Реклама
Реклама
Реклама

Setl Group визнали найнадійнішим компанією

Setl Group

«Діловий Петербург» склав Рейтинг будівельних компаній-2018. У номінації «Найнадійніший компанія за версією брокерів» перше місце присуджено Setl Group.

Також холдинг визнали «Кращим девелопером комфорт-класу». Що входить до холдингу компанія «Петербурзька Нерухомість» названа кращою брокерської організацією. Церемонія нагородження відбулася в середу, 14 листопада.

«Діловий Петербург» щорічно складає Рейтинг будівельних компаній, в складі журі якого найбільші представники ринку і експерти «Гільдії керуючих і девелоперів». Журі в кожній номінації вибирає кращого девелопера і кращий житловий об'єкт.

Setl Group стала найнадійнішою компанією Петербурга і Ленобласті. Надійність визначається з урахуванням декількох критеріїв: вартість компанії, кількість банків-партнерів, дотримання термінів введення, загальний обсяг квадратних метрів в будівництві. Також враховується компетентну думку учасників ринку - агентств і брокерських організацій.

У номінації «Кращий девелопер комфорт-класу» Setl Group також став лідером. За даними на кінець 3 кварталу 2018 року, в будівництві у холдингу знаходилося 10 проектів комфорт-класу в Петербурзі і області. Їх продається площа, включаючи комерційні приміщення, склала 1,4 млн кв. м. У жовтні Setl Group почав будівництво ще двох нових ЖК високого комфорт-класу: «Стрижі в Невському» у метро «Ломоносовська» і «Pulse на набережній» на Жовтневій наб.

У номінації найкраща брокерська компанія перше місце зайняла компанія «Петербурзька Нерухомість» . Кожна третя квартира, яку купують на первинному ринку, куплена в «Петербурзької Нерухомості». Показники продажів компанії в третьому кварталі 2018 року зросли на 30% (в порівнянні з аналогічним періодом 2017р.).

Довідка про компанію Setl Group

Довідка про компанію «Петербурзька Нерухомість»

ЖК «Стрижі в Невському» - забудовник ТОВ «Сетл Сіті», проектна декларація на сайті https://www.setlcity.ru/projects/strizhi

ЖК «Pulse на набережній» - забудовник ТОВ «Сетл Сіті», проектна декларація на сайті https://www.setlcity.ru/projects/pulse-na-naberezhnoi