Реклама
Реклама
Реклама

У новій грі відобразили кошмарні наслідки Brexit

|

За словами творця проекту Тіма Константа, велика політика і відеоігри багато в чому схожі між собою За словами творця проекту Тіма Константа, велика політика і відеоігри багато в чому схожі між собою.

В першу чергу, через те, що людям приділяється не так багато уваги, у них є лише ілюзія якогось впливу на ситуацію. Тому немає нічого дивного, що в новому проекті з'явився Brexit. Гра «Not Tonight», створювана півтора року, продемонструвала абсолютно не ті наслідки, які передбачаються деякими британськими політиками. Дійсність, яка відображається в «Not Tonight», - це насильство і ксенофобія, іммігранти в фільтраційних таборах і економічна криза.

Додає кошмарних вражень гімн «Боже, бережи королеву», представлений у жалобній версії. Одним з персонажів є охоронець в нічному клубі, який пускає в заклад тільки благонадійних людей, які перебувають в державі на законних підставах. Графічно все виконано досить мінімалістично, немов в відеоквестах дев'яностих. Геймери не прийшли до єдиної думки щодо гри. Одні називають її «політизованим пропагандистським кошмаром», а інші вважають пронизливої ​​і цікавою. Варто відзначити, що і в Європі щодо Brexit не вщухають суперечки, хоча поки і не у вигляді гри. Наприклад, в Німеччині побоюються удару по ринку через передбачуваного розриву всіх відносин з Британією.

Ірина Летінская

← Попередня новина Наступна новина →

Помилка в текстіПомилка в тексті?Виділіть її мишкою та натисніть: Ctrl + Enter

Теги:.