Реклама
Реклама
Реклама

21 листопада - День Бухгалтера!

На сьогоднішній день в країні більше 3,5 мільйонів бухгалтерів На сьогоднішній день в країні більше 3,5 мільйонів бухгалтерів. А офіційне свято у фінансистів до сих пір немає, хоча численні ініціативні групи не раз зверталися до Уряду Російської Федерації з проханням про заснування певної дати. Тим не менше, більшість спеціалістів фінансової сфери відзначають День бухгалтера 21 листопада -љв день, коли в 1996 році Президент РФ Б. Єльцин підписав закон 129-ФЗ "Про бухгалтерський облік". class = "_">

Бути бухгалтером в наш час значітљне тільки віртуозно вміти підводити баланс, розраховувати податки і складати звіти, але і завжди бути в курсі останніх змін законодавства та вчасно на них реагувати.

Компанія "Прайм" - регіональний інформаційний центр Мережі КонсультантПлюс в Єкатеринбурзі і Свердловської області вітає всіх фінансистів з професійним святом.

Для Вас в системі КонсультантПлюс представлені Спеціальні аналітичні матеріали. Так, наприклад, в інформаційному банку "Путівник по податках" узагальнена і доступно викладена вся наявна інформація по податках і внесках: ПДВ, податку на прибуток, ЕНВД, ПДФО, ЄСП, ССО, внескам до ФСС і РФ і ПФР. Банк містить Практичні посібники та Енциклопедії спірних ситуацій по податках. У практичних посібниках наведені конкретні рекомендації щодо розрахунку та сплати платежів, числові приклади, бухгалтерські проводки, зразки заповнення документів. У Енциклопедіях представлені практично всі спірні ситуації по конкретних податках по кожній ситуації, коротко викладено всі існуючі точки зору і наводяться посилання на обгрунтовують документи.
Подробиці у фахівців компанії "Прайм" .

Тел. (343) 379-79-60.