Реклама
Реклама
Реклама

Реєстрація компаній на Британських Віргінських островах (BVI)

  1. типи компаній
  2. Статутний капітал (Share capital)
  3. Офіс (Registered office)
  4. Засновники та секретар (Shareholder)
  5. Валютний контроль
  6. Податковий режим
  7. Конфіденційність
  8. звітність
  9. Міжнародні угоди про уникнення подвійного оподаткування
  10. Правила, які спрямовані на запобігання ухиленню від сплати податків
  11. Банківський рахунок

Британські Віргінські острови впевнено посідають перше місце за кількістю зареєстрованих підприємств серед офшорних юрисдикцій - тут пройшли реєстрацію понад 650 тисяч компаній. Британські Віргінські острови впевнено посідають перше місце за кількістю зареєстрованих підприємств серед офшорних юрисдикцій - тут пройшли реєстрацію понад 650 тисяч компаній

Така популярність обумовлена ​​в першу чергу високою репутацією BVI як юрисдикції на планеті. Крім того, компанія BVI відрізняється гарантованим рівнем конфіденційності, відсутністю усіляких валютних обмежень і звільненням від оподаткування.

Економіка BVI визнана найбільш стабільною в Карибському регіоні. Найбільш розвиненими галузями промисловості на BVI вважаються виробництво рому, легка промисловість і будівництво. У сільському господарстві найбільш розвинений сектор вирощування цукрового очерету, який використовується при виробництві рому, овочів і фруктів.

Основний акцент економіки BVI зроблений на розвиток фінансової та туристичної галузей. Для надання банківських, трастових, страхових послуг і перестрахування знадобиться спеціальна ліцензія.

BVI є класичною офшорну юрисдикцію, яка активно використовується в міжнародному бізнесі з наступними цілями:

  • Як принципала в агентських схемах, де агентом виступає компанія з НЕ офшорній юрисдикції (найчастіше - Великобританія).
  • Для відкриття корпоративних ощадних і інвестиційних рахунків.
  • У холдингових структурах і схемах трансфертного ціноутворення.
  • Для володіння морськими судами.
  • Для реалізації багатьох інших бізнес-планів.

типи компаній

IBC (International Business Company)

Назва компанії, яка реєструється на Британських Віргінських островах, може вказуватися на будь-якій мові, в тому числі китайському. Обов'язково містить наступні слова: Limited (Ltd.), Incorporation (Inc.), Corporation (Corp.), Sociedad Anónima (SA), Société Anonyme (SA) або інші аналогічні правові форми, які рівнозначні товариству з обмеженою відповідальністю (ТОВ). Найменування офшорній компанії, в якому містяться такі слова як банк, страхова група або компанія, потребують спеціального дозволу від Державного Регістру Компаній.

Статутний капітал (Share capital)

Мінімальний розмір не встановлений, складається з акцій, які мають чи ні номінальну вартість. Рекомендований розмір статутного капіталу для офшору на Віргінських островах становить 50 тисяч USD (не вимагає оплати).

Офіс (Registered office)

Кожна IBC офшорна компанія зобов'язана зареєструвати свій офіс з адресою на території офшорної зони Британських Віргінських островів. Зареєстрованим офісом стане місце, куди буде відправлятися, і де буде прийматися кореспонденція.

Засновники та секретар (Shareholder)

Як мінімум один директор, один акціонер, а секретар -по бажанням. Вимог до резидентності директора та акціонера немає. Можлива реєстрація компанії на Британських Віргінських островах зі 100% іноземними засновниками. Можливий номінальний сервіс.

Валютний контроль

Валютного контролю немає. Дозволяється проводити торгові операції в будь-якій валюті планети.

Податковий режим

Оподаткування Британських Віргінських островів передбачає повне звільнення від податків на всі види діяльності, в тому числі від податку на прибуток, приріст капіталу, спадок, а також дивіденди, роялті, відсотки, виплати за компенсаціями та податку на грошові перекази за територією офшору Британських Віргінських островів.

Витрати на утримання фірми обмежені фіксованою платою за підтримку в Держреєстрі. Така плата вноситься раз в рік.

Конфіденційність

Держреєстр компаній на Віргінських островах закритий. Дані про учасників і директорів офшору не включаються до реєстраційних документів компанії, її не може отримати широке коло осіб. Щоб забезпечити повну конфіденційність рекомендуємо скористатися послугами номінальних акціонерів і директорів.

звітність

Немає ніяких вимог по оформленню та надання бухгалтерських звітів.

Міжнародні угоди про уникнення подвійного оподаткування

Немає таких підписаних угод.

Правила, які спрямовані на запобігання ухиленню від сплати податків

Немає правил тонкої капіталізації, трансфертного ціноутворення, правил контрольованих зарубіжних компаній.

Банківський рахунок

Відкрити рахунок для офшорної компанії можна в банках як на території Британських Віргінських островів, так і поза нею.

Зареєструвати компанію

Компанія «Бальдр» володіє багатим досвідом реєстрації офшорних підприємств на території Британських Віргінських островів. З нами ви в найкоротші терміни, не витративши час і зайві гроші, станете власником фірми в юрисдикції, що ідеально підходить для різних видів бізнесу!