руб.

"1CПарк Ризики на 12 місяців"

3000

"1CПарк Ризики Плюс на 12 місяців"

22500


Ліцензії на продукти "1CПАРК Ризики" не обкладаються ПДВ.

Користувачам сервісу "1С: Підприємство 8 через Інтернет" (1cfresh.com) ліцензія "1CПАРК Ризики" надається безкоштовно.

Доступ до інформації по компаніям відкривається на весь час дії ліцензії. Якщо користувач продовжує доступ на другий рік або набуває ще одну ліцензію "1CПАРК Ризики +" протягом дії першої, він отримає інформацію з Спарк вже по 300 компаніям (150 - бонуси від попередньої ліцензії +150 за продовження). Термін дії "1CПАРК Ризики +" може продовжуватися необмежену кількість разів.

Довідки можна переглядати з програми 1C, а також через особистий кабінет на порталі 1C: ІТС. Термін зберігання отриманих довідок на порталі становить 3 роки.

Для того щоб налаштувати сервіс "1CПАРК Ризики", звертайтеся до фахівців компанії 1С: Апрель Софт через форму звернення на сайті.


Даруємо подарунки!

Тільки до кінця червня при покупці сервісу 1СПРАК Ризики + даруємо сертифікат на суму 2000 рублів !