Реклама
Реклама
Реклама

Скраб для шкіри навколо очей Talika Gentle Eye Scrub - відгук

Про існування (і їх необхідності) скрабів для області навколо очей я навіть і не здогадувалася, поки не почала знайомитися із засобами бренду Talika

Про існування (і їх необхідності) скрабів для області навколо очей я навіть і не здогадувалася, поки не почала знайомитися із засобами бренду Talika.

Так як Talika спеціалізується на продуктах для очей, вій і брів, надії у мене мене великі, хоча я і не розуміла толком, що ж я в підсумку хочу отримати.

Наскільки мені сподобався Talika Gentle Eye Scrub і буду я користуватися подібними продуктами надалі - читайте далі.

Що обіцяє виробник

Легка кремова текстура цього скрабу м'яко відлущує мертві клітини шкіри в делікатній області навколо очей. Наявна в складі глина каолін поглинає надлишки шкірного сала, екстракт ромашки надає пом'якшувальну, загоює, антиоксидантну та протизапальну дію, а екстракт солодкого мигдалю сприяє відновленню клітин.

Скраб зменшує набряклість, очищає пори, роблячи шкіру навколо очей більш м'якою, гладкою і яскравою.

Склад: Aqua (Water), Paraffin, Kaolin, Stearic Acid, Phenoxyethanol & Chlorphenesin & Methylparaben, Cetyl alcohol, Chamomilla Reticuta (Matricaria Extract), Prunus Amygdalus Dulcis (sweet almond extract), Tea, Dimethicone, BHT, BHA

Що маємо насправді

Що маємо насправді

Коли я замовляла цей скраб, я очікувала отримати щось на гелевою основі з дрібними гранулами, які б ніжно відлущує клітини шкіри навколо очей. Але, на мій подив, продукт виявився дуже густим. Добре, що до баночці також додається лопаточка, яка не тільки хороша в гігієнічних цілях, а й продукт з баночки дістати допомагає.

Перше використання Talika Gentle Eye Scrub було невдалим - я, не прочитавши інструкцію із застосування, по-старому завдала скраб і спробувала помасажувати шкіру навколо очей. Через те, що засіб дуже густе і в ньому взагалі немає скрабірующіх частинок, нічого отшелушить не вийшло, а шкіра при цьому ще й розтягувалася.

Як виявилося, Talika бачить процес скрабування шкіри навколо очей трохи по-іншому 🙂 Засіб треба нанести тонким шаром, почекати одну хвилину і акуратно змити циркулюючими рухами. При контакті з водою скраб стає не таким густим і змивається дуже легко.

Що стосується отриманого ефекту, то для мене він виявився швидше негативним. Як я вже згадувала, скрабірующіх частинок в цьому скрабі немає, тому основні функції на себе взяла глина. Так як шкіра навколо очей у мене суха, а глина покликана боротися з можливою жирністю навколо очей, в моєму випадку ситуація тільки погіршилася.

Так, шкіра стає більш м'якою, але на цьому все позитивні якості особисто для мене закінчуються. Синці під очима скраб не прибирає, набряклості у мене немає, тому з цього приводу нічого сказати не можу.

Мені здається, Talika Gentle Eye Scrub повинен підійти дівчатам, у яких жирна шкіра навколо очей. Судячи з того, з якою старанністю глина в складі бореться з виробленням шкірного сала, з проблемою жирності скраб точно впорається. А мені він просто не підійшов.

Мій вердикт: скраб не підійде тим, у кого шкіра навколо для суха.

Обсяг - 20 г

Вартість - близько 35 USD

Де купити (всі посилання клікабельні) - в інтернет-магазині StrawberryNet

Моя оцінка - 6/10

Схожі записи