Реклама
Реклама
Реклама

Головний бухгалтер ТОВ «КРОСТ» затриманий в Кривому Розі для обрання запобіжного заходу?

Автор: Super User Опубліковано: 02 июня 2017

Як стало відомо з повідомлення обласної прокуратури, слідчим управлінням прокуратури Дніпропетровської області спільно з оперативним управлінням Головного управління Державної фіскальної служби в області, в ході досудового слідства зібрані докази протиправної діяльності директора та головного бухгалтера одного з ТОВ Кривого Рогу. З власних джерел сайту Весь Кривий Ріг стало відомо, що головний бухгалтер затриманий для обрання запобіжного заходу, а директор знаходиться поза межами України ...

Як повідомили в прес-службі обласної прокуратури, протягом двох років в ТОВ ухилялися від сплати податків (ч. 3 ст. 212 КК України), освоюючи бюджетні кошти спільно з Криворізькою міською радою.
Зазначене підприємство спеціалізувалося на будівництві і реконструкції споруд, і за нашими відомостями - це ТОВ «КРОСТ», фінансовий директор якого Ольга БАБЕНКО перед гучними травневими обшуками в мерії, встигла виїхати з Кривого Рогу.
За одними відомостями - на лікування в Ізраїль, за іншими - до родичів у Росію.
За даними попереднього слідства, протягом 2014-2016 років посадові особи підприємства не сплатили до бюджетів різних рівнів 6,3 млн. Грн. податків і обов'язкових платежів.
Досудове розслідування в зазначеному кримінальному провадженні здійснюється прокуратурою Дніпропетровської області.

Нагадуємо, Ольга БАБЕНКО також є депутатом міськради, і відомим в Кривому Розі меценатом, який спонсорує багато заходів, в тому числі і видання книг (дивись фото).

Юрій Потупчик,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
На фото - книга «Все життя - на пускових будовах!», Авторства Д. Степанюка, присвячена заслуженому будівельнику Борису Антопольскій, випущена на честь його 90-річного ювілею, і видана на кошти Ольги БАБЕНКО ...

Додати коментар