Реклама
Реклама
Реклама

Котеджі з оциліндрованих колод

Котеджі з оциліндрованих колод під ключ пропонує вам московська будівельна компанія «ХоумФорест». Якщо ви мрієте про справжній дерев'яному заміському будинку, такий матеріал як оциліндрованої колоди може стати відмінним рішенням.

Котеджі з оциліндрованих колод люблять за особливу атмосферу. У дерев'яних будинках з хвойних порід завжди панує приємний аромат за рахунок ефірних масел, в такому будинку легко дихається за рахунок «правильного» повітрообміну, тут панує комфортна температура в будь-який час року, взимку в дерев'яному будинку тепло, а влітку прохолодно.

Сьогодні ми відроджуємо традиції будівництва будинків з дерева і пропонуємо вам сучасні, з зручним плануванням котеджі з оциліндрованих колод за типовими і індивідуальними проектами. Будувати з нами вигідно, легко і безпечно, так як ми здійснюємо не тільки весь процес будівництва повного циклу під ключ, але також самостійно виробляємо сам будівельний матеріал - оциліндрований брус високої якості.

Готові проекти котеджів з оциліндрованих колод ви знайдете на нашому сайті. Тут є одно- і двоповерхові будинки, з різноманітними плануваннями, різної площі, від невеликих, площею менше 50 квадратних метрів, до просторих, площею понад 150 кв. м.

Проект можна взяти як є і використовувати його для будівництва власного заміського котеджу. Також в проект можна внести невеликі зміни і доопрацювати його під себе. А можна замовити фахівцям нашого проектного відділу повністю індивідуальний проект котеджу з оциліндрованих колод. Ви висловите дизайнеру свої побажання, а він складе проект, виходячи з технологічних можливостей матеріалу.

Ціни на котеджі з оциліндрованих колод у нас - це ціни від виробника, без накруток і посередників, так як всі роботи проводяться силами однієї організації. Ми дорожимо своєю репутацією, тому будуємо дійсно якісні будинки і котеджі з колоди з зовнішньою і внутрішньою обробкою.

Сучасний котедж з оциліндрованих колод - це прекрасний варіант доступного заміського житла для російської родини. «ХоумФорест» - це компанія, яка допоможе втілити в життя ваші мрії про власну заміському будинку.


Повернутися до списку статей
Задати нам питання