Реклама
Реклама
Реклама

офшори | Британські Віргінські острови

  1. Інформація про країну
  2. реєстровані компанії
  3. Комплект документів

Інформація про країну

Британські Віргінські Острови - колонія Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в східній частині Карибського моря (приблизно 70 км. На схід від Пуерто Ріко). Населення становить приблизно 20000 чоловік, офіційна мова - англійська. Основними галузями економіки є туризм, реєстрація та обслуговування офшорних компаній. У країні відсутня валютний контроль. Мінімум бюрократії та адміністративних процедур.

реєстровані компанії

Організаційно-правова форма реєстрованих юридичних осіб: International Business Companies - компанії міжнародного бізнесу (аналог вітчизняних акціонерних товариств). Дані компанії звільняються від сплати податків в країні реєстрації за умови, що не ведуть діяльності на території Британських Віргінських Островів. За законодавством компанія повинна мати реєстраційного агента в країні реєстрації. При необхідності можливе відкриття рахунку в Російському або закордонному банку.

Комплект документів

  1. Свідоцтво про реєстрацію.
  2. Установчий договір.
  3. Статут.
  4. Апостильований комплект, що включає нотаріальне свідоцтво, завірені копії свідоцтва про реєстрацію, установчого договору і статуту, рішення про призначення директора (ів).
  5. Завірені копії установчого договору та статуту.
  6. Протокол перших зборів директорів.
  7. Сертифікати акцій.
  8. Печатка.
  9. Зручний пластиковий кейс для зберігання документів.
У вартість включена оплата всіх мит і зборів за перший рік.

терміни:

  1. Готова компанія оформляється в день звернення, і Ви негайно можете приступати до роботи.
  2. Компанія "на замовлення" оформляється протягом 3-х тижнів. У цьому випадку додатково оплачується доставка корпоративних документів в Росію.

Вартість послуг по реєстрації компанії Ви можете дізнатися тут .

Якщо на цій сторінці немає відповідей на всі Ваші запитання, будь ласка, зв'яжіться з нами за телефонами: (495) 650-21-72; 629-53-89 або 507-95-63 для отримання докладної безкоштовної консультації.