Реклама
Реклама
Реклама

Особистий кабінет Контур.Ельба

  1. Функціонал особистого кабінету
  2. Реєстрація в кабінеті
  3. Авторизація в особистому кабінеті Контур.Ельба
  4. Мобільний додаток особистого кабінету
  5. Клієнтська підтримка через кабінет
  6. Як відключити особистий кабінет Контур.Ельба?
  7. Правила безпеки і конфіденційності

Контур.Ельба - це електронний сервіс, який допомагає вести бухгалтерію індивідуального підприємця або ТОВ. Система буде корисна тим, хто веде облік по ЕВНД, ССО або на патенті. Для роботи в сервісі не потрібно володіти спеціальними знаннями. Зручна система довідкової інформації і простий інтерфейс допоможуть навіть новачкові швидко розібратися у всіх тонкощах. Понад 600 тис. Користувачів вже зареєструвалися і успішно користуються цим сервісом.

Функціонал особистого кабінету

тут ви можете ознайомитися з демоверсією без реєстрації. Всі дії в системі стануть доступні після створення облікового запису.

Сайт пропонує широкі можливості для вашого бізнесу:

  • створення договорів, накладних, рахунків-фактур онлайн;
  • формування та здача фінансової звітності через інтернет;
  • нагадування про необхідні операції;
  • створення і робота з розрахунковим рахунком;
  • робота з контрагентами;
  • облік товарів і формування актів і звітів;
  • розрахунок зарплати і відрахувань до фондів;
  • нагадування про терміни і розрахунок суми податків;
  • спільна робота з партнерами.

Повідомлення про необхідність сплатити податок або надати звіт приходять на електронну пошту або номер мобільного телефону. Самостійне налаштування роботу сповіщень і оформляйте підписки на новини. Налаштування дозволяють додавати і приховувати пункти меню. Ви навіть можете оформити особистий кабінет на власний смак, змінюючи його кольорове оформлення.

Для роботи скористайтеся готовими шаблонами документів або створюйте власні. Всі документи, звіти та реквізити можна скачати на жорсткий диск комп'ютера у вигляді єдиного архіву.

Так виглядає демоверсія для IP:

Реєстрація в кабінеті

Щоб зареєструватися, натисніть на напис «Увійти в систему» ​​в правому верхньому кутку головної сторінки сайту. У вікні перейдіть на вкладку «Зареєструватися», потім введіть адресу електронної пошти, пароль, ІПН. Відзначте, якщо у вас є кілька ІП або ТОВ, і система допоможе вам вести облік кожного з них. Виберете вашу систему оподаткування (вмененка, спрощенка або патент). Якщо у вас є промокод, що дає знижку на користування сервісом, не забудьте ввести його в вікно нижче. Після цього натисніть «Почати користуватися».

Перші 30 днів використання системи надаються безкоштовно. Подальше користування оплачується відповідно до поточних розцінками. Система приймає різні форми платежів:

  • банківський переказ;
  • карти Mastercard і Visa;
  • Альфа клик;
  • електронні гаманці Qiwi, ЯндексДеньги, WebMoney;
  • платіж через SMS-повідомлення.

Періодично проводяться акції та вигідні спецпропозиції, наприклад, якщо з дня реєстрації ІП пройшло менше 3 місяців, Контур.Ельба пропонує рік безкоштовного обслуговування.

Авторизація в особистому кабінеті Контур.Ельба

Після успішної реєстрації перейдіть на головну сторінку і введіть логін і пароль. Якщо ви забули пароль, його можна відновити. Для цього у вікні входу натисніть на «Забули пароль?» І введіть ваш e-mail, на нього прийде лист з посиланням для заміни пароля. В налаштуваннях особистого кабінету є можливість при необхідності змінити діючу адресу електронної пошти та пароль.

Мобільний додаток особистого кабінету

Завжди залишатися в курсі справ і вести справи на ходу дозволяє безкоштовне мобільний додаток, яке можна завантажити на смартфон або планшет на Android або iOS. Дані моментально синхронізуються з деськтопной версією при наявності інтернету. Ви зможете ознайомитися з будь-якими необхідними документами, записати доходи і витрати і не пропустіть важливі події.

Клієнтська підтримка через кабінет

Користувач може задати експерту питання, що стосується ведення бухгалтерії, фахівець відповість на нього протягом одного робочого дня. Також на сайті діє зручна система довідкової інформації та технічна допомога. Ви можете звернутися за допомогою по телефону або через форму зворотного зв'язку. При необхідності залиште свій номер, і фахівець сам передзвонить вам. Консультанти чекають ваших питань в чаті соціальних мереж Вконтакте і Telegram.

Як відключити особистий кабінет Контур.Ельба?

Користувач в будь-який момент може припинити користуватися системою. Для цього в особистому кабінеті перейдіть в розділ «Налаштування» і виберете «Видалити аккаунт». Дані будуть видалені без можливості відновлення. Поки ви не підтвердили видалення, є можливість завантажити всі дані єдиним архівом.

Правила безпеки і конфіденційності

Вибирайте тільки складний пароль, що складається з букв і цифр. Чи не повідомляйте логін і пароль стороннім. Щоб убезпечити конфіденційну інформацію, встановіть в налаштуваннях вхід через одноразовий пароль, який буде відправлятися вам в SMS-повідомленні.

Детальніше познайомитися з можливостями сервісу ви можете в цьому відео:

Ельба?
Для цього у вікні входу натисніть на «Забули пароль?
Ельба?